Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Ακόμα και στην προσφυγιά τους καταδιώκουν. Το έγκλημα τους; Μιλούν τη γλώσσα που έμαθαν από τη μάνα τους!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "политика страны 0:05 ирина фарион раскритиковала украинских беженцев за то, что они говорят по-русски. и предположила, что теперь россия получит повод напасть на польшу. "польша в шоке от того, что украинские беженцы приезжают и говорят на языке путина. поэтому польша уже тренирует тревогу, понимая, что путин и ее придет "освобождать" от русскоязычного населения", заявила фарион."

Οι μισοί Ουκρανοί, στο στυλ της κας Φαριόν, θέλουν να απορωσοποιήσουν τους άλλους μισούς και να τους ουκρανοποιήσουν με το ζόρι. Τι, αν και αυτοί είναι πρόσφυγες, όπως και οι άλλοι;
Ουκρανή βουλευτής ''επιτίθεται'' στους πρόσφυγες: Μην ντροπιάζετε την Ουκρανία! Μην μιλάτε την γλώσσα του Πούτιν.
Η Ιρίνα Φαριόν πρώην βουλευτής του κόμματος Svoboda (ριζοσπαστική ακροδεξιά) , επέκρινε τους Ουκρανούς πρόσφυγες επειδή μιλούν ρωσικά και πρόσθεσε πως αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος για να επιτεθεί η Ρωσία στην Πολωνία.
Δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
"Η Πολωνία είναι συγκλονισμένη από το γεγονός ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες έρχονται και μιλούν τη γλώσσα του Πούτιν. Ως εκ τούτου, η Πολωνία, βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Πούτιν θα έρθει να την "απελευθερώσει" από τον ρωσόφωνο πληθυσμό", είπε η Φαριόν.
"Ακούστε, πρόσφυγες, σταματήστε να ντροπιάζετε την Ουκρανία μιλώντας τη γλώσσα του Πούτιν. Και μην απειλείτε την Πολωνία. Επειδή έχετε ήδη απειλήσει την Ουκρανία", προέτρεψε.
Κατά τα άλλα, όποιος αναδεικνύει αυτή την αποσιωπημένη από τα ΜΜΕ πλευρά των γεγονότων, είναι εμπαθής, ρωσόφιλος κλπ. Αλλά πότε η αλήθεια ήταν μόνο ευχάριστη ή από τη μία μόνο πλευρά;;
Γ.Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: