Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ευτυχώς που υπάρχει και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ για να κρατά Θερμοπύλες λογικής.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μέχρι πρότινος βιώναμε το αυτονόητο, δηλ. ότι οικογένεια σημαίνει αγάπη. Αλλά στην εποχή Κασσελάκη ισχύει το ανάποδο: η αγάπη δημιουργεί την οικογένεια!
Κι έτσι η οικογένεια μπορεί περίφημα να αποτελείται από δύο άντρες κι έναν σκύλο. Η από έναν άντρα ή μία γυναίκα και δύο σκυλιά ή γατιά.
Για όποιον δεν το γνωρίζει, καλό είναι να πληροφορηθεί ότι η αποδόμηση της οικογένειας, η φανατική ζωοφιλία και ο γάμος των ομωνύμων αποτελούν λατρεμένους πυλώνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή αλλιώς της Νέας Εποχής, που προπαγανδίζεται λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια από τα καλολαδωμένα γρανάζια των ΜΜΕ και το λόμπι των επιδραστικών προσωπικοτήτων.
Θλίβομαι βαθιά, καθώς βλέπω, υπό το λάβαρο του ψευτοδικαιωματισμού, να έχουν συστρατευθεί υπέρ της νεοταξίτικης-νεοεποχίτικης προπαγάνδας λαμπρά μυαλά από τον χώρο της Νομικής Επιστήμης, κάποια εκ των οποίων είναι δάσκαλοι των παιδιών μας.
Η κοινωνία μας μοιάζει πλέον με ένα τρενάκι του τρόμου που οδηγεί την επιβατική ανθρωπομάζα στις πύλες της κολάσεως. Στην θέση του μηχανοδηγού κάθεται ένας σαρδανάπαλος-ψυχοπαθής μισάνθρωπος και στα βαγόνια της διεστραμμένης αμαξοστοιχίας έχει ξαμολήσει "ελεγχόμενους ελεγκτές", μυημένους στο colpo grosso κατά της ανθρωπότητας.
Σας υπόσχομαι ότι δεν θα καθίσω άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Ώς εδώ! Η εμφάνιση Κασσελάκη επί εδάφους τυράννου Μητσοτάκη και νιάνιαρου Ανρουλάκη ήταν το κερασάκι στην φαρμακωμένη τούρτα κατά του Ελληνισμού.
Όσοι πιπιλούν τις μπαγιάτικες καραμέλες περί ακροδεξιών, φασιστών, ομοφοβικών, θρησκόληπτων, συνωμοσιολόγων, ψεκασμένων κ.λπ. καλό είναι να τις ανανεώσουν. Την μπόχα που αναδίδουν αυτές οι πληκτικές και γελοίες καραμέλες την ανιχνεύουμε πλέον από χιλιόμετρα...

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

2 σχόλια:

Καλλιόπη είπε...

Κύριε ἐλέησον, ποιός νὰ τὸ περίμενε
ἀπὸ τὴν ὀρθόδοξη Ἑλλάδα τέτοιν ξεπεσμό.
Κύριε ἐλέησον.
Γυναῖκες καὶ ἄνδρες, ξεφτίλες καὶ ἐκτὸς προορίσμοῦ !

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Καλημέρα ! Συμφωνώ.
Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να υιοθετηθεί παιδί μέχρι προτεινως ,τι περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να έχουν οι γονείς για να το εξασφαλίσουν και πώς πρέπει να φέρονται ώστε και το παιδί να είναι ευτυχισμένο από τον πατέρα και την μητέρα.
Αγνοούμε δε ,ότι δεν γίνεται δύο αδέλφια η δύο αδελφές εάν μπορούν να υιοθετήσουν παιδί.
Επίσης,όταν υιοθετείται ένα παιδί,δεν μπορείς να πεις ότι θέλω αυτό η εκείνο ,όχι αυτό είναι άσχημο ενώ το άλλο θέλω το γαλανό,το άσπρο...αλλά ο ,τι σου τύχει.

Όσο αφορά τις ενδοοικογενειακές σχέσεις,αυτές όπως είπα υπάρχουν κ στις σχέσεις μεταξύ συζύγων,κακώς!
Όταν λέει χωρίσουν οι ομοφυλοι,το παιδί θα πάει στη μητέρα.
Αυτή η μητέρα,τι έχει να συναντήσει από την συμπεριφορά του παιδιού αυτού;
Ας τα δουν ,γιατί τώρα όλα επιτρέπονται και κάνουν ο τι θέλουν ταχατες ότι είναι ανθρώπινα δικαιώματα,ενώ έχουν απορρίψει το Ευαγγέλιο.
Δεν αρκεί λέγει ο αγ.Νικοδημος ο Αγιορείτης να συμβουλεύει κανεις άπαξ τον αδελφό,αλλά πολλάκις!!
Για μας όλοι είναι αδελφοί,ανεξαρτήτως εάν δεν ζουν με την Παράδοση.
Ο Θεός Συμβουλεύει Αιώνες τώρα,για την Σωτηρία μας!!


Και το ερώτημα,πως φαίνεται άραγε που θα έρθει να κυβερνήσει ""αυτή η επιλογή" ,γι'αυτό δεν μιλάει κανείς ενοχικά; Η είμαστε ίδιοι;

Το να αγαπάμε Όπως Ο Θεός,
Θελει πολλές συνεδρίες και κηρύγματα για να δούμε πως όλα αυτά τα βρίσκουμε μπροστά μας και πέφτουν και επί της κεφαλής μας και των παιδιών μας.