Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Η Ευρώπη κατά της Ορθοδοξίας;

 

Την είδηση μας προσφέρει ένα από τα πιο δυνατά συστημικά μέσα της χώρας. Επικαλείται τον βρετανικό Guardian, ένα από τα πλέον συστημικά μέσα της εβραιομασωνοκίνητης νέας εποχής.

Χωρίς να τις κατονομάζει, ο Guardian επικαλείται διπλωματικές πηγές. Ο τρόπος της δημοσιογραφίας με τα non papers και τις διαρροές, έχει πλέον εμπεδωθεί από όλους μας. 

Από αυτή μόνο την είδηση έρχεται το Ελληνικό μέσο και επιδίδεται σε μια γνώριμη τακτική. Εξαπολύει μια επίθεση σύγχυσης, τσουβαλιάσματος περιστατικών που έγιναν είτε δύο μήνες πριν, είτε είναι άσχετα, είτε δεν είναι ακριβή. 

Επιλέγει λοιπόν το μέσον να συσχετίσει τον Πατριάρχη Μόσχας με δηλώσεις που έκανε κατά των gay pride αρχές Μαρτίου, την προετοιμαζόμενη επιβολή κυρώσεων από πηγές του Guardian (προσδίδοντας κύρος) που δεν κατονομάζονται (γιατί άραγε;) και την διακοπή μνημόνευσης του Πατριάρχη Μόσχας Ουκρανών κληρικών του Ονούφριου (πράγμα που είναι ανακριβές). 

Όλα αυτά τώρα που στην Ελλάδα έχει ανάψει η συζήτηση που επιβάλλει να “απαγορεύονται οι αντίθετες γνώμες” για τον πολιτισμό των gay. 

Εντυπωσιακή είναι η εξαφάνιση από το Ελληνικό συστημικό μέσο της τεράστιας Πατριαρχικής ευθύνης στην Ουκρανία που έχει το Φανάρι, που με έναν αχρείαστο τόμο Αυτοκεφαλίας, καρατόμησε την ελπίδα και διαίρεσε την Ορθοδοξία. Θα τους διέφυγε μάλλον… 

Μήπως είναι αυτό (Φανάρι) που πυροδότησε επίσημα και ανεπίσημα και αυτόν τον ίδιο τον πόλεμο… που τώρα κατηγορεί;;;…

Χριστός Ανέστη!

 

Υ.Σ. ΄Έχετε ακούσει  Συνοδικά ή μεμονωμένα Ελλαδίτες  Επισκόπους και Πατριαρχικούς να παίρνουν ξεκάθαρη θέση για gay prideή ή για τον δαιμονικό πολιτισμό τους ;;ε;; ΜΟΥΓΚΑ ! Βάλτε το μυαλό σας λίγο να δουλέψει !

3 σχόλια:

Diavatis είπε...

Χριστός Ανέστη!!!
Ο πρώην μητροπολιτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έχει μιλήσει πολλές φορές γι' αυτά τα αίσχη.
Και το πλήρωσε με μυνήσεις και δικαστήρια και χλευασμούς.
Οι υπόλοιποι φοβούνται τον καίσαρα...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...γκέυ πολιτισμό...;

ἀς ποῦμε με συγκατάβαση,
γκέυ "κουλτούρα"...

διά τον φόβον τῶν Ἱουδαίων...

(ἤτοι τῶν μηνύσεων, για ὄποιον τολμάει να λέει ὁρισμένα πράγματα
με το ὄνομά τους)

GeorGRE είπε...


Ας διαλέξουμε.
ή Ευρωπαίοι
ή Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Ας μην μασάμε τα λόγια
μας. Είναι μεγάλο το χάσμα.