Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Γλυκέ μας Κυπριανέ..

 Κύπρος _Η συγκινητική ομιλία,του π. Χριστοδούλου,Πατέρα του Κυπριανού,σήμερα στην κηδεία του.Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας ....

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι γονείς (σχεδόν όλοι) αυταπατώνται, νομίζοντας ότι δήθεν αγαπούν τα παιδιά τους περισσότερο από όσο τα αγαπά ο αληθινός πατέρας τους ο Θεός (ο οποίος Θεός αποφάσισε να πάρει στην μεταθανάτια ζωή, κάποια παιδιά, σε μια συγκεκριμένη στιγμή).

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τους Αγίους της Εκκλησίας, ο Θεός παίρνει στην μεταθανάτια ζωή κάποιο άνθρωπο, στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ στιγμή εκείνου του ανθρώπου.

Αυτό το επαλήθευσα και προσωπικά, όταν ο κουμπάρος μου πέθανε από κορωναϊό στο νοσοκομείο, τον Ιανουάριο του 2022. Εκείνη την χρονική περίοδο, όταν αρρώστησε, ο κουμπάρος μου βρισκόταν σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (ιδιαίτερα καλή) Ορθόδοξη Χριστιανική Πνευματική κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έπρεπε εμένα τον πρεζάκια , παίρνει αξία παιδιά. Ότι να ναι κάνει ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Ζει Κύριος ό Θεός που πάντας θέλει σωθείνε και πρέπει να δοξάζουμε τό Άγιον όνομα του αιωνια

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρεις που τον πήγε . Όλοι μετά θα μάθουμε …

π.Θεωνάς Κουμγιουτζίδης είπε...

Τη ευχή σου αδελφέ και συλλειτουργέ π.Χριστόδουλε . Ο Θεός μας να αναπαύσει την ψυχή του Κυπριανού αν και πιστεύω μάλλον τις μεσιτείες του χρειαζόμαστε όλοι μας λαϊκοι και κληρικοί.Οσο για τα λόγια της καρδιά σου τι να σου πω ντράπηκα που ΔΕΝ σου μοιάζω..

Panagivta είπε...

Κυπριανε σε ζηλεύω και σε θαυμάζω. ΖΕΙΣ. Καλό Παράδεισο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυπριανός ήταν ένας συνειδητοποιημενος χριστιανος, ένα χαρισματικό παιδί, που αναπαυε με τη συμπεριφορά του τους γονείς του έφυγε ως μάρτυρας. Αιωνια του ή μνήμη. Αυτό ήταν το θέλημα του Θεού!

Tarata ratata είπε...

Κυπριανε παιδί του Θεού πρέσβευε κι υπέρ ημών των αμαρτωλών

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο Πατέρας ,Άξιος Ιερωμένος Άξιος ο γιος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη! Καλό Παράδεισο Κυπριανέ, μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να σε συναντήσουμε μια μέρα στο Φως που βρίσκεται η ψυχούλα σου! Κανένα κακό δεν μπορεί να επιτρέψει ο καλός Θεός αν το καλό που μπορεί να προκύψει από αυτό δεν είναι μεγαλύτερο, όσο πονάμε είναι δύσκολο να το δούμε αυτό, όμως είναι αληθινό..

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ήταν πιο έτοιμος από εμάς για να συναντήσει τον Κύριο, εμάς μας χαρίζει ακόμη τη ζωή για να προετοιμαστούμε, να Τον πλησιάσουμε με τη μετάνοιά μας