Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

π. Στυλιανός Καρπαθίου στην Πάτρα: Εμβόλιο κάθε τρεις μήνες δεν υπάρχει. Δεν είναι εμβόλιο, είναι γενετικός τροποποιητής.

 

*Δεν είναι εμβόλιο. Εμβόλιο κάθε τρεις μήνες δεν υπάρχει. Αυτό το οποίο εμφανίζουν ως εμβόλιο είναι ένας γενετικός τροποποιητής και τίποτε περισσότερο. Μπαίνει τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό, διασπείρεται, και από κει και πέρα θα έχουμε όπως όλοι γνωρίζουμε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα και σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

*Διαδηλώνουμε σήμερα για να υπερασπιστούμε το μεγαλύτερο δώρο στον άνθρωπο που είναι το αυτεξούσιο. Η ελευθερία της συνειδήσεώς του. Η ελευθερία της έκφρασής του.

*Η λέξη Δημοκρατία δεν υπάρχει παρά μόνο μέσα από την δυνατότητα του αυτεξούσιου ως δώρο Θεού προς τον άνθρωπο.

*Στην Ιερά Σύνοδο έχω αποστείλει τις αντιρρήσεις μου, θεμελιωμένες πάνω στο Ευαγγέλιο, Καινή και Παλαιά Διαθήκη, πάνω στο Κανονικό Δίκαιο της Εκκλησίας, πάνω στους Πατέρες της Εκκλησίας, πάνω στην Λειτουργική πράξη της Εκκλησίας, πάνω στην Εικονογραφία της Εκκλησίας και δεν έχω λάβει μέχρι σήμερα ουδεμία απάντηση.

*Υπάρχει μία στρατηγική και μία γραμμή η οποία δεν ξέρω από που κατευθύνεται, που δεν αφήνει την διοίκηση της Εκκλησίας (γιατί η συνείδηση της Εκκλησίας λειτουργεί θετικά) να δει πέρα απ’ την μύτη της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: