Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ΕΙΔΕ΄΄ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΄΄ΑΞΙΖΕΙ΄΄

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δημήτρης Μητροπάνος "Î Η δικιά μου μου γενιά, η γενιά του Πολυτεχνείου ήταν η πιο άχρηστη γενιά. Κυβέρνησε τόσα χρόνια και το αποτέλεσμα ποιό ήταν; Μάθαμε να κλίνουμε το ρήμα "βολεύομαι" σε όλους τους χρόνους""
50 χρόνια πριν :
"Κάτω η χούντα"
50 χρόνια μετά :
Τα παιδιά της χούντας στα... υπουργικά έδρανα!
Πάνω στου Σβορώνου την κεφάλα χτίστηκαν καριέρες.
Το Ψωμί κοντεύει 3 ευρώ το κιλό, η Παιδεία πέφτει στα κεφάλια μαθητών και τους στέλνει στο νοσοκομείο και η Ελευθερία κείτεται νεκρή στη γωνία
Η Δαμανάκη ήταν η "φωνή του πολυτεχνείου". Φώναξε μερικές φορές "εδώ Πολυτεχνειο" κι από τότε ζει από το δημόσιο ταμείο. Τώρα είναι μέλος του δ/σ του ιδρύματος του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό. "Εδώ Μόντε Κάρλο, εδώ Μόντε Κάρλο, σας ομιλούν οι αγωνιζόμενοι γαλαζοαίματοι!"
Ο Χρήστος Παπουτσης ήταν εκ των ηγετών του φοιτητικού "κινήματος" στη νομική και στο Πολυτεχνειο. Επί σειρά ετών υπουργός του ΠΑΣΟΚ και από το 2013 ως σήμερα μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται σύντροφοι!
Τους Αριστερούς θα τους δεις να φωνάζουν υπέρ της Συρίας, Βενεζουέλας, Παλαιστίνης αλλά όχι για την ίδια τους τη πατρίδα...
Στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο,στην Ελβετία, στην Εκάλη,στη Φιλοθέη, στις offshore του Παναμά,στα νησιά Cayman. Παντού

 Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: