Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ε ρε τι τραβάμε ! Ο Καριώτογλου ξαναχτύπησε...

Μετά την ευχή στους αρσενοκοίτες και στο αγοράκι που του έφεραν να βαπτίσει, να είναι πάντα ερωτευμένοι και το παιδί που θα βλέπει την διαστροφή τους καθώς θα μεγαλώνει, αυτή να αναζητά πάντα στην ζωή του, ο π. Αλέξανδρος Καριώτογλου ξαναχτύπησε!

Όσο ο π. Αλέξανδρος αγαπά τους αληθινούς άντρες άλλο τόσο αγαπά και τις γυναίκες και θέλει το καλό τους!, γι’ αυτό και αυτήν την φορά τον είδαμε να λειτουργεί με δυο γυναικο-παπαδούλες!, ντυμένες στα λευκά με κόκκινες κεντητές κορδέλες που θύμιζαν ωμοφόρια!

Την προσοχή μας θέλει; Να μας προσηλυτίσει στον οικουμενισμό θέλει; Να αντικαταστήσει τις Οικουμενικές Συνόδους θέλει; Να ανοίξει τον δρόμο για την χειροτονία των γυναικών θέλει; Ξύρισμα θέλει; Ξύλο θέλει; Μα τί θέλει επιτέλους αυτός ο άνθρωπος και προκαλεί συνέχεια;

Την ζημιά που κάνει στο ποίμνιό του δεν την αναλογίζεται ο «χάρτινος επιτελάρχης»; Τί άλλο πρέπει να γίνει για να πει «ως εδώ»! ο Αθηνών Ιερώνυμος;

Ας αναλάβει επιτέλους και ο πιστός λαός την διαφύλαξη της αμωμήτου Πίστεως. Δεν δικαιολογείται αυτή η ασυδοσία σε Ορθόδοξο Ναό στο κέντρο της Αθήνας. Από την στιγμή που δεν υπάρχει πνευματική ηγεσία, ο λαός ως έσχατος φύλακας καλείται να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία με κάθε «δυνατό» μέσο.


πηγή


 Του Σωτήρη Μ. Τζούμα

Για την ιστορία να σας αναφέρω ότι ο εν λόγω κληρικός είναι αυτός που είχε τελέσει το μυστήριο του βαπτίσματος παιδιού του οποίου οι «γονείς» ήταν ένα ζευγάρι ανδρών ομοφυλοφίλων και μάλιστα είχε δώσει «σπουδαίες» ευχές ο… πατήρ! Είναι ο πρώτος διδάξας και έπειτα ακολούθησε η εκτροπή του Αμερικής Ελπιδοφόρου. Βλέπετε κάποιοι άνθρωποι στην Εκκλησία μας έχουν μπλέξει τον ρόλο τους και την αποστολή τους! Και προφανώς για άλλο δρόμο τους προόριζε η ζωή και αλλού κατέληξαν! Και τώρα λένε να παντρέψουν τις απόψεις τους μέσα από τον χώρο της Εκκλησίας μας στον οποίο υπηρετούν και δεν τους έχει δώσει κανείς το δικαίωμα της καινοτομίας και του εντυπωσιασμού!

Ο κάθε επίδοξος … Κονάνος ας πάει σπίτι του!

Ας μαζέψουν τα κουβαδάκια τους όλοι οι ευφάνταστοι νεωτεριστές άνευ λόγου και ας πάνε σε άλλη παραλία να παίξουν. Πάρτε τις παλαβομάρες που κουβαλάτε και αδειάστε μας τη γωνιά.Πάτε αλλού να ψάξετε ή και να πείτε το παραμύθι σας. Η Εκκλησία μας πολύ έχει ανεχτεί τέτοια φαινόμενα. Και η Αρχιεπισκοπή ας βάλει επιτέλους μια τάξη στα του οίκου της και προπαντός στα θέματα αυτά!

σχόλιο: Παλιά έψαχναν για σάβανα στα μπαούλα των αρχμανδριτών και έβρισκαν δεσποτικά άμφια. Τώρα θα ψάχνουν τα μπαούλα των μεγαλοδεσποινίδων και θα βρίσκουν διακονικούς χιτώνες..!


11 σχόλια:

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Οὗτοί εἰσιν οἱ ἐν ταῖς ἀγάπαις ὑμῶν σπιλάδες.....

Αὐτοὶ εἶναι μιάσματα εἰς τὰ κοινά σας δεῖπνα τὰ συνδεδεμένα μὲ τὴν θείαν Εὐχαριστίαν. Συντρώγουν μαζί σας ἐκεῖ χωρὶς κανένα φόβον. Αὐτοὶ δὲν ποιμαίνουν τὸ χριστιανικὸν ποίμνιον, ἀλλὰ ποιμαίνουν τοὺς ἑαυτούς των καὶ παχύνονται εἰς βάρος τοῦ ποιμνίου. Εἶναι σύννεφα χωρὶς νερό, ποὺ σπρώχνονται μὲ βίαν ἀπὸ τοὺς ἀνέμους τῆς πλανημένης διδασκαλίας καὶ τῶν ἀσυγκράτητων παθῶν των. Εἶναι δένδρα τοῦ φθινοπώρου, ποὺ δὲν ἔχουν ἐπάνω τους οὔτε φύλλα· δένδρα ποὺ δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ παραγάγουν καρπόν, τὰ ὁποῖα ἀπέθανον καὶ ἐξεράθησαν δύο φοράς, μίαν προτοῦ νὰ πιστεύσουν καὶ ἄλλην μίαν μετὰ τὴν ἐπιστροφήν τους εἰς τὸν Χριστόν· δένδρα ποὺ ἐξερριζώθησαν, διότι ἀπεκόπησαν ἀπὸ τὸν Χριστόν.

Σεῖς ὅμως, ἀγαπητοί, ἐνθυμηθῆτε τοὺς λόγους, ποὺ ἔχουν προρρηθῆ ἀπὸ τοὺς ἀποστόλους τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ.
 Ἐνθυμηθῆτε, ὅτι σᾶς ἔλεγον οἰ ἀπόστολοι, ὅτι κατὰ τὸν πρὸ τῆς δευτέρας παρουσίας χρόνον θὰ ὑπάρχουν ἄνθρωποι, ποὺ θὰ ἐμπαίζουν τὰ ἱερώτατα, οἱ ὁποῖοι θὰ πορεύωνται κατὰ τὰς αἰσχράς των ἐπιθυμίας, ποὺ θὰ τοὺς παρασύρουν εἰς ἀσεβείας.
 Αὐτοὶ εἶναι οἰ δημιουργοῦντες τὰ σχίσματα καὶ τὰς διαιρέσεις εἰς τὴν Ἐκκλησίαν........

Επιστολή Ιούδα
Κεφ.1(α') 12,17,18,19

Νεκτάριος είπε...

Άν θέλουν οι ενορίτες να εκφράσουν την αντίθεσή τους, άς μην συμμετέχουν όπου λειτουργεί ο όποιος αποπροσανατολισμένος ρασοφόρος, άς πάν εκεί που αναπαύονται.

ftr64 είπε...

Είναι ρε παιδιά δυνατόν η "ιεραρχία", η πλήρης αιρέσεως, να σταματήσει τό κάθε σούργελο τύπου εφημερίου του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά (Καρiώτογλου).... κάθε "καριώτογλου", κάθε "θερμός" είναι απλώς μιά ελάχιστη ψηφίδα του κάδρου της παναιρέσεως... Είναι δυνατόν να διατυπώνονται φράσεις όπως
"Η Εκκλησία μας πολύ έχει ανεχτεί τέτοια φαινόμενα. Και η Αρχιεπισκοπή ας βάλει επιτέλους μια τάξη στα του οίκου της και προπαντός στα θέματα αυτά!"

