Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Κερδισμένοι τα μεγάλα αφεντικά. Κλάους Σβαμπ, Χαράρι και λοιποί.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MEGA Επικράτειας N 10.914/21.707 10.914 21.707 (50,3%) Συμμετοχή: 57,8% Ακυρα Λευκά: 2,5% Εγκυρα: 2.616.866 ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Κ.Κ.Ε. AHNIKH 145 71 40,9 20,1 12,2 7,0 NIKH Ελληνική Λύση -Κ. Βελόπουλος NIKH 43 Eheituping 25 16 Πλεύση Ελευθερίας Ζωή Κωνστ. ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ PHeH 4,5 2,9 2,7 2,4 ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 SingularLogic"

Ο ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε.
Από τους υπόλοιπους,
οι 4 στους 10 ψήφισαν Ν.Δ.
και οι υπόλοιποι διάφορα συστημικά κόμματα
εκτός από ένα 2,5 %
που ψήφισε το πολυπόθητο "ότι να ναι".
Οι κλόουν που έκαναν κόμματα
για να ρευστοποιήουν τα πανδημικά likes
και χώρισαν τους ακόλουθους τους σε 30 κομμάτια
έλαβαν όλοι μαζί 1,25 % επί του συνόλου.
Όλα τα κομματίδια που δεν μπήκαν στη βουλή
μαζί με τα "λοιπά"
θα γίνουν ένα ωραίο "bonus" αρκετών εδρών
που θα πάνε στο πρώτο κόμμα,
δηλαδή την Νέα Δημοκρατία.
Όποιος ψήφισε όλα αυτά τα κομματίδια
ψήφισε Μητσοτάκη
και κατ' επέκτασιν όλα αυτά που θα επιβάλει
στην επόμενη τετραετία.
Όλοι αυτοί οι ανόητοι που λέγανε
πως όταν δεν ψηφίζεις η ψήφος σου πάει στο πρώτο κόμμα
πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο.
Τον ψήφισαν οι ίδιοι ψηφίζοντας τους κλόουν.
Φυσικά μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε
πως οι ψήφοι της αποχής προστίθενται στο πρώτο κόμμα.
Και ευτυχώς αποδεικνύεται πως δεν είναι αρκετοί.
Οι επόμενες λέξεις που θα ακούμε
από όλους αυτούς τους ανοήτους θα είναι κυρίως
η λέξη "νοθεία" και "sinqular logic" κλπ

Διαπίστωση υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σοβαρά θέματα αντίληψης.

Κερδισμένοι τα μεγάλα αφεντικά.
Κλάους Σβαμπ, Χαράρι και λοιποί.
Εμείς συνεχίζουμε να λέμε "όχι" σε οτιδήποτε τους ανήκει
και προετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε
με αυτάρκεια αλλά κυρίως πνευματικά.
Το στημένο event που κάποιοι ονομάζουν "εκλογές" έλαβε τέλος.
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
 Yannis Bakman
 

σχόλιο:Για να δούμε τώρα που απέτυχαν  όλα τα πατριωτικά κόμματα και έμειναν εκτός βουλής θα ταπεινωθούν επιτέλους να συνενωθούν ώστε να μπουν στην βουλή;Ρητορικό το ερώτημα .

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε αυτοί που εξαφανίστηκαν και αποδοκιμάστηκαν απο τους ψηφοφόρους, θα ταπεινωθούν να ερθουν να συνεργαστούν με αυτούς που μέχρι χθές κατηγορούσαν και συκοφαντούσαν και δεν μπήκαν στη βουλή για κατι λίγο;

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στο σχόλιο:
Δεν θα ταπεινωθούν, ειδικά αυτοί που ξεπέρασαν το 1.5% και θα πάρουν το παραδάκι της χρηματοδότησης.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο τσιπάρισμα και την έλευση του κακομούτσουνου, .. εκτός και αν η πυρηνική υπερθέρμανση αλλάξει τη ρότα ..

Α.Κ. είπε...

Για να δούμε, θα ζητήσουν συγγνώμη όσοι ζήλεψαν το ΝΙΚΗ, έκαναν την τρίχα τριχιά, του επιτέθηκαν και του έκοψαν το 3%? Για να δούμε, θα ρίξουν τη μύτη τους εκείνοι του κάτω του 1,5% ώστε να ενσωματωθούν στο ΝΙΚΗ ? Το μπαλάκι είναι στο γήπεδο τους.

Ανώνυμος είπε...

