Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Έρχεται το καλοκαιράκι, έρχονται οι τουρίστες, επιστρέφουμε στην κανονικότητα.ο κόβιντ εκτός των άλλων έχει και αγοραφοβία, και όταν μαζεύονται πολλοί, κρύβεται... -

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και δέντρο 

1ον) Έρχεται το καλοκαιράκι, έρχονται οι τουρίστες, επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Καθώς ο κόβιντ εκτός των άλλων έχει και αγοραφοβία, και όταν μαζεύονται πολλοί, κρύβεται... -

2ον) Από το φθινόπωρο θα "επανεξεταστούν" τα μέτρα:

Έχει κανείς αμφιβολία τι εννοεί...; -

3ον) Είμαστε "κοντά" στην απόφαση για την 4η δόση:

Έχει κανείς αμφιβολία ποια θα είναι αυτή...;


Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αναφερόμενος στα μέτρα για την πανδημία, κ. Πλεύρης τόνισε ότι θα γίνει επαναξιολόγηση όλων των μέτρων είτε σε αυτή είτε στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής. Σημείωσε δε ότι στόχος είναι όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι να πηγαίνουμε στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι όποιο μέτρο αρθεί, όπως η χρήση των πιστοποιητικών, θα αρθεί με την προυπόθεση επανεξέτασής του όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Σχετικά με το ενδεχόμενο χορήγησης της 4ης δόσης του εμβολίου, o υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απόφασης."
*************

... "Την ώρα που τα δικά τους κανάλια μιλάνε για ποσοστό 34% πλήρως εμβολιασμένων στις Μ.Ε.Θ. (όταν θα γίνει η διασταύρωση των ασθενών με τους ΑΜΚΑ, ΤΟΤΕ θα μάθουμε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσοστά -προς το παρόν συγκεντρώνω τα στοιχεία και τις μαρτυρίες από υγειονομικούς μέσα από τα νοσοκομεία), ο Θάνος Πλεύρης, βεβαίως, επιμένει. Σε όλα.

Γιατί ΒΕΒΑΙΩΣ και ΔΕΝ σκοπεύουν σταματήσουν.

Παρά μόνο αν τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κάποιος.

Ποιος να είναι αυτός άραγε...;" ...
 

Νίκος Αντωνιάδης

1 σχόλιο:

Λωρίτου Ελένη είπε...

Ποιός ? Ο Πούτιν ?

Ει-κοτολογίες !

Πάντως οι κότες δεν φαίνεται νά έχουν υψοφοβία . Μιά χαρά περνάνε στα ύψη !