Για τί είδους Εκκλησία αναφερόμαστε, την "εκκλησία" της βρωμοσυνόδου του κολυμβαρίου, του κλεισίματος των ναών, της απαγόρευσης της προσκυνήσεως των εικόνων, της βλάσφημης μασκοφορίας εντός των ναών, της προπαγάνδας του εμβολιασμού, των "ναών" - εμβολιαστικών κέντρων, των ψευτοδεσποτάδων - υβριστών όσων δέν θέλησαν να δηλώσουν υποταγή στα κελεύσματα των σατανιστικών κέντρων? Σαν δε ντρεπόμαστε, όσοι διατηρείτε κοινωνία με τον κάθε ψευδεπίσκοπο Γαβριήλ Ν. Ιωνίας (αναμάσησε παλαιότερες θέσεις του "θερμού"), να νοιώθετε "δίκαιη οργή" για τα πραχθέντα υπό του καριώτογλου........ αυτός όμως ο θλιβερός είναι εύκολος στόχος

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Έρχονται κ οι παπαδινες σιγά σιγά ...?
Κύριε ελέησον!

Στέφος Κυκλάδης είπε...

Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια...

Β είπε...

Δεν θέλω να αναφερθώ στον ιερέα και στο συγκεκριμένο περιστατικό
γιατί με μία μόνο φωτογραφία δεν μπορώ να σχολιάσω εάν δεν ακούσω και τον ιερέα
Έχω όμως δύο ερωτήσεις
Γράφει το άρθρο να ξεσηκωθεί ο πιστός λαός να σώσει την Ορθοδοξία
(Αυτές οι παροτρύνσεις θυμίζουν αριστερούς)

1.Ποιος θεολόγος Αθεολόγητος πιστεύει ότι την Ορθοδοξία την σώζει ο λαός;
(διαπίστωση: είμαστε ακατήχητοι και στα βασικά της πίστεώς μας)

2.Εάν ξαναξεκινούσε ο θεσμός με τις διακόνισες τι θα κάνατε; θα πέρνατε πέτρες;

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε στο ψαλτήρι η γυναίκα εκτός εάν ζει σε Ιερά μονη οπου εκεί θέλοντας κ μη ,θα ψάλλουν.
Το Οικουμενιστικο πνεύμα,αφήνει πίσω όλους τους θεσμούς καθότι Από τα έργα φαίνονται ημηπως δεν θυμάστε που βγάλανε τον σταυρό από την αγία τράπεζα;

Η μήπως να ξεχάσουμε τότε που έγινε συναυλία στον ιερό Ναό του αγ.Παντελεημονα;

Μακάρι όλα να γίνουν όπως πρώτα κ εμείς θα σιωπουσαμε δια παντός,παρά αυτό το φαρμάκι του διαβόλου που είναι αρνητική πηγή ζωογονησεως της Ορθοδόξου Πιστεως.

Και γαρ την συγκατάβαση η σιωπή σημαίνει.Οσιος Μελέτιος ο Ομολογητής.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...ὅχι δὲν θὰ χρειαστεῖ νὰ πάρουμε πέτρες,
ἀφοῦ, ἔτσι κι ἀλλοιῶς,
οἱ πέτρες,

εἶναι

..."σὰν ἔτοιμες ἀπὸ καιρό"...

νὰ βάλουν τὶς φωνές

ἔνεκα τῆς ἀφωνίας
τοῦ μασκοφοροῦντος
λαοῦ τοῦ θεοῦ(!)

ποὺ ἔτρεξε πρῶτος -ἀγαλλομένῳ ποδί-
νὰ σηκώσει τὸ μανίκι...
περήφανα...
ὥστε νὰ τρυπηθεῖ
μὲ ἐκεῖνο τὸ σκεύασμα,

ποὺ τάχα

θὰ ἔσωζε τὴν ζωή του...

