Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Όπως έκαναν με το μπόλι, έτσι και τώρα βγαίνουν ένας ένας σαν τα παπάκια μετά την βροχή να μας παπαγαλίσουν το ποιηματάκι της κλιματικής αλλαγής !


ΠΑΤΡ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: Μήνυμα συμπαράστασης του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον Ελληνικό Λαό ……και το φυσικό περιβάλλον !!!

ΑΡΧΙΕΠ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Αρχιεπίσκοπος για πυρκαγιές: »Είμαι βαθιά συγκλονισμένος»…..«η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής συνιστά μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα για την ανθρωπότητα». !!!

ΜΗΤΡ. ΣΕΡΡΩΝ: Σερρών Θεολόγος: «Κύριε, σώσον ημάς, απολλύμεθα»…..«Ἀνάγκη ἐπιτακτική γιά ὅλους μας εἶναι νά καλλιεργήσουμε στήν ζωή μας οἰκολογική συνείδηση… νά βοηθήσουμε ὅλοι μας στήν πρόληψη καί ἀντιμετώπιση τῆς οἰκολογικῆς καταστροφῆς.» !!!

ΜΗΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Πειραιώς Σεραφείμ: »Αλήθειες για την συμφορά»………..μετά την «ΥΠΕΡμεταδοτικότητα αυτού του ιού» που γέννησε την ανάγκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ήλθαν και οι «ΥΠΕΡπυρκαγιές» που καθιστούν «ἀδιαμφισβήτητη» την «κλιματική ἀλλαγή-κρίση». !!! Πάντα large ο Πειραιώς!

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ! 


ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΣΤΗΝ 8Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ.


ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.

 ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, του Πειραιώς διαβάστε το όλο, θα κατουρηθείτε από τα γέλια. Πάρτε μπυρίτσες, πατατάκια, φωνάξτε και κάνα φίλο και διαβάστε το μαζί, πρόκειται για υπερπαραγωγή!

Ο άνθρωπος που μας έλεγε "ν' ακούσουμε, επιτέλους, τους επαΐοντες", τους λεγόμενους ειδικούς - και εννοούσε, βεβαίως, τους στρατευμένους - και ο ίδιος έχει πτυχίο νομικής και θεολογίας, γράφει σαν δασολόγος, μετεωρολόγος, πυρολόγος, πυροσβέστης, ενεργειακός μηχανικός, μηχανικός αυτοκινήτων, 10-15 άλλες ειδικότητες, μήπως έχει κάνει και αστροναύτης ή όχι ακόμα, δεν ξέρω.

Μέσα στη φούρια του και την αγωνία του να βγάλει λάδι την κυβέρνηση εκτίθεται κι ο ίδιος άσχημα, εκθέτει και το σχήμα του και το ράσο του άσχημα. Αν κανείς το διαβάζει αυτό και έχει σχέσεις με μητρόπολη Πειραιώς, πείτε του μια κουβέντα, μαζέφτε τον, έχει ξεφύγει τελείως.

Στέφος Κυκλάδης είπε...

"πῦρ, χάλαζα, χιών, κρύσταλλος, πνεῦμα καταιγίδος, τὰ ποιοῦντα τὸν λόγον αὐτοῦ"
Ψαλμ. 148,8

Ερμηνεία Π. Τρεμπέλα:

"τὸ πῦρ τῶν ἀστραπῶν, ἡ χάλαζα, ἡ χιών, οἱ κρύσταλλοι τῶν πάγων,ὁ σφοδρὸς ἄνεμος ὁ προκαλῶν τὴν καταιγίδα, πάντα ταῦτα τὰ ἀτμοσφαιρικὰ φαινόμενα, τὰ ἐκτελοῦντα τὸν λόγον τοῦ προστάγματός του."

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Η "σύνοδος" που... έγινε παρεΐτσα...

και λειτουργεί σαν σπείρα...
-και παράρτημα
τής μεγάλης σπείρας-

σκοπεύει λές να...γράψει..."ιστορία"

(έδώ ο εφιάλτης...
ένας μονάχος του,
σάν τον κούκο...
...
όχι... σπείρα... ολάκερη...)

υποταγμένη λοιπόν, στο
φόβο τού μαστίγιου...
και λιγουρευόμενη...
το γοητευτικό(!) καρότο

σαν έτοιμη από καιρό...
γιά όλα...

δείχνει
πανέτοιμη να... "αναβαθμιστεί" σε...

ληστρική...

με την αστυνομία, να
επιβάλει τα φιρμάνια της...

ποιός μέσα...!

ποιός έξω...!

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα μας ζητήσουν να φιλήσουμε το πασουμάκι του Πάπα και μετά να προσκυνήσουμε τον Αντίχριστο. Και θα βρεθούν αρκετοί "ευσεβείς" (υπακοή μόνο/αγάπη μόνο) να υπακούσουν, για να μην χάσουν την "εκκλησία".

Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου!