Τα ψάρια μας δίνουν πάντα μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα πιάτα, αρκεί να ξέρουμε να τα μαγειρέψουμε σωστά. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να τα ψήσουμε στο γκριλ ή ακόμα καλύτερα στα κάρβουνα αν διαθέτουμε μπάρμπεκιου, που όπως είναι φυσικό όλοι προτιμάμε γιατί είναι πολύ νόστιμα. Και ενώ νομίζουμε ότι το ψήσιμο στο μπάρμπεκιου είναι εύκολη υπόθεση, υπάρχουν μικρά μυστικά για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Προετοιμασία

Πριν ξεκινήσουμε καθαρίζουμε τη σχάρα με μια βούρτσα και τη λαδώνουμε επιμελώς. Μόλις ανάψουμε τη φωτιά, αφήνουμε να τη σχάρα να κάψει καλά.