Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Η Εκκλησία διώκεται στην Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως


Γράφει  η Φαίη 

  Ο ευσυνείδητος αγωνιστής Ορθόδοξος Ιερεύς π. Στυλιανός Καρπαθίου, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη στον Στέφανο Δαμιανίδη ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ότι ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΡΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. 

Τί σημαίνει αυτό; 

Αυτό σημαίνει ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ στους Ι. Ναούς και στα Μοναστήρια για να βρουν το άλλοθι και να παρέμβουν στον τρόπο που λειτουργεί η Εκκλησία

 Θέλουν μία άλλη Ορθοδοξία, μπασταρδεμένη, «εκσυγχρονισμένη» όπως λένε και μακριά από την Παράδοση. Θέλουν μία καχεκτική και φοβική ψευδο-Εκκλησία που ΔΕΝ σώζει, για την ένωση με τους παπικούς που σχεδιάζουν. 

Πιστεύω ότι αυτός, αν όχι ο κύριος, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που εξώθησε τον Μητροπολίτη Πειραιώς να προβεί στην επαίσχυντη πράξη να ασκήσει δίωξη κατά του ευλαβέστατου Ιερέα.

 Διότι για πρώτη φορά λέχθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι κάτω από τα βλέμματα των Μητρομπολιτών γίνονται δολοφονίες οι οποίες μετά χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για τον διωγμό της Εκκλησίας


Το «Έκτακτο Εγκύκλιο Σημείωμα» της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως ήλθε πάνω στην ώρα και «κούμπωσε» στις δηλώσεις του π. Στυλιανού.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

Νά πώς διώκεται η Εκκλησία. Προσωπικά συνεχίζω λέγοντας, νά και από ποιούς διώκεται.

 η συνέχεια

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να γινει έρευνα απο νομικους αν ειναι νομιμη εξέργεια ο εξαγκασμος των κληρικών να εμβολιαστουν με επαπειλή κυρώσεων ενω δεν εχει θεσπισθει νομοθετικά υποχρεωτικός εμβολιασμός γι αυτους

Ανώνυμος είπε...

Ένας ουράνιος επισκέπτης φανερώθηκε στον Όσιο Αγιορείτη και αόρατο ασκητή Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (+2015), και του είπε μεταξύ άλλων:

Θα γίνει ΝΕΟ ΣΧΙΣΜΑ στην Εκκλησία.

* * *

Είπε η Γερόντισσα Κυριακή από την Πτολεμαΐδα (πνευματικό τέκνο της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας), μεταφέροντας τα λόγια που της είπε η Παναγία: «Ούτε οι μάσκες ούτε τα εμβόλια θα σώσουν τον κόσμο. Μόνο η Μετάνοια θα τον σώσει».

https://choratouaxoritou.gr/?p=115539

Ασημίνα είπε...

Καλά μου είχε πει κάποτε ένας μοναχός της Μονής Πετράκη ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Εκκλησίας είναι εντός της Εκκλησίας...

Γεωργιος είπε...

Απο καπου θα μπει το φως που περιμενουμε. Δεν θα μας αφησει ετσι ο Κυριος

Δημήτρης Ρόδης είπε...

Απο μένα ανάθεμα. Και ανευ μετανοίας, που δεν έχουμε δηλαδή, να μην περιμένουμε ''παρεμβάσεις'' άνωθεν, που τάχα θα σταματήσουν τα δείνα, για να καλοζπύμε εμείς, και να αμαρτάνουμε και χωρίς άγχος βρε αδερφέ... είμαστε υπόλογοι στο Θεο, κλήρος και λαός. Να με συγχωράτε μα αμαρτωλός και άθλιος είμαι και γω, και έτσι έχουν τα πράγματα, Κύριος να φωτίζει ολούθε. Εύχεστε..

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ αλαλούμ και όσοι αντέξουν!!
Οι ιερείς της Ι.Μ.Ελευθερουπόλεως ας κάνουν κουράγιο να αντέξουν .Σε λίγο όλα θα περάσουν , με τη Χάρη του Θεού. Η ντροπἠ μόνο θα μείνει αν υποκύψουν στους εκβιασμούς.
Καλόν αγώνα , Πατέρες.Ο νομίμως αθλήσας και στεφανούτε.

Ν/Α είπε...

Οι παρεμβάσεις όποτε γίνονται και αν γίνονται, δεν γίνονται με μέτρο την αξία μας, ούτε την αρετή μας. Γίνονται με τον γνώμονα της Αγάπης Τού Θεού. Εκείνος θα μας δείξει δρόμους για να μην σαλεψουμε. Από μόνοι μας, σκυλιά ψόφια, με Εκείνον προχωράμε, και όπου πάμε.

Βασίλης είπε...

