Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επίθεση στο πρόσωπο του Άρη Σερβετάλη...εμείς πάντως, τώρα τον εκτιμάμε ακόμη περισσότερο!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γένιΣε μία εποχή πλήρους ισοπέδωσης ηθών και αξιών, ο Άρης Σερβετάλης μας διδάσκει πώς είναι να υποστηρίζεις έμπρακτα την αντίθεσή σου στον διαχωρισμό των ανθρώπων, τιμώντας το νόημα της λέξης ηθοποιός, δηλαδή ποιώντας ήθος!
Όλοι εκείνοι οι αγαπούληδες που έπεσαν να τον φάνε για τα δέκα άτομα εργαζομένων που μένουν άνεργοι, δεν είδαμε τόσον καιρό να συγκινούνται για τις οικογένειες των υγειονομικών που εδώ και τρεις μήνες δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη για να ταΐσουν τα παιδιά τους.
Προφανώς το ότι η ταινία "ο άνθρωπος του Θεού " στην οποία πρωταγωνιστησε, όπου παρουσιάζεται ο βίος του ορθόδοξου Αγίου Νεκταρίου, έκανε ρεκόρ εισιτηρίων, έχει πονέσει πολύ το σύστημα! Δεν περίμεναν να συγκινηθεί τόση νεολαία από μία ταινία...που μιλά για έναν άγιο!!Ο Άρης Σερβετάλης έχει δηλώσει δημόσια την αγάπη του για τον Χριστό και έχει μιλήσει για την αλλαγή στη ζωή του από τότε που Τον "βρήκε"...

 

2 σχόλια:

hpt300@gmail.com είπε...

Σαν έτοιμο από καιρό...το σαπιοσυστημα,να του επιτεθεί γιατί πάει κόντρα στη βρωμιά

Άνω σχώμεν τας καρδίας είπε...

Εξέχουσα ομολογία πίστεως, απο έναν εξαιρετικό Χριστιανό. Μακάρι να βρει μιμητές και να μείνει σταθερός έως τέλους. Όταν οι επιθέσεις του διαβολου εξ ευωνυμων αποτυγχάνουν, ξεκινούν οι εκ δεξιών… Εύχεσθε αδερφοί..