Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα όπως πατά η γάτα!

Γιατί ξύνει η γάτα σας το αυτί της; Μήπως έχει ψώρα;  

Ο "Ορθόδοξος λεβέντης" παπάς , αυτός ο μέγας και αστέρας των μίντια ,που κάποιοι αφελώς πίνουν νερό στο όνομα του,ξαναχτύπησε, ειπε λοιπόν :

"Δεν έχουμε προβλήματα εμείς ούτε με το χρώμα, ούτε με την θρησκεία του αλλουνού, ούτε τί πιστεύει, ούτε με ενδιαφέρουν, ούτε με τα πάθη του άμα ντύνεται άντρας, ντύνεται γυναίκα.  Δεν με νοιάζει.  Ας ζήσει ο άνθρωπος και έχει τον Χριστό που μια μέρα θα τον γυρίσει τούμπα και θα τον φέρει στα ίσα. Εγώ παρακαλάω, προσεύχομαι για τον… Πρέπει να έχετε ανοιχτή καρδιά. Να είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε τους πάντες μέσα εις την Εκκλησία. Και να μην αποφασίζετε [να] διορθώσετε εσείς. Αφήστε το Άγιο Πνεύμα να τους διορθώσει. Εσύ δείξε το ήθος που έχεις. Ποιό θα είναι το ήθος σου; Όχι η ηθική σου. Το ήθος σου. Το ήθος το κατεργάζεται μόνο η συνεχής ζωή μέσα εις την Εκκλησία".

 Αναρωτιέσαι φίλε αναγνώστη ποιος ομιλεί εε;

κανε κλικ ΕΔΩ να δεις τον πονηρό και δόλιο ...


8 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

... εἶναι και πάθη ὄπως

βιασμοί...
παιδεραστίες...
σαδομαζοχισμοί...
κοπρολαγνίες...

ἀλλά καὶ...
κατά συρροήν δολοφονίες...

καὶ...καὶ... καὶ.. καὶ

...

ὅλα καλά λοιπόν...
...τρὲ μπιέν...
ἀνοίξαμε και σᾶς περιμένουμε...!

mike είπε...

Προσωπικά έχω πάψει να τον ακουω από τότε που είπε τις μπουρδες για τον Άγιο Ραφαήλ και τη συμμετοχή του στη Φερράρα -Φλωρεντία... Όμως επειδή πιστευω οτι κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις πρεπει να παραδεχτούμε ότι πολυς κόσμος στηρίχθηκε παραγηρηθηκε από αυτόν

Name είπε...

Είναι χιλιοειπωμένο: η Εκκλησία αγκαλιάζει τον αμαρτωλό, όχι την αμαρτία. Φυσικά και ο Θεός μας θεραπεύει από τα πάθη, αλλά εμείς βάζουμε την προαίρεση ακολουθώντας την ασκητική της Εκκλησίας. Δεν είναι άντε χύμα, δε βαρίεσαι.
Δεν μπορεί να είναι αγάπη το να έχει η Εκκλησία κάποιον άρρωστο και να μην του λέει τι πάθηση έχει και τι να κάνει για να γιατρευτεί και δεν εννοώ να πάρει ο καθένας μας τον βούρδουλα, αλλά το κήρυγμα να είναι πατερικό και διδακτικό, όχι έκθεη αγαπολογικών ιδεών.
Και φυσικά να μην ξεχνάμε και τον απόστολο Παύλο, η παιδαγωγική της Εκκλησίας περιλαμβάνει και την αυστηρότητα κλπ.
Στην αρχή (μέρες λοκντάουν) πράγματι είχα παρηγορηθεί από ομιλίες του, αλλά στη συνέχεια είδα πόσο υπερασπιζόταν το Πατριαρχείο του και τον Οικουμενικό στα οικουμενιστικά και κρύωσα. Έχει μεν γνώσεις αλλά κάνει και λάθη, ίσως επειδή λέει πολλά και πιθανόν να μη θυμάται ακριβώς όσα έχει διαβάσει, δεν τα μεταφέρει ακριβώς. Κάνω σύγκριση με κάποιον ιερέα που για 1 ώρα ομιλίας κάνει πολλές ώρες προετοιμασίας για να μην λέει δικά του πράγματα αλλά μόνο των πατέρων.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι ιστορία-μπέρδεμα.

Ανώνυμος είπε...

Τί είπε περί του Αγίου Ραφαήλ;

Βασίλειος είπε...

Μην υποτιμάτε τις πνευματικές παρενέργειες του " εμβολίου " , είναι μάλλον χειρότερες από τις σωματικές .

mike είπε...

Οτι συμμετείχε στην συνοδο της Φεράρα ενώ αυτό δεν ισχύει αφου ήταν λαϊκός τότε

Name είπε...

1.@ Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Τί είπε περί του Αγίου Ραφαήλ;

24 Αυγούστου 2022 - 12:25 π.μ.

Δες:
Γράφει Νεκτάριος Δαπέργολας Διδάκτορ Ιστορίας
https://tasthyras.wordpress.com/2022/02/06/%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CF%80-%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B2%CE%B3/
"...
μᾶς εἶπε ἀναφερόμενος στή Σύνοδο Φερράρας-Φλωρεντίας τοῦ 1438-1439;

Ὅτι ὁ μόνος ἐπίσκοπος πού ἀρνήθηκε ρητά νά τήν ὑπογράψει ἦταν ὁ Ἅγιος Μάρκος Εὐγενικός (σωστό ἀσφαλῶς αὐτό), ἀλλά μεταξύ τῶν ὑπολοίπων πού εἶχαν ὑπογράψει ἦταν τόσο ὁ μετέπειτα πατριάρχης Γεννάδιος Σχολάριος, ὅσο καί ὁ γνωστός μας νεοφανείς Ἅγιος Ραφαήλ!
..."

2.@Βασίλειος
Δεν ήξερα σίγουρα για τον συγκεκριμένο (και είναι κρίμα, γιατί γνώρισε και τον άγιο Παΐσιο), πάντως σε πολλούς οικείους το έχω προσέξει αυτό που λες και βλέπω πως και άλλοι το λένε: χειροτερεύει πολύ η συμπεριφορά των εμβολιασμένων.