Πλέον δεν λυπάμαι κανέναν, ούτε συμπαρίσταμαι σε καμία κοινωνική ομάδα, όταν θα την πηδαει ο παρανοϊκός γόνος κι οι φασίστες του.
Καλά να σας κάνει!
Να ψοφάτε έξω απ τα νοσοκομεία, να σας παίρνει τα σπίτια, να σας σκοτώνουν οι μπάτσοι του και να ζειτε με κουπόνια
Αισιχτιρ

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου ο Μητσοτάκης να μην επέβαλε πρόστιμο στους ανεμβολίαστους συνταξιούχους. Θα έβγαζε κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή...

Θάνος Πλεύρης είπε...

👍

Ανώνυμος είπε...

50% θα έπιανε, όπως ο Αρντογάνης

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Μαρινάκη και Μαρτίνε για τα φράγκα που πιάσατε, πιάσαν τόπο!

υγ. Που θα κρυφτούν τα γίδια που ψήφισαν την πρακτοράτζα, όταν αποδειχθεί Καρατζαφύρερ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω επειδή σας διαβάζω, φασκεται και αντιφάσκεται. Η αποχή θα επιτάχυνε την εκλογική νίκη του Πρώτου( η πρόοδος του Τσιπρα που θέλει να παντρέψει γκει με νόμο του στοίχισε). Η απλή αναλογική ήταν η ευκαιρία των μικρών κομμάτων, χωρίς μπόνους του Πρώτου κόμματος και όλα τα υπόλοιπα. Η προφητολαγνεία που κυκλοφορεί έχει ενοχλήσει πολύ και ο κόσμος βαρέθηκε να ζει σε ρευστό περιβάλλον γι αυτό ψήφισε για πρώτο τον Μητσοτάκη. Επίσης επειδή ο κόσμος έχει την αυταπάτη ότι θα αλλάξει τον κόσμο, ο κόσμος θ αλλάξει από τον ουρανό και όχι από ανθρώπους. Και ο ουράνιος πατέρας έχει όνομα Ιησούς Χριστός. Κόψτε λοιπόν κ εσείς την εύκολη κρίση γιατί πέφτετε έξω πολύ. Όλοι πρέπει να κάνουν αυτοκριτική, κάντε και εσείς λίγη!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν τους θέλει ο Νατσιός, ποια μύτη να ρίξουν?
Στις επόμενες εκλογές προβλέπω ο Σύριζα να ξαναγυρνά στο 5% και η Νίκη να εξαφανίζεται από το χάρτη.
Τα ποσοστά του Σύριζα θα πάνε στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση όσα είπε ο πρωθυπουργός, θεωρεί ότι πήρε εντολή αυτοδυναμίας. Με ποσοστό 40.8% έναντι 20.1% του ΣΥΡΙΖΑ ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;
Συνεπώς, οι δεύτερες εκλογές έχουν δρομολογηθεί.
Ο ελληνικός λαός έχει τώρα γνώση των πραγματικών ποσοστών των κομμάτων στην κοινωνία και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψιν για τις επόμενες εκλογές.
Η έκπληξη της ημέρας ήταν η #Νίκη. Είναι το έκτο κόμμα στην Ελλάδα με το εκπληκτικό 2.9%. Τόσο κοντά στην βρύση, αλλά πρέπει να στηριχθεί, ώστε να υπερβεί το όριο του 3% και να εισέλθει στη Βουλή.
Θ αταπεινωθεί να συνεννοηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σε αυτό το μπλογκ μας έχεις μάθει Τρελογιάννη ότι υπάρχει πάντα η πνευματική προέκταση των πραγμάτων. Να κάνω μια ερώτηση : όσοι έστω παρά τα πισωμαχαιρώματα των πατριωτικών κομμάτων πήγαν και τα ψήφισαν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αντιδράσουν και να στείλουν μήνυμα ότι δεν επιθυμούν πια το καθεστώς, δεν έχουν δικαίωμα να ελπίζουν στη Θεία επέμβαση, ειδικά όταν πέρα από κάθε έννοια δικαίου καπηλεύτηκαν και αυτή την ψήφο τους οι επικρατέστεροι? Πιστεύω απλά ότι δεν έληξε η τιμωρία μας ακόμη ως λαού, Κύριος οίδε.

