Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ελλάδα η χώρα που οι πολίτες της ή θα καίγονται ή θα πνίγονται

Ελλάδα η χώρα που οι πολίτες της ή θα καίγονται ή θα πνίγονται: 110 εγκλωβισμένοι κάτοικοι & τουρίστες στον Άη Γιάννη Πηλίου

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται ο Βόλος και για άλλη μία φορά οι πολίτες αυτής της χώρας βρίσκονται απροστάτευτοι απέναντι σε οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο με την κυβέρνηση να είναι θεατής.

«Ζητάμε άμεση βοήθεια, μας έχουν εγκαταλείψει όλοι, από τις 7 το πρωί καλούμε στο 112, την πυροσβεστική, στον δήμο και δεν υπάρχει κανένας. Αυτοκίνητα έχουν μπει στη θάλασσα, θα θρηνήσουμε νεκρούς, κινδυνεύουν άνθρωποι με μικρά παιδιά, δεν μας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, ζητάμε βοήθεια. Έχει σπάσει το ποτάμι. Βοηθήστε μας!» είναι τα συγκλονιστικά λόγια κατοίκου στον Άη Γιάννη Πηλίου, η οποία έχει εγκλωβιστεί μαζί με 110 συγχωριανούς και τουρίστες στο παραθαλάσσιο χωριό και ζητούν βοήθεια για να απομακρυνθούν με ασφάλεια!

Οι πολίτες είτε θα καίγονται είτε θα πνίγονται κι αν προστεθούν κι άλλες πιθανές φυσικές καταστροφές υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κινδυνέψουν οι ζωές τους και οι περιουσίες τους.

η συνέχεια..

1 σχόλιο:

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.