Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ανάποδος κόσμος _Η διοικούσα Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού!

εικόνα άρθρου: Η Εκκλησία τιμά τον επιστήμονα-σύμβολο του υγειονομικού ολοκληρωτισμούτου Ελευθέριου Ν. Κοσμίδη, Contributor Editor

 

Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της χώρας, ένας συνετός επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και πιστός άνθρωπος, τιμάται από την Εκκλησία. 

Αρχικά από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και τώρα από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Η ιστορία της πανδημίας είναι σοβαρότατη. Δεν είναι αποστολή μας ούτε να διαλευκάνουμε ούτε και να εθελοτυφλούμε σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η κίνηση είναι συμβολική και επιχειρεί να αθωώσει τιμώντες και τον τιμώμενο στη συνείδηση του λαού. Στην τραγωδία της πανδημίας όπως εξελίχθηκε, τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

Ένα χρόνο μετά, τα ψέματα που ειπώθηκαν εκείνη τη διετία είναι περισσότερα από τις αλήθειες, με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς οι οποίοι επιστράτευσαν ακαταδίωκτους επιστήμονες και επιτροπές και που προσέφυγαν στην Εκκλησία και βρήκαν ανέλπιστα έναν πολύ βολικό σύμμαχο.

Οι βραβεύσεις αυτές τελικά μοιάζουν περισσότερο με ένα τραγικό κουκλοθέατρο όπου οι μαριονέτες των παγκοσμιοποιητών αλληλοβραβεύονται, για να απαλλαγούν από το βάρος των ευθυνών τους.

Μήπως αντί για βραβεύσεις να πουν την αλήθεια στον πιστό λαό και να ζητήσουν συγχώρεση από τον Θεο;

πηγή

σχόλιο:μόνο ντροπή από το ξεσάλωμα της δεσποτοκρατίας με χιλιάδες θανάτους από τα σκευάσματα θανάτου . 

7 σχόλια:

Georgios Tatsis είπε...

Πώς λειτουργούν ενώπιον του φρικτού θυσιαστηρίου αυτοί οι ρασοφοροι που θανάτωσαν και τις ψυχές μας και τα σώματα μας;;;

Μαρία Παπαδάκη είπε...

το βίντεο με τον Ντέιβιντ Μάρτιν να μιλά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το είδαν πριν την παρασημοφόρηση; νομίζω το ανάρτησε το τας θυρας τας θυρας σήμερα

Πέτρος είπε...

Βρε παιδιά για σκεφτείτε λίγο τα βάσανα της κόλασης που θα περάσουν αυτοί οι άνθρωποι που υμνούν το έγκλημα με τον κορονοιό. Δεν χρειάζεται κατάκριση αλλά προσευχή επί γονάτων να τους απαλύνει ο Θεός τα μέγιστα βάσανα της κόλασης

Βασίλειος είπε...

Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι ο ιός βγήκε από τα εργαστήρια της Γιουχάν στη Κίνα, ενώ ο Τσιόδρας επικεφαλής κι άλλων Ελλήνων επιδοτούμενων "επιστημόνων" ( και με κρατικά αλλά κυρίως ιδιωτικά κονδύλια της Μεγάλης Φάρμα ( κοβιομηχανίας ) με μελέτη μαιμού ισχυριζόταν ότι ο ιός μεταδόθηκε από τα ζώα στον άνθρωπο .
Ο Τσιόδρας ήξερε τα πάντα σχετικά με τα πειράματα gain of function και μάλιστα το είχε πει και ο ίδιος δημόσια από τους πρώτους μήνες ( αν ψάξετε δηλώσεις του μέσα στο'20 θα τις βρείτε ) ότι δηλαδή γίνονται πειράματα σε εργαστήρια για να παραχθούν νέοι ιοί για να έχουμε και τα εμβόλια με τα οποία θα αντιμετωπιστούν.
Ο σκοτεινός ρόλος του Τόνι Φάουτσι από τον οποίο έπαιρνε γραμμή κι ο Σωτηράκης περιγράφεται στο εξαιρετικό μπεστ σέλερ του Ρόμπερτ Κέννεντι Τζούνιορ . Φάουτσι - Ρόκφέλερ - Γκέιτς - οι επικεφαλείς του cdc και του Π.Ο.Υ. , η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν - ο Μπουρλάς και όλοι οι συνεργάτες τους σε διάφορες χώρες πρέπει να δικαστούν αντίνα βραβεύονται ...

