Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Θυμηθείτε το,θα λένε: «Έλα μωρέ , τι σε πειράζει το τσιπάκι , αφού έχεις ήδη το κινητό και σε παρακολουθούν μέσω αυτού» είπε περίπου πριν λίγο καιρό ο μητροπολίτης Μεσογαίας . Μετά το μπόλι και το συνοδευτικό barcode pass , θα διαφημίσουν και το τσιπάρισμα οι μητροφόροι ψευδοδιδάσκαλοι.

Η είδηση :Θα βάζουν εμφύτευμα με NFC τσιπάκι στο χέρι και θα κάνουν ανέπαφες πληρωμές....Θα βάζουμε εμφύτευμα με NFC τσιπάκι στο χέρι και θα κάνουμε ανέπαφες πληρωμές – Δείτε πώς Την δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω εμφυτευμάτων NFC θα έχουν πλέον οι καταναλωτές σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο. Το τσιπάκι εμφύτευμα θα βρίσκεται κάτω από το δέρμα του χρήστη και θα του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές. Από αλλού το περίμεναν οι λάτρεις των «Black Mirror» καταστάσεων και από αλλού τους ήρθε. Τα «πρώτα» επίσημα τσιπάκια λοιπόν έρχονται με την μορφή «καρτών πληρωμής».

 Η συνέχεια..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τελικά η ιστορία αυτή. Κάποτε ένας κυβερνητικός με γκριμάτσα σαν να ξέρναγε έλεγε μπροστά στην κάμερα για όσους αντιδρούσαν για τις ταυτότητες τότε, ότι αυτές είναι μεσαιωνικές απόψεις και γραφικοί έως τελείως γελοίοι αυτοί που αντιδρούν στην εξέλιξη και προτάσσουν τη θρησκεία.
Φτάσαμε σήμερα να δεχόμαστε σχεδόν όλοι να βάζουμε μέσα μας πειραματικά σκευάσματα για το καλό μας, για την υγεία μας λέει. Πάλι μας βρίζουν, όχι να αντιδράσουμε αλλά έστω όσοι από μας τολμήσουμε να ψελλίζουμε τις ανησυχίες μας, τώρα και σε παγκόσμιο επίπεδο, εξέλιξη βλέπεις. Ποιος ξέρει που θα φτάσουν σε λίγα μόνο χρόνια όχι πολλά, πάντα για την πρόληψη, για το καλό μας. Δικαιολογίες πάρα πολλές παλιές και νέες, υγεία, ασφάλεια, οικονομία, περιβάλλον κλπ κλπ κλπ.
Προετοιμαστείτε γιατί μας βλέπω σύντομα σε σπηλιές και βουνά. Κάποιοι ακόμα γελάνε, εύχομαι να βγούμε εμείς γελοίοι, το παρακαλάω κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ των 2:23 μ.μ.
Είτε θα είμαστε σπίτι μας, είτε θα βρισκόμαστε στα βουνά ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ θα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΣΤΕ απο ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ και drones...EΠΟΜΕΝΩΣ..ΓΙΑΤΙ να πάμε στα βουνά; ΔΕΝ την καταλαβαίνω αυτή τη λύσΗ που ΜΠΟΡΕΙ να "δούλεψε"σε παλιότερες εποχές αλλά τώρα μου φαίνεται ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ...

ORTHODOXIA ORTHO είπε...

Ας μας πιάσουν!
Αφού θα πεθάνουμε.Οσο Να'ναι,έναν θάνατο τον χρωστάμε όλοι.
Πολλά του ασεβή τα μαστιγωματα ...

Μακάριο έθνος!!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...και στο σπίτι ο Θεός
θα μάς φροντίσει,

άν φροντισουμε κι εμείς να μήν ξεμακραίνουμε από την Χαρη του
κι έχουμε το Νού μας,
να στεκόμαστε κοντά του...

αλλά...
κι αν χρειαστεί κάποτε να φύγουμε,
θα κρατήσουμε το χέρι του
και σκεπασμένοι απο την Χάρη του
θα ξεκινήσουμε για όπου και όσο χρειαστεί ...

...

Εί ο Θεός μεθ'ημών

ουδείς καθ'ημών !


Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι ξυπόλητοι στα βουνά του Αφγανιστάν κυνήγησαν σαν δαρμένο σκυλί τον στρατό με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, αξίας πολλών τρις δολαρίων, που είχε δορυφόρους, drones, τεχνίτη νοημοσύνη και άλλα έξυπνα όπλα.
Η τεχνολογία λειτουργεί σωστά μόνο σε μεγάλες πόλεις και επίπεδο έδαφος.

Αγγελής είπε...

την απάντηση στην δινουν οι Αφγανοί, την ομολογούν οι ηττημενοι Αμερικανοί και την σφραγίζει με το προφητικό του χάρισμα ο Άγιος Κοσμάς "Ευλογημένα βουνά, πόσες ψυχές θα σώσετε ".

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάμε να φύγουμε σου λέω...