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχαν πολλοί που έλεγαν "θα ψηφίσω τώρα Νίκη και μετά ΝΔ". Τώρα αυτό δεν θα ισχύσει, όσοι ψήφισαν Νίκη θα ξαναψηφίσουν και θα έχουν κίνητρο να φέρουν όσο περισσότερες ψήφους γίνεται.
Όσοι ψηφίσαμε ΝΔ θα ξαναψηφίσουμε ΝΔ, διότι μας ενδιαφέρει πρωτίστως η κυβερνησιμότητα της χώρας. Όσοι συμπαθούμε τη Νίκη χωρίς να την ψηφίζουμε, θα χαρούμε να την δούμε στη Βουλή και δεν αλλάζει αυτό από το γεγονός ότι δεν θα την ψηφίσουμε. Η σοβαρότητα και η γνησιότητα του Νατσιού (που ελπίζω από βάθους καρδιάς να την διατηρήσει) μπορεί να κερδίσει τον κόσμο από τους διάφορους απατεώνες που κατά καιρούς έχουν παρασύρει το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Νίκη.
Υπάρχει μια Τουρκία απέναντι και η τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ηττήθηκε, στρατηγικά ίσως, αλλά δεν εξαφανίστηκε. Ο εφησυχασμός ("η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση") είναι επικίνδυνος για την κυβερνησιμότητα της χώρας. Πρέπει να εκλεγεί η ΝΔ κυβέρνηση. Αλλά η Νίκη στη Βουλή θα βοηθήσει να ακουστούν τα πράγματα που δεν ακούγονται πια εδώ και πολλά χρόνια και που - τολμώ να πω - ίσως ποτέ δεν ακούγονταν όπως έπρεπε από ιδρύσεως του ελλαδικού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Ακούτε ρε τι λένε στα βοθροκάναλα; Λευκη επιταγή λεει δωσατε στην Μητσοτακης Α.Ε........ Για να κάνει κι άλλες μεταρρυθμίσεις... Να μας τελειώσει.... Μαλάκα αν δεν παιζει νοθεία ειναι να τρελαίνεσαι.... Ντροπή ρε... Πανε τα σπιτια σας, Πρέσπες Αιγαίου, ξεπουλημα νερο κλπ κλπ.... Ρε όταν πατε σουπερ μαρκετ σας φτάνουν τα λεφτα για να φατε με την τρεχουσα ακριβεια και τον πληθωρισμο; Δεν σας λυπάμαι ρε είλωτες πια.... Γαμω τα pass μου μεσα γαμω.... Ρε τι ζουμε ρε; Το αίμα των παιδιών στα Τέμπη ειναι ζεστο ρε.... Ρε επαναστάτες της αποχης τι εγινε και με εσας; Πετυχε ο σκοπος σας; Τοσο φοβικος εγινες ρε κακομοίρη ανθρωπακο; Αλλα τι να περιμένεις απο ΓΙΔΙΑ... Απο ανθρωπους που επετρεψαν το βιασμό των παιδιών τους εν μεσω κορονοχουντας, απο εναν λαο απαίδευτο με κοντη μνήμη, ενα λαό ωχαδρεφιστη, νεοραγιάδες, όχι Ελληνες... Μας σιχαίνομαι, ντρεπομαι που ειμαι πολιτης αυτης της χωρας...

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι βρίζεις; Ξέχασες ότι ψηφίζουν αβέρτα οι ρομά και οι ελληνοποιημενοι αλλοδαποί; Πώς είσαι σίγουρος ότι ψήφισαν οι Έλληνες Μητσοτάκη;

Θάνος Πλεύρης είπε...

Προβλέπω στις δεύτερες εκλογές ο Κούλης να κάνει πάταγο με απίστευτα ποσοστά, εκτός και αν συμβεί κάτι συνταρακτικό.
Ούτε και αυτοί πάντως τα περίμεναν αυτά τα ποσοστά.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάτε την ρύση κατά τον λαό και οι άρχοντες! Βρίζετε, αντεγκλήσεις και πολλά άλλα. Δεν καταλαβαίνετε τίποτα, η ενότητα είναι συνθετικό στοιχείο της αγάπης. Το λέγει και ο Απόστολος Παύλος εν τω συνδέσμω της αγάπης! Σταματήστε τον δικαστικό λόγο. Ο λαός με την παιδεία που έχει θα αποφασίσει τι θα γίνει στις εκλογές! Και αυτός που είναι ο πραγματικός κυβερνήτης θα δώσει την τελική απάντηση! Εξήλθε νικών και ίνα νικήσει! Στο μπλοκ του συστήματος θα δοθεί άνωθεν απάντηση όταν το ορίσει ο ίδιος ο Θεός!!!

Ανώνυμος είπε...

...ψυχραιμία...

σαν πολύ δεν κρεμάσαμε τίς
ελπίδες μας
σε φέικ σωτήρες...;

The Cave Dweller είπε...

Το επόμενο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα μοιάζει με το επόμενο :

Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου: 3,2 % ψήφοι 219.988
(Σύνθεση Ολομέλειας Ι' Περιόδου)

Μιχαήλ ξνθ είπε...

Στις σκέψεις σας να βάλετε ότι οι ΗΠΑ μπορούν να συμβουλεύουν (διατάζουν) και τους Τούρκους και τους Έλληνες.
Έχουν τα σχέδιά τους.....αλλά και Ο Μεγαλοδύναμος έχει τα δικά του
Υπομονή για ότι έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν όποιος από εμάς δεν πιστεύει ότι πρόκειται για νοθεία απλά κοιμάται του καλού καιρού, εγώ είμαι 200% σίγουρος, όλοι γνώριζαν ότι μια πεντακομματική Βουλή θα βόλευε τον κούλη και να που έγινε, όλα τα κόμματα βγήκαν ενισχυμένα και ο ΣΥΡΙΖΑ μισοδιαλυμένος, εμένα το φτωχό μου μυαλό μου λέει ότι η υπόθεση βρωμάει!

Cherry boy είπε...

Κάποτε στο Βυζάντιο όταν ηταν αυτοκράτορας ο Ιουλιανός ο παραβάτης ένας μοναχός συνεχώς έλεγε στον Θεό γιατί τους έδωσε τέτοιον κακό αυτοκράτορα ως που μια μέρα άκουσε τον Θεό να του απαντά : γιατί δεν βρήκα χειρότερο να σας στείλω!
Ακριβώς το ίδιο ισχύει σήμερα με τον έξω από δω κουλη παιδεραστή ανώμαλο γουρλομάτη! Οι νεοέλληνες είναι πολύ άτιμο πράμα !
Θα φάνε μαστίγιο ατελείωτο και θα τους αξίζει ακόμα περισσότερο!

Βασίλειος είπε...

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης και " να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα " .
Στις Σέρρες επιβράβευσαν τον κύριο υπεύθυνο της σφαγής 57 νέων στα Τέμπη.
Οι "πατριώτες" πολέμησαν τον δάσκαλο - θεολόγο που πήγε να χαλάσει τη σούπα της κομματοκρατίας . Προς τιμή του δασκάλου δεν ασχολήθηκε με αυτούς που τον διέβαλλαν από τον πατριωτικό χώρο που διήληζαν τον κώνωπα καταπίνοντας την κάμηλο ( βλ. Κούλη ).
Υπάρχουν και τα θετικά : ο καταποντισμός του ακραίου νεοταξικού Σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι Νεοέλληνες είναι οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες όλων των εποχών.. για μεγάλη ξεφτίλα μιλάμε φρίκη κανονική

Αναστάσιος είπε...

Καλύτερα μαζέψου και σταματα να χαρακτηρίζεις με ύφος αλάνθαστου πάπα ... Να σου θυμίσω και ότι για την Κιβωτό έλεγες ότι τρώει κυνήγι γιατί δεν εμβολιάζονται τα παιδιά από τον π.Αντωνιο και βγήκε στο star ο π.Ευαγγελος ως χρόνια γιατρός της Κιβωτού και είπε ότι όλα τα παιδιά και οι ίδιοι τους τα κάνανε και 2 και 3 δόσεις... Επίσης η χολή σας (βάζω μέσα και τρελό Γιάννη) για την νίκη είναι λυπηρη... Τόσοι υποψήφιοι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί κατέβηκαν με την νίκη και εσείς φαγοθηκατε να τους βγάλετε εμβολιολαγνους για κάποια φωτογραφία... μαζί με την γραφική του attica... Τουλάχιστον λυπηρό ... Μιλάτε για αποχή την ώρα που γνωρίζετε ότι το σύστημα την μεταφράζει ως "αυτοί που προτιμούν τον καφέ" και όχι ως πολιτική διαμαρτυρία... Και μάντεψε πάλι αυτούς θα έχουμε γιατί κάτι εγωπαθεις δεν στηρίζουν τελικά ούτε την ύπαρξη τους
..Αν θέλετε να μάθετε ποιοί γέροντες ήταν με νίκη μπορώ να πω όμως όχι δημόσια... αλλά υποτίθεται ως παντογνώστες θα το ξέρετε...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Κούλη έγραψες ιστορία, ποιοι μπατριώτες και πράσιν άλογα.
Στις 25 Ιουνίου μάλλον θα πας πάνω από 45%, έχω τρελαθεί, έχεις διαψεύσει όλους τους αστρολόγους, χαρτορίχτρες, καφετζούδες, γέροντες, νοστραδαμους, πυρηνικούς φυσικούς, μαθηματικούς, γυμναστές και και και... Δεν παίζεται το άτομο, είναι παντός καιρού, όλ γουέδερ που λέμε στο χωριό μου.