Η δίωξη των Χριστιανών, που για πολλούς και βάσιμους για αυτούς λόγους δεν θέλουν να δεχτούν στο σώμα τους ένα πειραματικό σκεύασμα που έχει προσωρινή άδεια και για τις επιπτώσεις του οποίου δεν έχει κανένας την ευθύνη, από την διοίκηση της Εκκλησίας, αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην μακραίωνη ιστορία του Χριστιανισμού στην Ελλάδα.

Η χρησιμοποίηση εμβρύων δολοφονημένων στην ανάπτυξη αυτών των σκευασμάτων καθιστά την στάση της διοίκησης της Εκκλησίας ακόμα πιο σκανδαλώδη . Αν υπάρχουν μητροπολίτες που ακόμα θεωρούν την Ελευθερία του ανθρώπου ως δώρο του Θεού και όχι παραχώρηση της όποιας επίγειας εξουσίας ως αντάλλαγμα των επαναλαμβανόμενων ανά λίγους μήνες εμβολιασμών, πρέπει να βγουν και να μιλήσουν τώρα. Αλλιώς είναι συνένοχοι με τη σιωπή τους !

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί αποκλείετε ότι το θέμα είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ..;;
Ναι, το εμβόλιο δεν είναι τώρα αυτό καθεαυτό το Χάραγμα, αλλά όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ ότι υπάρχει άμεση σύνδεση με αυτό! (το χάραγμα)
" καὶ ποιει πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ελευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ινα δώσωσιν αυτοις χάραγμα επὶ της χειρὸς αυτων της δεξιας ή επὶ των μετώπων αυτων"
Πώς βάζουμε στην άκρη τον Θεό (την αποκάλυψη, τα λόγια του αγίου Παϊσίου κ.α.) μπερδευομαστε, και πιστεύουμε ότι θέλουμε;;
Τότε, αφού είναι θέμα πνευματικό, κάθε τι που δεν είναι ορθόδοξο το απεκδιώμαστε!Πριν 30 χρόνια ο Άγιος Παισιος είπε, ζούμε στην εποχή της αποκάλυψης και κοιμόμαστε με τα τσαρούχια! Πώς κορόιδεψαν τους μητροπολίτες να κοροϊδεύουν τους υπόλοιπους; Μήπως με χρηματα που έδωσαν στις μητροπολεις;;; Και οι ιερείς τι κάνουν, γιατί δε μιλάνε;; Εγώ ξέρω ότι ο χριστιανός είναι λιοντάρι και βάζει την ορθοδοξία πάνω απ' τον εαυτό, όχι τον εαυτό και το χρήμα πάνω απο την ορθοδοξία! Όταν υγειονομικοί κ.α. λαϊκοί βάζουν αυτήν πάνω από την διαβιωσή τους!
Στώμεν καλώς!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τη μία λένε ότι δεν είναι πνευματικό και από την άλλη στην υπέρ αυτού επιχειρηματολογία τους μπλέκουν αμαρτια προς τον συνάνθρωπο,δώρο Θεού κτλ.Μαλλον είναι πνευματικό θέμα όταν είσαι υπέρ.Για όσους είναι κατά,είναι αμιγώς ιατρικό ζήτημα μη επιδεχόμενο θεολογικών ενστάσεων

Νικόλαος Κόλλιας είπε...

Λανθασμένοι τρόποι αναζήτησης της εθνικής ίασης
Ο λαός του Ισραήλ, εκτός από το γεγονός ότι δεν είχε αληθινή μετάνοια,
πολλές φορές πορεύθηκε σε δρόμους διαφορετικούς από αυτούς που του
πρότειναν οι προφήτες για την εθνική ίαση του. Για παράδειγμα, στράφηκε στις
πολιτικές δυνάμεις της εποχής και αγνόησε εντελώς την προστασία του Θεού,
περιφρόνησε το κήρυγμα των προφητών και υπάκουσε στη στρεβλή
καθοδήγηση των ψευδοπροφητών και των άνομων ιερέων, πειθαρχούσε τυφλά
στα αμαρτωλά κελεύσματα των πολιτικών αρχηγών του και δεν είχε πραγματική
επίγνωση του Θεού. Τα άλλα έθνη παρέβλεψαν εντελώς τις προρρήσεις των
προφητών του Ισραήλ για την τύχη τους. Εξαιτίας όλων αυτών των λανθασμένων
ενεργειών, οι λαοί της Βίβλου έζησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και ενώ
είχαν το προνόμιο να γνωρίζουν τι θα τους συμβεί στο μέλλον, επειδή είχαν τους
προφήτες που ήταν αξιόπιστα στο λόγο τους πρόσωπα, αυτοί τους
περιφρονούσαν και προτιμούσαν να πορευθούν σαν να ήταν τυφλοί. Η
εγωπάθειά τους έγινε ο λίθος του προσκόμματος, πάνω στον οποίο
προσέκρουαν και έπεφταν, με αποτέλεσμα να τους θεραπεύει η οδυνηρή
εμπειρία της ζωής και όχι η λογική.