Των Αιγών ο Αστήρ είπε...

Βρε κάνε μας τη χάρη με τον λιγδοτάμπαρο με το φανελάκι! Άσε τώρα τα αγαπουλιστικα...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Οι βραβεύσεις αυτές, κάτ' εμέ κ κάθε είδους βράβευση,υποδεικνύει ότι είμαστε τα "καλά παιδιά " της Νέας Τάξης Πραγμάτων και πώς με αυτό τον τρόπο κάνουν να ενδειαφερομαστε,για όσα χαρακτηρίζουν αυτούς, αφού τώρα ισχύει πλέον μια άλλη πολιτική,η πολιτική της Νέας Τάξης ...που σε θέλει αντιευαγγελικο,ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟ,χωρίς Κεφαλή Τον Χριστό,πού να νοθεύει τους Αγίους κ Θεοφορους Πατέρες και που να σε χωρίσει Πο Τον Τριαδικό Θεό.Το λέγει κ η Γραφή για τους έσχατους καιρουςοτι θα μας εμπαιζουν,γιατί τι κάνουν λέτε όλα αυτά (τα επίπονα )χρόνια;
Εμείς όμως πρεπεινα συνεχίζουμε να προοδεύουμε στο Θεμέλιο της Παναγίας Πίστεως.Ιουδ 1-17).-
Γι'αυτό ποτέ δεν ήθελα να βλέπω τέτοιου είδους βραβεία ούτε στους Μοναχούς.

kyrios είπε...

Γνώμη μου , και ας μην σας αρέσει.

Το ότι έχουμε φτάσει στα χρόνια τα έσχατα , το έχουν δηλώσει και άγιοι πατέρες , το έχουμε καταλάβει όσοι κατά χάριν Κυρίου μελετούμε κι εντρυφούμε σε γραφές και λόγους των Αποστόλων και του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.
Υπάρχουν πολλοί και πολλές όμως που κυνηγούσαν και κυνηγάνε τα εφήμερα , τα εύκολα , τα επιφανειακά , τα επιπλέοντα στην επιφάνεια που μας έχουν περάσει ώς κανόνα βιοπορισμού.

Μετά καί την πανδημία, έγινε ο πρώτος και κυριότερος διαχωρισμός (στην χώρα μας) των ανθρώπων που κατανόησαν το παραμύθι, και των ανθρώπων που το έφαγαν και άρχισαν τους χαρακτηρισμούς (ψέκια και θεούσοι).
Επιστροφή σε προηγούμενες καταστάσεις νόησης δεν πρόκειται να υπάρξει για τους παραμυθιασμένους και οι αξιωματικοί της σκακιέρας έχουν εντρυφήσει στο ρόλο τους (βλέπε αρχιερείς, επιστήμονες, αξιωματικούς, δικαστικοί, πολιτικοί).

Εκεί που πρέπει να δώσουμε μάχη για την αφύπνιση είναι στα νεαρά μυαλά γιατί πολλά είναι υπνωτισμένα από τους υπολογιστές και τα υπόλοιπα από τα σχολικά χοιρίδια.

Το να οργίζομαι και να κατακρίνω το κάθε αξιωματικό πιόνι του (κλειστού κυκλώματος) συστήματος (αυστηρά προστατευόμενο εντός Ελλάδας), είναι μάταιο καθώς σαν την Λερναία Ύδρα ξεπετάγονται όχι δύο αλλά πολύ περισσότερα κεφάλια σε κάθε ατόπημα τους.

Ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Ξέρουμε ποιους πρέπει να κινητοποιήσουμε.

Είναι ένοχοι το ξέρουμε.
Ας μην αναλώνουμε σε σχόλια τα ίδια και κυρίως να μην οργιζόμαστε με την ενοχή τους γιατί γινόμαστε ίδιοι με αυτούς.

Προσευχή για αυτούς και όποιος από μας μπορεί να γίνει σπίθα βουρ για τα ξερόκλαδα.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει

Ο Θεός να μας συγχωρέσει.