...

αὐτός ὁ Λαός,
ποὺ εἶναι στὴν φύση του
νὰ γίνεται το προζύμι

ποὺ τρόπον τινά
θά μπολιάζει τὸν κόσμο

μὲ τὸ π ι ὸ⏑ δ ρ ο σ ε ρ ό

τὸ μόνο ἀ λ η θ ι ν ά
ἀ ν α γ ε ν ν η τ ι κ ό

ἀ ε ρ ά κ ι ...!

...

πέραν τούτου, ἔχει λεχθεῖ
καὶ καθόλου δὲν ἀποκλείεται
πὼς...κάποια στιγμή

θὰ τοὺς πάρουμε μὲ τὶς πέτρες...!

Λυκούργος Νάνης είπε...

https://www.in.gr/2023/06/07/greece/se-argia-iereas-pou-ekane-papadakia-dyo-koritsia/
https://www.avgi.gr/koinonia/450760_kyma-symparastasis-ston-ierea-poy-tethike-se-argia-gia-ta-koritsia-papadakia
Γνωστά δημοσιογραφικά πορνεία με , κατά τα άλλα, διαφορετικό πολιτικό προσανατολισμό, ομονοούν όταν πρόκειται να πλήξουν τη γνήσια εκκλησιαστική διδαχή και το εξ αυτής απορρέον εκκλησιαστικό Ήθος και την εκκλησιαστική τάξη.
Το ένα μάλιστα από τα εν λόγω πορνεία, κατέφυγε στις "βαθυνούστατες" δηλώσεις του σπεύσαντος, δίκην συμπιεσμένου ελατηρίου, να υποστηρίξει τον ένοχο του εκραγέντος σκανδάλου, ομόφρονα και ομογάλακτό του ("συναξιακοί", γαρ, αμφότεροι...), π.Βασιλείου Θερμού, γνωστού για τις περί σοδομισμού ελεεινές του θέσεις, για τις οποίες έχει ασκηθεί καταλυτική και εξουθενωτική κριτική, όπως είναι γνωστό.
Στο χορό των υποστηρικτών του ενόχου ιερέως προστέθηκαν με "βαρύγδουπες" , "πολιτικά ορθές", παρεμβάσεις τους και ο γνωστός, επί αμετρήτω και αιρετιζούση αγαπολογία διακρινόμενος π.Λίβυος, εκλεκτός των πασχόντων από τη λοιμώδη πνευματική νόσο της εκκοσμικεύσεως και του συσχηματισμού με τον κόσμο μελών της Εκκλησίας αλλά και κάποιων δημοσιογραφικών χαμαιτυπείων, τα οποία, τους κληρικούς αυτής της κοπής και του συγκεκριμένου φυράματος τους ονομάζουν "φωτισμένους" ( αυθόρμητα ανακαλείται στη μνήμη μας το Kυριακό λόγιο «Εἰ οὖν τὸ φῶς τὸ ἐν σοὶ σκότος ἐστί, τὸ σκότος πόσον;» (Ματθ. 6, 24)>> καθώς και ο διευθυντής της Βολιώτικης "ακαδημίας του αίσχους", της αντιπατερικής και πατρομάχου, Παντελής Καλαιτζίδης. "Όμοιος ομοίω"...
Στην "ευκλεή χορεία" των "αλληλέγγυων", εκτός από τους εκπροσώπους του δημοσιογραφικού υποκόσμου και υπονόμου και τους "φωταδιστές" κληρικούς και θεολόγους προστέθηκαν, με θλιβερές δημόσιες παρεμβάσεις τους, και κάποιοι πιστοί , πιθανώς ενορίτες του ναού στον οποίο διακονεί ο "φωτισμένος" καινοτόμος κληρικός. Κάποιοι πιστοί με στρεβλά αξιολογικά κριτήρια και πάσχοντες από τη νόσο της κοσμικοφροσύνης , επενδεδυμένης με ψευτο-εκκλησιαστικό και ψευτο-θεολογικό μανδύα. Το διάτρητο σκεπτικό τους φανερώνει περίτρανα το μέγεθος της εισβολής του εγκοσμιοκρατικού και "πολιτικά ορθού" πνεύματος εντός των κόλπων του εκκλησιαστικού σώματος.
