Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

 

Κιβωτός του Κόσμου -Πρώην φιλοξενούμενη καταγγέλλει: «Με έδιωξαν επειδή έκανα άμβλωση»
ΑΛΛΑ....
Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πάτερ Αντώνιος είπε να κάνουν έκτρωση σε έγκυο»
........
Κορίτσια, συνεννοηθείτε, θα μας ξεφύγει ο παπάς!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας συνδικαλιστής της αστυνομίας ονόματι Καλλιακμάνης αποκάλεσε περιφρονητικά τον π. Αντώνιο "παπά", για να τον βάλει στην θέση του ο λόγω και έργω ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο.
Αυτά να τα βλέπετε, όσοι εξακολουθείτε να 'χετε περί πολλού τους αστυνομικούς. Για να εκλέγουν αυτόν τον κύριο ως εκπρόσωπό τους, σκεφθείτε μόνοι σας, τι μέρη του λόγου είναι.

Name είπε...

Αν η καταγγελία ότι την έδιωξαν επειδή έκανε έκτρωση είναι αληθινή, τότε ο ιερέας είναι άξιος. Η καταγγέλουσα κατά πάσα πιθανότητα έχει τύψεις και επειδή δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της πράξης της, δαιμονοκίνητη πλέον τα βάζει με τον άνθρωπο του Θεού, επειδή της θυμίζει την αμαρτία της. Είναι γνωστό ότι πολλές έχουν ψυχολογικά που σκότωσαν τα παιδιά τους. Το ότι χρησιμοποιεί τη λέξη "άμβλωση" είναι χαρακτηριστικό. Έκτρωση λέγεται και είναι φόνος, παιδοκτονία για την ακρίβεια. Αλλά τι να περιμένει κανείς και από τα σατανοκίνητα κανάλια; Πολύ αργεί το ξεκαθάρισμα πάντως αλλά θα γίνει κάποια στιγμή (είχαμε και αυτό με το σεισμό στο ρήγμα της Ανατολίας που αφορά και εμάς) και είναι να λυπόμαστε για τις ψυχές των δημοσιογράφων.