Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Είμαστε ολοι Μποτσουανοί !

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "United Nothing I.n" 
 
Για όσους δεν το είχαν υπόψη τους, από 22 – 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη συνέλευση του ΟΗΕ για την «παγκόσμια υγεία». Εκεί, θα γινόταν ψήφισμα προκειμένου να περάσουν τροπολογίες του αξιαγάπητου Προέδρου Μπάιντεν σύμφωνα με τις οποίες ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ να παραχωρούσαν την απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ, έτσι ώστε να δικαιούται να αποφασίζει οτιδήποτε θέλει και να παρεμβαίνει με οποιοδήποτε πρόσχημα «υπέρ της υγείας», σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς να ζητά την συγκατάθεση της κυβέρνησής της.
Νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό το θα σήμαινε κάτι τέτοιο ε;
Στα μουλωχτά προετοίμασαν την σύνοδο, στα μουλωχτά την πραγματοποίησαν και … απ΄ ότι φαίνεται, στα μουλωχτά πήραν και τα προβλεπόμενα …….
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (που ελπίζω να είναι σωστές):
► Η πρώτη μεγάλη αντίδραση, ήρθε από την Μποτσουάνα (!!!) που διάβασε δήλωση εκ μέρους 37 μελών της AFRO
► Πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, η Ν. Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία, δήλωσαν ότι διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις και δεν υπερψηφίζουν
► Συγκεκριμένα μάλιστα η Βραζιλία, δήλωσε ότι σε περίπτωση που εγκριθούν τα προτεινόμενα, θα προτιμήσει να βγει εντελώς από τον ΠΟΥ.
Έτσι, οι βασικοί (και πλούσιοι) υποστηρικτές των τροπολογιών … ή μάλλον της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πήραν τα προβλεπόμενα και υποχώρησαν.
Ωστόσο όπως συνηθίζουν, δεν εγκατέλειψαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγκάλεσαν νέα ομάδα εργασίας για να προβεί σε «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», που θα υποβληθούν στην 77η συνεδρίαση της Συνέλευσης Υγείας το 2024. (Πότε είπαν;;; Το 2024;;; 😂)
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Στο πλαίσιο των αστείων … «Σήμερα είμαστε όλοι Ουκρανοί», «Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι» κλπ, εγώ σήμερα … είμαι Μποτσουανός !
 
Ιωάννης Πέτρου
μας τοστειλε το mail

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: