Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Δυστυχώς τα Τέμπη, ένα τόσο όμορφο μέρος, για ακόμα μια φορά μοιραία συνδέεται με το αίμα και το θάνατο πολλών ανθρώπων...

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ 32 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 53 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΑΜΗΝ.

Λυκούργος Νάνης είπε...

Αδελφέ μου, 1/3 12:10 τα όσα ορθά επισημαίνεις θα έπρεπε πρωτίστως και κυρίως να τα λένε οι ποιμένες.
Πλην ολιγίστων επαινετέων εξαιρέσεων οι τελευταίοι έχουν αφήσει το δαιμονικό καρναβάλι και τους καρναβαλιστές στο απυρόβλητο.
Λες και πρόκειται για παρωνυχίδα, λες και στην περίπτωσή του δεν ισχύουν οι πνευματικοί νόμοι.

Καλλιόπη είπε...

ΜΑΤΙ 2018-ΤΕΜΠΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2023
ΘΥΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κι όλοι αναρωτιόμαστε 'που είναι ο Θεός?'

Ανώνυμος είπε...

Όταν τιμούν τον διάβολο με το καρναβάλι και περιφρονούν τον Θεό κάθε Κυριακή είναι Θλιβερή και τραγική η κατάσταση και τι άλλο μας περιμένει. Καλή μετάνοια Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...


Ακούστηκαν ακόμη καί κάποιες μαρτυρίες ότι αρκετά από αυτά τα νέα παιδιά γυρίζανε ερχόμενα από τα καρναβάλια τής Πάτρας...

a

Ανώνυμος είπε...

ἰδόντες δὲ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ᾿Ιάκωβος καὶ ᾿Ιωάννης εἶπον· Κύριε, θέλεις εἴπωμεν πῦρ καταβῆναι ἀπὸ οὐρανοῦ καὶ ἀναλῶσαι αὐτούς, ὡς καὶ ᾿Ηλίας ἐποίησε;
στραφεὶς δὲ ἐπετίμησεν αὐτοῖς καὶ εἶπεν· οὐκ οἴδατε ποίου πνεύματός ἐστε ὑμεῖς·

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που θα παρέμβω... Ο Μακαριστός Αυγουστίνος Καντιωτης έβγαινε δημοσια στο ράδιο κ τα έλεγε όλα , με θυμό από την μια πλευρά κ αγάπη για τις αδυναμίες μας. Μας παρότρυνε να συνέλθουμε.. Στις εκκλησίες οι κληρικοί τα λένε στο ποίμνιο εκεί όμως σε 20 ανθρώπους ανάμεσα τους κι εγώ...