Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Του κορονοϊού το κάγκελο!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "Σοβαροί Επιστήμονες Nemesis facebook Θ. Βασιλακόπουλος τηλεειδικός πνευμονολόγος Άρχων οφφικιαλιος λοιμωξιολογος/ ψάλτης <τα παιδια δε μεταδίδουν τον IÓ/ τα παιδιά μεταδίδουν τον IỖ) ακαι TI σας νοιάζει τι παρενέργειες <<Δεν χρειάζεται να φοράμε θα χετε απο τα εμβόλια σε 5 χρόνια μάσκες/χρειάζεται να φοράμε μάσκες>> Η.Μόσιαλος καθηγητής πολιτικής της υγείας Ματίνα Παγώνη λοιμωξιολόγος <<Δεν θα θεραπεύονται όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί- Τα μονοκλωνικά θα είναι μόνο για εμβολιασμένους>> <<O φακος με αδικεί απο κοντά είμαι πιο όμορφη>>"

4 σχόλια:

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

Αυτοί έχουν καταντήσει αστείες τηλεπερσόνες, όπως η Μαλάμω, ο Κάτμαν, ο Ταμπάκης και ο Βας-Βας...

Μαζί με τα τραγικά ΜΜΕ, που τα πιστεύουν πια ελάχιστοι, είναι υπεύθυνοι για την αποτυχία της "Επιχείρησης Πειθώ" του αφορισμένου.

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε κανένας ιατρός δεν ενδιαφέρεται για το τι θα συμβεί μετά από 5 χρόνια. Ενδιαφέρονται για το αν θα έχεις επιπλοκές ένα μήνα μετά την εγχείρηση ή αν η θεραπεία για τον καρκίνο σου προσθέτει ως 5 χρόνια ζωή. Αν κολλήσεις AIDS από μετάγγιση και πεθάνεις σε 7 χρόνια δεν τους ενδιαφέρει, αν κολλήσεις γρίπη από μετάγγιση αίματος και πεθάνεις δύο εβδομάδες μετά την εγχείρηση τους ενδιαφέρει πολύ γιατί κρατάνε στατιστικά και φαίνεται άσχημο για τον ιατρό και το νοσοκομείο, φοβούνται και τις μυνήσεις.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ο τηλεμπερντές στά μεγαλεία του

...μωραίνει γαρ Κύριος
όν βούλεται απολέσαι...

ίσως όμως ακόμη πιό επικίνδυνα
να είναι τα όσα δείχνουν

άκακα...

ουδέτερα...

αθώα...

αυτά που "δουλεύουν" δηλαδή
στά...υπόγεια τής "συνειδησης"...

Το Ν ο ύ μας λοιπόν...!

Εύα είπε...

Το θέμα είναι ότι πεθαίνει κόσμος!
Άνθρωποι που έχουν κάνει το εμβόλιο όπως και ανεμβολιαστοι.
Δύο θάνατοι σήμερα από κορωνοιο στην περιοχή μου ...52 και 54 χρονών.
Κι ο Θεός σαν να μην ακούει τις προσευχές μας...σαν να μας έκλεισε τις πόρτες του ουρανού.