Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Τι λές τώρα;

5 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... πάντως, ὑπάρχουν κάποια θέματα
-τὰ γνωστά μας... ἄγνωστα-

ποὺ ἀκόμη καὶ ἐκεῖ -καθώς ἀκοῦμε-

ἰσχύει τὸ...
κάντο ὅπως ὁ Μ#τ$%τ@&ης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Aπο τον τροπο που μιλας ειμαι 100% σιγουρος οτι στην Ελλαδα θα εκανες τα ιδια και χειροτερα.

Απλα οταν οι Ελληνες βρισκονται στα ξενα δεν τους περνει να ειναι πονηροελληνες, διοτι υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται. Βεβαια ο κολονεοελληνας θα προσπαθησει να βρωμισει και εκει στα ξενα.

Αληθινους Ελληνες να λογιζεις αυτους που παραμενουν στον τοπο τους και που παρολο τις αντιξοοτητες προσπαθουν μεσα απο αγωνα και μαχες να φτιαξουν ενα καλο μελλον για αυτους τα παιδια τους και τηνν πατριδα τους.

Ολα τα αλλα τα υπανθρωπα νεοελληνιδια, θα κοιταξουν την παρτυ τους, να σηκωθουν να φυγουν δλδ και να αφησουν πισω στα αζητητα οχι μονο την πατριδα τους -την οποια εχουν χεσμενη- αλλα τους ιδιους τους γονεις τους.

Παντα βεβαια υπαρχουν οι εξαιρεσεις του κανονος αυτου. Ενας στους χιλιους δηλαδη

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Πολυ αυστηρός εισαι Δημήτριε ,εχουμε την αισθηση οτι ειναι πολυ αληθινή και ισως... ειναι η μία στους χίλιους!

Εμμανουήλ είπε...

Η Ελλάδα την πολεμούν ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ οι διεθνείς επίγειοι ορατοί δαίμονες, διότι είναι μια Ορθόδοξη χώρα. Την πολεμούν σε ΟΛΑ τα επίπεδα: στο πνευματικό, στο ηθικό, στο οικονομικό και σε πολλά άλλα.

Παρόμοιος πόλεμος, αλλά πολύ ηπιότερος και με διαφορετικό τρόπο, γίνεται και στις Ρωμαιοκαθολικές χώρες: τα μεγάλα διεθνή πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ΕΔΙΩΞΑΝ ΒΙΑΙΑ από τον Παπικό θρόνο τον προηγούμενο Πάπα Ρώμης, και εγκατέστησαν τον σημερινό Πάπα Ρώμης ο οποίος υπηρετεί συνειδητά τα σχέδια του σατανά (ένα μόνο παράδειγμα, αλλά υπάρχουν και άλλα πολλά: η πρόσφατη έγκριση του σημερινού Πάπα Ρώμης, για να "ευλογούνται" τα "ΖΕΥΓΑΡΙΑ" των αμετανόητων ομοφυλόφιλων, από τους Ρωμαιοκαθολικούς κληρικούς, ΜΕΣΑ στους Ρωμαιοκαθολικούς ναούς).

Νεκτάριος είπε...

Πιθανολογώ ότι θέλουν νά 'χουν το κεφάλι τους ήσυχο οι τραπεζίτες, και πολύ περισσότερο οι κατέχοντες τα λεφτά και ότι άλλο φυλάνε εκεί, οπότε δώστους κάτι παραπάνω από τους άλλους να κάθονται αναπαυμένοι στις κατακτήσεις τους.
Σκέψεις ενός άσχετου επαρχιώτη.