Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών Ζώη Μπέχλη για τις παρενέργειες των διαβολίων !

Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών, πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β'Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης,  μιλά σε αποκλειστική συνέντευξη στον διευθυντή του pronews Τάσο Γκουριώτη και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για τα τραγικά αποτελέσματα του εμβολιασμού σε στελέχη των ενόπλων Δυνάμεων, τι θα σημαίνει για τον οργανισμό των ΕΔ ο αναγκαστικός εμβολιασμός και ποια είναι η αλήθεια για τις παρενέργειες που παρουσιάζονται.

Ζητά την επέμβαση εισαγγελέα για να διερευνηθεί πόσοι εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει στο ΝΝΑ και αποκαλύπτει ότι τρεις αξιωματικοί μετά τον εμβολιασμό τους προσβλήθηκαν από το σπανιότατο λέμφωμα Χότσκιν!

Είσαι άξιος αξιωματικός Ζώη Μπέχλη τιμάς τα γαλόνια και την στολή που φοράς μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι εσένα, είμαστε πολύ περήφανοι για σενα και τέτοιους αξιωματικούς χρειάζεται η πατρίδα .Μια λεπτομέρεια: η δικαιοσύνη είναι τυφλή, όπως λέγεται. Ειδικά στην Ελλάδα όμως έχει απολέσει όλες της τις αισθήσεις.Πουλημένα τομάρια η πλειοψηφία των δικαστών..δυστυχώς!

Οι αλήτες θα καταστρέψουν και τον στρατό :Τρεις αξιωματικοί προσβλήθηκαν από νόσο του Χότζκιν μετά τον εμβολιασμό τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: