Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

ΣΤΕΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ENOY Όλες Ειδήσεις ΙΘΕΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 28/02/2022, 1IIIIII 9:17 Î παγκόσμια προσοχή στον πόλεμο της Ουκρανίας Live update για την ρωσική εισβολή Κόσμος #TAGS: Εισβολή στην Ουκρανία Πόλεμος στην Ουκρανία Ουκρανία Ρετζέη Ταγίπ Ερντογάν Î Τουρκία έκλεισε τα στενά του Βοσπόρου σε πολεμικά πλοία <<Μη αποδεκτή>> η εισβολή στην Ουκρανία"

Η Τουρκία μπορεί να μην επιτρέπει τα πλοία του Αμερικανικού στόλου να μπούν στα στενά με το άρθρο 19. Της Ρωσίας και της Ουκρανίας μπορούν να τα σταματήσουν μόνο αν η Τουρκία έχει πόλεμο με τη Ρωσία και ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Είναι παράνομο κατά το διεθνές δίκαιο. Προβλέπουμε  πυρηνικά χτυπήματα πλέον.Το ξέρουμε πριν το κάνουν. Θυμίζουμε ότι η Άγκυρα κλείνει τα στενά  μόνο αν πάρει ανταλλάγματα εις βάρος της Ελλάδας . Η Τουρκία αντίθετα με την Ελλάδα δεν δίνει τίποτε «δωρεάν»

Το είπαν οι προφητείες , Άγιος Παΐσιος:«Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα στενά θα έρθει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος»

Όμως..

Πιστεύουμε όμως ότι δεν ειναι τώρα  η ώρα γι'αυτό που εννοούν οι προφητείες, ακούστε με προσοχή την θαυμάσια ανάλυση του Γιώργου Φιλη.


👉Συμπέρασμα : Κλείσουν δεν κλείσουν τα στενά, αν δεν πέσει ο Ερντογάν, μεγάλα γεγονότα δεν θα συμβούν σε εμάς.

6 σχόλια:

Φαίη είπε...

Ο Ερντογάν πατάει αλαφρά και στις δύο βάρκες για να μην προκαλέσει τις δύο πλευρές, αλλά με κάποιον τρόπο να τις ευχαριστήσει και τις δύο! Είναι αυτό που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος ότι η Τουρκία σαν την αλεπού πηδάει και με τα τέσσερα πόδια. Αυτό κάνει. Κι από εδώ και από εκεί! Και με τον κλέφτη και με τον νοικοκύρη. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ο Γεώργιος Φίλης έχει πει όμως ότι όταν οι σχέσεις ΝΑΤΟ-Ρωσσίας φθάσουν στο απροχώρητο (που με μαθηματική ακρίβεια εκεί πάνε, αν δεν ήδη έχουν φθάσει) ο Ερντογάν ΔΕΝ θα μπορεί να κάνει αυτούς τους ανούσιους ελιγμούς, αυτές τις βλακιούλες. Διότι έτσι, ως βλακιούλες, βλέπουν αυτούς τους ελιγμούς οι δύο πλευρές που εννοούν πόλεμο. Πιστεύω ότι αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι το προοίμιο που θα φέρει την πτώση του Ερντογάν. Είναι το «κατηγορητήριο» που στήνεται για την «καθαίρεσή» του. Έδωσε εξετάσεις, δίνει εξετάσεις. Και μάλλον πήρε κάτω από τη βάση, ειδικά από την πλευρά του ΝΑΤΟ. Και να το περιμένουμε σχετικά σύντομα, διότι οι Ρώσσοι δεν θα περιμένουν να εξοπλιστούν οι Γερμανοί, θα κινηθούν γρήγορα, δηλαδή οι σχέσεις των δύο πλευρών θα φτάσουν σχετικά σύντομα σε τέτοιο σημείο όπου δεν θα επιτρέπονται «λάθη» από πλευράς Τουρκίας.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...μοναδικός ο Φίλης...

και υπομονετικός
παρά την... παρουσία τού γνωστού
τηλεμ@λ@&Α
-πάνω δεξια, που... κάπως τον λένε...-
και που... μπερδευόταν στα εύκολα
και λαχάνιαζε στο ίσωμα...
ο ταλαίπωρος...
δυσκολεύοντας την συζήτηση...

Ασημίνα είπε...

Σπουδαίος κ. Φίλης αληθινός επιστήμονας και πατριώτης.
Ο δικός μου προβληματισμός από εχθές είναι που "αποφάσισε" η Τουρκία το κλείσιμο των στενών ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του υπ. εξωτερικών των ΗΠΑ με τον Τούρκο ομόλογό του (το ρήμα εντός αποσιωπητικών καθότι η σχέση τους είναι σχέση μεταξύ εντολοδότη και εντολοδόχου...) Μήπως οι ΗΠΑ ανοίξουν πολεμικό μέτωπο στην Μ. Ανατολή και το Ουκρανικό ήταν παγίδα αντιπερισπασμού για την Ρωσία η οποία έχει τα πλοία της μαζεμένα στον Εύξεινο Πόντο και με κλεισμένα τα στενά δεν θα μπορεί να τα στείλει στην Μεσόγειο (Συρία) ;...

Ασημίνα είπε...

εισαγωγικών ήθελα να γράψω...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

λαθος...προσανατολισμός...

πάνω α ρ ι σ τ ε ρ ά !

GeorGRE είπε...


Από ότι φαίνεται οι Τούρκοι
θα αφήσουν τα στενά κλειστά
για τους Ρώσους για αρκετό
διάστημα οπότε όταν θα είναι
επιτακτική η ανάγκη για τους
Ρώσους να τα χρησιμοποιήσουν
δεν θα μπορούν.

Ταυτόχρονα οι μετά-Ερντογάν
πολιτικοί που θα αναλάβουν
πιθανότατα μέσα στο 2022,
θα είναι φιλοδυτικοί.
Οι Τουρκοι θα κάνουν αυτό
που ξέρουν πολύ καλά:
Να αθετούν συμφωνίες.
Όμως οι Ρώσοι θα καίγονται για
τα στενά οπότε θα αντιδράσουν
με απίστευτη βιαιότητα.

Για δικό τους φυσικά συμφέρον
όχι για μας. Άλλωστε δεν θα μας
βοηθήσουν όταν οι Τούρκοι
επιτεθούν στα νησιά μας.