Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Και κλαίς και γελάς μαζί.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Σκέψου τώρα. Να είσαι υπεύθυνος εμβολιαστικού κέντρου, να έχεις βγάλει βρώμα ότι ο άγιος Λουκάς ο ιατρός παραλίγο να πάει με π*τανες - έχοντας πετάξει τα ράσα, να λες ότι ο άγιος Ραφαήλ και ο Γεννάδιος Σχολάριος υπέγραψαν (!!!) υπέρ στην σύνοδο Φεράρας - Φλωρεντίας, να έχεις υποστηρίξει μάσκες και τεστ στις εκκλησίες, πριν καν εμφανιστούν, να κάνεις ιεραποστολή 2 ημέρες τον χρόνο και να λες πως είσαι ιεραπόστολος , να είσαι πιο γεμάτος από τον Μαρινάκη, να βρίζεις τους ομόδοξους Ρώσους, να λες όλη την ώρα ιστορίες του μυαλού σου, ότι ο Βαρθολομαίος είναι επιτυχημένος πατριάρχης λόγω πολλών αγιοκατατάξεων και να σε θεωρούνε αντισυστημικό και άξιο κληρικό.
Ε, δεν θα σκάσεις από τα γέλια;
 
 Bless Gree
 
υ.σ
.Για όσους δυσκολεύονται με την μνήμη τους ένα φρεσκάρισμα εδώ

4 σχόλια:

kyrios είπε...

Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός γνωρίζει.
Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν.

Τ.Γ. είπε...

Επιτέλους, αποκαλύψτε το ποιόν τέτοιων ρασοφόρων, γιατί παίρνουν ψυχές μαζί τους και δίνουν όπλα στη φαρέτρα άλλων δειλών, ανάξιων ιερέων να τους επικαλούνται ως ορθό παράδειγμα. Η σιωπή είναι συνενοχή όσων τους γνωρίζουν.

kyrios είπε...

Ο συγκεκριμένος ιερέας
αλλά και αρκετοί άλλοι
δεν χρειάζεται να τους αποκαλύψει κάποιος ευσεβής,
για τον απλούστατο λόγο που βγαίνουν στο γυαλί και στις συνάξεις επώνυμα και όχι απρόσωπα.
Αυτό που κάνουν έχουν εντολή κι ευλογία εκ των άνω για να το κάνουν .
Πριν αρχίσουν να μιλάνε κάνουν προσευχή.
Επειδή έχω κυλήσει και κατρακυλήσει σε βόθρους και λασπόνερα να σας πληροφορήσω ότι ο λόγος του είναι τόσο απλοποιημένος που μπορεί να έχει προκαλέσει δεκάδες εώς εκατοντάδες επιστροφές στον Πατέρα μας από άνθρωπους που πίστευαν ότι η ορθοδοξία είναι αυτό που προβάλλουν τα βρομοκάναλα .
Για κάποια στοιχεία που μπορεί να διαστρεβλώνουν τον λόγο του σας παρακαλώ ή όποιον μπορεί να τον ρωτήσει και να μας ενημερώσει.Δεν είναι και Μητσοτάκης να μην μπορείς να του πεις κουβέντα.

Ο Μέγας Βασίλειος είπε:
Μην κρίνεις ιερέα, εάν είναι μαυρισμένος θα μουντζουρωθείς εάν είναι φωτιά θα σε κάψει.

Χριστός Ανέστη

Δημητριος Κ είπε...

Μην λειτουργείς συναισθηματικά και μην ενθουσιάζεσαι προφανώς από τον άμεσο επικοινωνιακό λόγο τις γκριμάτσες και το γέλωτα που προκαλεί. Δεν τον κρίνουν για την ζωή του ,οπως λεγει χαρακτηριστικά ο αγ.ιω ο χρυσοστομος "ού περί βιωτής" αλλα "περί πίστεως" για τις κακοδοξίες που λέει διάσπαρτα (άθελα του ή ηθελημένα ) στους λόγους του.Και οι αιρετικοί πριν κανουν τις καταδικασμένες από τους αγίους πατερες Συνόδους προσευχή έκαμαν και αυτοί δεν ειναι κριτήριο αυτό.Είναι γοητευτικός και γιαυτο ακρα επικίνδυνος .Ο θεος να σε φωτίσει και να προφυλάξει τους αδελφούς από την πλάνη.Οι μέρες μας θέλουν ξεκαθαρο λογο οχι μουρνταρέματα και αοριστίες.Ευχαριστούμε την παράγκα για τις ακέραιες επισημάνσεις γίνονται αφορμή να βλέπουμε τις καλα κριμένες παγίδες.