Ανώνυμος είπε...

Συλληπητηρια σε όσους πιστεύουν στην δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση σε αυτό που ζούμε θα την ακούσατε παρακάτω
https://m.youtube.com/watch?v=DeOpP09KiFg

Α.Κ. είπε...

Συμφωνώ με κάθε λέξη.

Θάνος Πλεύρης είπε...

Ο μόνος που δεν φταίει τελικά είναι ο Νατσιός, για να σοβαρευτεί λίγο και να αφήσει την αγιότητα του κατά μέρος και να συνεργαστεί μαζί και με άλλα πατριωτικά κόμματα. Αν και δεν πιστεύω ότι η λύση στη χώρα θα έρθει από αυτούς άλλα από ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

Ευσεβείς πόθοι;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είσαι, τι φοβάσαι να πεις ονόματα;

Ασημίνα είπε...

Τα ίδια σκέπτομαι ...

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

Στις επερχόμενες εκλογές, όλα τα αυτοπροσδιορισμένα πατριωτικά κόμματα, να στηρίξουν τον κ. Νατσιό. Ουδείς τέλειος, όμως εκείνος τραβάει μπροστά. Αλλιώς δεν θα υπάρχει καμμία πατριωτική φωνή στο κοινοβούλιο.
Σίγουρα, η λύση στην πατρίδα μας δεν θα έρθει με εκλογές, ξέρουμε καλά τι θα συμβεί. Όμως αν δεν υπάρχει πατριωτική φωνή στο κοινοβούλιο, οι νεοταξίτες θα κάνουν χειρότερα!

Νικολαος είπε...

Μόνη λύση (ανθρωπίνως) η Βασιλεία.
Αλλά δεν την αξίζουμε ως λαός, έχουμε πλήρως διαστραφεί από μασωνικές, διαφωτιστικές κοσμοθεωρίες.

Ανώνυμος είπε...

παπάρια γέροντες. Κι εγώ ξέρω άλλους τόσους γέροντες που ήσαν κάθετα αντίθετοι και κατήγγειλαν την χριστεμπορία...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η μόνη φράση που έρχεται αυτόματα είναι το "Εγκρίνω και επαυξάνω".

Ανώνυμος είπε...

Τα πατριωτικά λόγια πόσες φορές τα ακούσαμε μεσα στη Βουλή...Δεν έχουμε ανάγκη από άλλη φωνητική χροιά,αλλά από πατριωτικές πράξεις που δεν υπάρχει ικανός να τις υλοποιήσει!

Ανώνυμος είπε...

Δεν φανατίζομαι με πολιτικά πρόσωπα,διότι η πολιτική ιστορία διδάσκει ότι τις κωλοτούμπες τις κάνουν τα ίδια πρόσωπα στη συνέχεια απογοητεύοντας οικτρα!

Tο καταλαβαίνω ότι κάποιοι αισθάνονται συναισθηματική ασφάλεια δείχνοντας αφοσίωση σε πολιτικά πρόσωπα,αλλά δεν κρίνω με τις προσδοκίες και τις ελπίδες που μου προσφέρουν απλοχερα πριν τις εκλογες,αλλά στη πράξη στη συνέχεια.

Επίσης δεν πιστεύω σε "ελέω Θεού" πολιτικούς ή Βασιλείς.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...στὸ ἀμέρικα ,

οἱ τέταρτης γενιάς ὁμογενείς,
αὐτοί μὲ τὰ "κουταλάκια στὶς ἑκκλησιές τους

-μὴν καὶ τοὺς ...μεταλάβει(!)
ὁ παππᾶς, τοὺς ταλαίπωρους, καμμιά ...γρίππη...-

ἔχουνε λέει πολλά ντόλαρς•


δὲν πιστεύω να τά ἐπένδυσαν
στὶς ἐκλογές...;

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω ΑΝΑΤΟΛΙΕ, μαζί σου, ο Νατσιός επιβάλλεται, δηλαδή οι περιστάσεις είναι τέτοιες που το επιβάλλουν να τον στηρίξουμε όλοι, διότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, κατά την μου τουλάχιστον!