Βεβαίως, κάτι τέτοιο τυγχάνει ευεξήγητο, εφ όσον ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς έχουν μαθητεύσει παρά τους πόδας του "συναξιακού-νεοορθόδοξου" ιερέα του ναού του αγίου Νικολάου του Ραγκαβά. Για τους εν θέματι κοσμικόφρονες ταιριάζει γάντι, κατά το δη λεγόμενο, το Ιωάννειο "αὐτοὶ ἐκ τοῦ κόσμου εἰσί· διὰ τοῦτο ἐκ τοῦ κόσμου λαλοῦσι καὶ ὁ κόσμος αὐτῶν ἀκούει. " (Α Ιω. 4,5).
Θα πρέπει να ντρέπονται που ο εκλεκτός τους αποσπά τα εύσημα των εκκλησιομάχων δημοσιογράφων της αισχύνης, των ζώντων εκ μισθωμάτων ασεβείας,των αλιβάνιστων, αλειτούργητων, ακοινώνητων, αγιογραφικά αστοιχείωτων και εχόντων μαύρα μεσάνυχτα περί Εκκλησίας, Δόγματος, Θεολογίας, Λατρείας,Ιερών Κανόνων και εκκλησιαστικής ζωής εν γένει. Το να αποκαλούν τους προς αυτούς αντιφρονούντες και υγιώς, εν προκειμένω φρονούντες, "σκληροπυρηνικούς", "¨ταλιμπάν", "σκοταδιστές" και ό,τι άλλο κατεβάσει η εκκοσμικευμένη κούτρα τους, είναι τίτλοι τιμής και παράσημα. Αυτό μας έλειπε, να αποτελούν κριτήριο γνησιότητας του εκκλησιαστικού βίου οι οθνείες απόψεις των θεραπόντων της "πολιτικής κορρεκτίλας" και της κοσμικοφροσύνης. Των οπαδών και ακολούθων της "πλατείας και ευρυχώρου οδού", που αποσπούν τους επαίνους του δαιμονόπνευστου και δαιμονοκίνητου, αντιεκκλησιαστικού κατεστημένου.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, και στα "χριστιανικά" εκείνα ιστολόγια που έσπευσαν να αναπαραγάγουν μέσα από τις στήλες τους τα ληρήματα και φληναφήματα των υποστηρικτών του ενόχου δεινού σκανδαλισμού και οπαδού και πραγματοποιού αθέσμων καινοτομιών κληρικού.
Προσφέρουν χειρίστη υπηρεσία στο εκκλησιαστικό σώμα.



Αναστάσιος είπε...

Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου; Πάντως στο τρίτο μνημόνιο έχουν ήδη υπογραφεί όλα αυτά τα ανίερα.... Αναμένουμε κατάργηση όρθρου, κατάργηση τέμπλου, αφαίρεση ρασων, ξύρισμα γενιών και κόψιμο μαλλιών, κατάργηση εθνικών εορτών, επιβολή εορτασμού ολοκαυτώματος, αφαίρεση σταυρού από σημαία, διαφθορά μικρών παιδιών, και ότι άλλο μου διέφυγε.... Κύριε ελέησον...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

1:01
Τις ευσεβής σιγησειεν,τις όλως ηρεμήσει;

Επαινετος ,ο Πόλεμος γνωρίζεται πολλάκις.
Και μάχη κρειττων δεικνυται,,,,
Ψυχοβλαβους ειρήνης....!

Άγιος Μελέτιος ..

Σώσον Κύριε τον λαον Σου!