Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στρατιωτική στολή και εξωτερικοί χώροι
 
 
Γράφει ο
Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (εα)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
 
Το πολιτικό σύστημα, επειδή είναι σάπιο και φοβάται μήπως καταρρεύσει, για να κατορθώνει να επιβιώνει χρησιμοποιεί την έντεχνη επιβολή του φόβου στον λαό. Τον ρόλο αυτό κατά το μείζον έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ, τα οποία βομβαρδίζουν καθημερινά τον λαό με φοβικές βόμβες κάθε είδους, μέχρι να τρομοκρατηθεί τόσο που να μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα και να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την ισοπέδωση των πάντων, το κακό ως καλό, το παράνομο ως νόμιμο, το ανώμαλο ως κανονικό.
Τρία είναι τα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα την πατρίδα μας και για τα οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να φοβίσει το λαό για να τον αδρανοποιήσει και να δεχθεί τις επιλογές της:
-Πρώτον, ο κορωνοϊός SARS-2, οποίος εργαλειοποιήθηκε έντεχνα από τα όργανα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό ψηφίζονται νόμοι τελείως αντισυνταγματικοί και αντιδημοκρατικοί, με τους οποίους περιορίζονται βασικές ανθρώπινες ελευθερίες, επικρατεί μια άνευ προηγουμένου σταλινική-φασιστική αστυνόμευση και διασπείρεται έντεχνα καθημερινά, μέσω των ΜΜΕ, ο φόβος του θανάτου, συνδυαζόμενος με τον φόβο και την απειλή εξοντωτικών προστίμων, σύλληψης σε περίπτωση που δεν υπακούει κάποιος στους κορωνοκανόνες καθώς και απώλεια εργασίας. Παράλληλα, έχουμε πόλεμο νεύρων με επιδίωξη το «σπάσιμο», δηλ. εκφοβισμός με απειλές και επιδείξεις δυνάμεως με σκοπό τη δημιουργία κλίματος ισχύος από την κυβέρνηση. Και όλα αυτά με ένα και μοναδικό, μάλλον ύποπτο, στόχο: τον μαζικό εμβολιασμό με ένα πειραματικό νέου τύπου εμβόλιο, που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στον άνθρωπο, ούτε έχει ελεγχθεί για μεσοχρόνιες και μακροχρόνιες παρενέργειες.
-Δεύτερον, η αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας. Σχετικά με το θέμα αυτό, πλέον της καθημερινής εμφάνισης των παραβιάσεων, των διεκδικήσεων και των πολεμικών κραυγών των Τούρκων, τα δικά μας ΜΜΕ, με «κατάλληλους» διαμορφωτές της κοινής γνώμης, επιχειρούν να παρουσιάσουν την Τουρκία ως ιδιαίτερα ισχυρή, έτσι ώστε ο λαός να φοβηθεί την πιθανή εμπλοκή μας σε ένα πόλεμο και έτσι να αποδεχθεί ως λύση (😉 την λεγόμενη συνεκμετάλλευση, αλλά ουσιαστικά την παράδοση του Αιγαίου μας στους Τούρκους!!!
-Τρίτον ο ισλαμικός εποικισμός της χώρας. Στο τεράστιο αυτό θέμα, που αλλάζει τα δεδομένα της αείποτε από Έλληνες κατοικημένης Ελλάδος, η κατατρομοκράτηση των Ελλήνων γίνεται κυρίως με τον λεγόμενο αντιρατσιστικό νόμο, με σκοπό να αποδεχθούν την άλωση της χώρας αδιαμαρτύρητα. Δεν τολμά κάποιος να μιλήσει και τον σέρνουν στα δικαστήρια για νέες μορφές αδικημάτων, όπως ρατσισμός, ξενοφοβία, ισλαμοφοβία κλπ. Μέχρι και ο πατριωτισμός έχει στοχοποιηθεί!
Έτσι διαμορφώνεται ένα τρομερό κλίμα φοβίας στη χώρα μας. Τον Έλληνα πλέον τον διακατέχουν τρεις «ορισμένοι» φόβοι: Πρώτον «να μην κολλήσει κορωνοϊό και πεθάνει ή μην του επιβάλλουν πρόστιμο γιατί δεν ακολουθεί τα επιβαλλόμενα μέτρα», δεύτερον «να μην μας επιτεθεί ο Τούρκος», και τρίτον «να μην μας στοχοποιήσουν ως ρατσιστές ή φασίστες»! 
Επιπλέον τον καθηλώνει και ένας «αόριστος» φόβος, έντεχνα καλλιεργημένος, για να μην μπορεί να αποκτήσει μηχανισμούς άμυνας, ο οποίος προσδιορίζεται σε στοιχεία του μικρόκοσμου του, όπως να μην του χαλάσουν την ησυχία του, να νοιώθει ασφαλής μέσα στο σπίτι του, να μην πάθει τίποτε ο ίδιος και η οικογένειά του.

3 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ξέρει τι λέει ο στρατηγός...

ο ψυχολογικες τακτικές
αποτελούσαν ανέκαθεν
σημαντικό κομμάτι στίς
πολεμικές επιχειρήσεις

και οι αξιωματικοί τα έχουν
σπουδάσει
και μπορούν να τα ανιχνεύουν
και να τα... μυρίζονται,
καλύτερα απο τον καθένα ...!

Καλλιόπη είπε...

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !

Άγνωστος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.