Αναστάσιος είπε...

Ξαναδιάβασα το κείμενο σού και ανακάλυψα άλλο ένα "μαργαριτάρι"... Μιλάς για νοθεία την οποία αμφισβητείς και μάλιστα λες ανόητους όσους την επικαλούνται.... Δηλαδή σοφέ παντογνώστη σε μια χώρα και κοινωνία που τα πάντα είναι νοθευμένα δεν μπορεί να χωρέσει το κεφάλι σου νοθευμενες εκλογές;... Για άλλαξε πλευρό...

Λυκούργος Νάνης είπε...

Η σύγχρονη πολιτική ζωή επ ουδενί δύναται να παρομοιασθεί με βούρκο.
Και αυτό γιατί αδικείται κατάφωρα ο βούρκος.
Λεγεών δαιμονίων εμπνέει, καθοδηγεί και κατευθύνει, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους. Όλοι τους, είναι τσιράκια και ενεργούμενα της Νέας Τάξης. Μπορεί να διαπιστώνεται κάποια μεταξύ τους διαφοροποίηση, ποιοτική και ποσοτική, σε κάποια χαρακτηριστικά της πολιτικής τους και της "ιδεολογίας" τους, αλλά όλοι τους υπηρετούν, με τον τρόπο τους, τη νεοταξίτικη και παγκοσμιοποιητική ατζέντα και στοχοθεσία.
Γι αυτό και αποτελεί αφόρητη πρόκληση για την κοινή λογική αλλά και για τη χριστιανική ιδιότητα κάποιων συμπατριωτών μας να τους βλέπουμε να πανηγυρίζουν διθυραμβικά για τη νίκη του κυβερνώντος κόμματος στις χθεσινές εκλογές.
Λες και θα μεταβληθεί επί τα βελτίω και όχι επί τα χείρω η κατάσταση του Έθνους, του λαού και της κοινωνίας.
Λες και ο θεράπων της Νέας Τάξης που "κυβερνά" σήμερα, θα σώσει, δίκην Μεσσίου (έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία του νυν πρωθυπουργού με τη λεζάντα "ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ"...), τη χώρα από το χάος στο οποίο και εκείνος, μαζί με τους άλλους πολιτικούς "φωστήρες", την οδήγησε με την ολέθρια πολιτική του, (όρα ΛΟΑΤΚΙ, παιδεία κ.λ.π.), τη συντονισμένη με τους σκοτεινούς σχεδιασμούς εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας.
Αλήθεια, οι προαναφερθέντες "χριστιανοί", έχουν ,ποτέ, εγκύψει στο βιβλικο-ψαλμικό χωρίο "μη πεποίθατε επ άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία";
Όλα τα σημερινά, λεγόμενα κόμματα εξουσίας, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο, το ένα με τον τάδε τρόπο, το άλλο με το δείνα τρόπο, υπονομεύουν την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, τον πατριωτισμό και το Ορθόδοξο Χριστιανικό Ήθος. Κάθε άλλο παρά εμπνέουν όραμα στον ελληνικό λαό. Ή μάλλον εμπνέουν την υλοφροσύνη και τον ανιδανικισμό.
Έχουν αποκόψει τους μαθητές των σχολείων μας και τη νεολαία μας γενικότερα από τα εθνικοθρησκευτικά ιδανικά και καλλιεργούν, προάγουν και προωθούν το θρησκευτικό συγκρητισμό, το διεθνισμό και το διαστροφικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας.
Καιρός , κάποτε, να σοβαρευθούμε όλοι μας και να στραφούμε ουσιαστικά στο μοναδικό Σωτήρα του κόσμου, στον Κύριό μας και να ταυτίσουμε την ύπαρξή μας με Αυτόν!

αναρτηθηκε και εδωβ https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4697329987028929824#allposts είπε...

Στη σελίδα "εκλογές" του ΥΠ ΕΣ στο κάτω μέρος έγραφε ότι τα αποτελέσματα που δίνει η SINGULAR ,δεν έχουν διασταυρωθεί με αυτά του Πρωτοδικείου . Ας επικεντρωθείτε όσοι γράφετε σχόλια για την ψήφο των Ελλήνων και κάνετε έρευνα αν είναι τα ίδια αποτελέσματα αυτά που έδωσε η SINGULAR με το σύνολο αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά κέντρα .