Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Συνάντηση Νότη Μηταράκη με Μητροπολίτη Πειραιώς για τις νέες ταυτότητες

Συνάντηση Νότη Μηταράκη με Μητροπολίτη Πειραιώς για τις νέες ταυτότητες  

 Η είδηση:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, οι οποίοι εκπροσώπησαν τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

«Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και να συνομιλήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, οι οποίοι, εκπροσωπώντας τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησαν διευκρινήσεις για τις νέες ταυτότητες. Μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνική Αστυνομία Αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο τους ενημερώσαμε αναλυτικά, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη», τόνισε ο κ. Μηταράκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

σχολιο :Η πολιτεία, μετά από την ΔΟΚΙΜΗ που έκανε στην διοικούσα Εκκλησία την περίοδο του κορωναϊού, κατάλαβε στην πράξη ότι η διοικούσα Εκκλησία υπακούει χωρίς προϋποθέσεις στις οποιεσδήποτε επιθυμίες της πολιτείας.

Υπάρχει μια προφητεία ενός Έλληνα Ιερομονάχου, ότι η διοικούσα Εκκλησία θα ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ έμπρακτα και στον Αντίχριστο.

 Εμμανουήλ

5 σχόλια:

RX7T3_gio είπε...

Μα το πρόβλημα είναι το microchip που θα περιέχει τις πληροφορίες που αφορούν το άτομό μας και που είναι πρόδρομος του υποδόριου rfid microchip που είναι το τελικό σφράγισμα. Τίποτε άλλο. Άρα, τι συζήτηση να γίνει; Είναι ξεκάθαρος ο σκοπός τους παγκοσμίως.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ πιθανό, σχεδόν σίγουρο, ότι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ διοίκηση της Εκκλησίας στην Ελλάδα, θα καταπιεί αμάσητο το χάπι του σατανικού 666 (δηλαδή θα το ΔΕΧΤΕΙ), που με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα θα υπάρχει μέσα στις νέες ταυτότητες.

Εάν οι καταστάσεις στην Εκκλησία εξελισσόντουσαν φυσιολογικά, χωρίς να εκδηλώνονται Εκκλησιαστικές διαστροφές, η επόμενη εγκύκλιος της Εκκλησίας του 1998, ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει από την Εκκλησία.

Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, σχετικά με τη Συνθήκη Schengen και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, (1998).

https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/enkyklios-tes-ieras-synodou-schetika-me-te-syntheke-schengen

salos είπε...

"ξεκάθαρος;"
για ..όλους;
όσο ξεκάθαρη ήταν και η ...κωρονίλα;

φοβούμαι πως είναι τόσο καλά καλυμμένος ο σκοπός τους,
τυλιγμένος με περιτύλιγμα... "τεχνολογίας και διευκόλυνσης",
που πολλοί θα παρασυρθούν..

ακόμα κι αν αφήναμε τα περί σφραγίσματος στην άκρη,
δεν μπορούν να αντιληφθούν,
σε τι σκλαβιά θα οδηγηθούν...

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε ο Ιησούς Χριστός στην οσία Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002), για τις ταυτότητες:

https://www.imdleo.gr/diaf/2016/vid4/gLabrini.html

Georgios Tatsis είπε...

Βρώμα