Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Μεταλλαγμένοι πολιτικοί, μεταλλαγμένοι επίσκοποι, μεταλλαγμένος ο εορτασμός του Πάσχα και φέτος


Ανεπίτρεπτη η υπακοή σε βλάσφημα υγειονομικά πρωτόκολλα εντός των Ιερών Ναών…


 

Γράφει η Μαρία Κοσμίδου

Αναμενόμενες ήταν οι ανακοινώσεις του υπουργού υγείας εν όψει του Πάσχα και της θερινής περιόδου.

 Ο κ. Θάνος Πλεύρης, πρώτα μας ενημέρωσε για την προσωρινή χαλάρωση των μέτρων μετά την 1η Μαΐου (και όχι από τη Μεγάλη Εβδομάδα) μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Έπειτα μας είπε ότι ο εορτασμός του Πάσχα θα γίνει με τα υπάρχοντα μέτρα. Δήλωσε μάλιστα ότι μετά από δύο χρόνια θα γιορτάσουμε κανονικά το ορθόδοξο Πάσχα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μήπως περίμενε να τον χειροκροτήσουμε;

Αναμενόμενη ήταν και η απόλυτη σύμπνοια της διοικούσας Εκκλησίας με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και ας είναι βλάσφημες. Οι μεταλλαγμένοι ιεράρχες τηρούν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τρίτη χρονιά. Δεν περιμέναμε βέβαια να αλλάξει κάτι φέτος. Φροντίζουν να μας θυμίζουν την αθεράπευτη σκληροκαρδία τους σε κάθε ευκαιρία. Πλέον δεν περιμένει κανείς να μετανοήσουν, να κλάψουν πικρά για το κατάντημά τους και να σταθούν απέναντι στα βλάσφημα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εάν οι μεταλλαγμένοι πολιτικοί και “ειδικοί” επιβάλλουν να προσκυνήσουν οι πιστοί τον Εσταυρωμένο με μάσκα, δεν τους ενοχλεί καθόλου!

Προφανώς ούτε ο νυν υπουργός υγείας γνωρίζει πως εορτάζεται κανονικά το ορθόδοξο Πάσχα. Προσπαθεί να μας πλασάρει τη νέα κανονικότητα ως ορθή. Πόσους θα πείσει; Πόσοι θα αντιδράσουν; Παράλληλα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη χαλάρωση των μέτρων, δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση, όπου μεταξύ άλλων καταγράφονται τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η ακρίβεια, το δεύτερο είναι οι χαμηλοί μισθοί και οι συνθήκες εργασίας και τελευταία τους απασχολούν τα εθνικά θέματα και η διαφθορά. Η πολιτική των τελευταίων δεκαετιών και η συστηματική απομάκρυνση του λαού από την Πίστη, οδήγησαν την κοινωνία σε αυτή την κατάσταση, να είναι μείζον θέμα η ακρίβεια και τελευταία η διαφθορά σε Πολιτεία και Εκκλησία. Όμως όλα είναι στο σχέδιο του Θεού. Και όλοι στο τέλος θα κριθούμε εάν φυλάξαμε ανόθευτη την Πίστη, αν κάναμε υπακοή στις εντολές Του ή στις εντολές των εχθρών Του. Αυτό να θυμόμαστε. Καλή Ανάσταση!

 πηγή

Σχόλιο :Στον Οίκο Του Θεού κολλάς και μεταδίδεις , ενώ στους χώρους κομματικών συνεδρίων δεν χρειάζονται αποστάσεις διότι είναι στο απυρόβλητο...

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο που λέει "OAS ANT NEW ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ"

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

1 σχόλιο:

Σεραφης Δημήτριος είπε...

Εδώ τελούν την Θεία Λειτουργία με μάσκα, σε αυτά θα κολλήσουν;