Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Εδώ και ενάμιση μήνα έχουμε καύσωνα αφύσικο, αλλά δεν έχουμε αντιληφθεί γιατί έχουν γίνει όλα αυτά και τα ρίχνουμε σε πράκτορες και εγώ δεν ξέρω που αλλού. ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;; Ο ΚΟΥΛΗΣ Ή Η ΚΟΥΛΑ. 5.780.422 εμβολιασμοί με τουλάχιστον 1 δόση έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι την 06/08/2021. 

Τι νομίζατε εσείς εκεί στο ψευτορωμαίικο οι υπάλληλοι των ροτσιλντ, ότι θα προχωρούσατε σε εμβολιασμούς ανηλίκων παιδιών και αυτό θα έμενε αναπάντητο; ... έρχονται κι άλλα... 

Αναγνώστης 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο βέβαιο...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και κάτι άλλο που έμαθα αγαπητέ Τρελογιάννη.
Ποιός νομίζετε ότι λειτούργησε στην ενορία της
Βαρυμπόμπης την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021;
Ο Ιάκωβος Γιοσάκης!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως μου ανέφεραν αυτόν τους έστειλε ο Μητροπολίτης
τους, ο Ιλίου Αθηναγόρας!!!
Κλείνω με μια αγαπημένη φράση πολιού Αγιορείτη Γέροντα
όταν γινόταν αναφορά σε παρόμοιες περιπτώσεις:Χριστέ μου,
πως κρατάς τα κεραμίδια ξεκρέμαστα;

Ιννοκέντιος
ΥΓ:Για τον Γιοσάκη όσοι δεν το έχετε ακουστά,δείτε εδώ:
https://www.tovima.gr/2008/11/24/archive/erga-kai-imeres-toy-iakwboy-giosaki/

Ανώνυμος είπε...

Ο συντάκτης φαίνεται να θεωρεί ότι οι πυρκαγιές είναι η νέμεση του Μητσοτάκη, ενώ όλα δείχνουν ότι τα πράγματα κυλούν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει. Κι αν ακόμη σκόπευαν να κάψουν λίγο λιγότερα, δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης για λόγους ευθιξίας στην Ελλάδα, πολλώ μάλλον για έναν Μητσοτάκη.

Ειρήνη Κρήτη είπε...

Φιλε αναγνωστη,τις φωτιες τις εβαλαν οι ιδιοι που θελουν να κανουν τα εμβολια στο κοσμο..
θα κανουμε τωρα το Θεο σαν τα μουτρα μας;

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν η λογική σου ότι αυτοί που θέλουν να κάνουν τα εμβόλια στον κόσμο έβαλαν και τις φωτιές (δηλαδή ο Κούλης και η παρέα του) με ξεπερνά.

Ανώνυμος είπε...

Αφύσικος καύσωνας και αφύσικοι άνθρωποι.
Εμείς νομίζουμε ότι θα κάνουμε τα διαβόλια και αργότερα και το χάραγμα και όλα θα κυλούν όμορφα και ωραία, δηλαδή θα τρώμε με χρυσά κουτάλια βρε αδερφέ.
Κούνια που μας κούναγε...

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα Ειρηνη. Και οσους δεν μπορεσουν να τους καψουν τα σπιτια θα τους τα γκρεμισουν. Εχουν αυτοι τον τροπο. Σκοπος τους ειναι να εχουν τους πολιτες πληρως ελεγχομενους και εξαρτομενους απο το κρατος σε camp.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Παντού φωτιές στον πλανήτη

και η βάν ντερ Λάυεν
να μιλά γιά τη ανάγκη... λέει...
μιάς...

π α γ κ ό σ μ ι α ς
σ υ μ φ ω ν ί α ς

γιά την ανάπτυξη (την...πράσινη) !

πράσιν'άλογα...;
πράσσειν άλογα...;

ή...και κα δύο...;

Ανώνυμος είπε...

Αν μας έλεγες Ειρήνη και ποιοι είναι αυτοί οι οι γνωστοί-αγνωστοι που βάζουν τις φωτιές και κάνουν τα εμβόλια νομίζω θα ήταν πιο κατανοητό.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Από απλό ενδιαφέρον προς την κουβέντα. Διάβασε αυτό https://katohika.gr/stranger-voice/otan-to-tychaio-kako-me-tis-foties-tis-attikis-symferei-apolyta-to-schediasmo-sygkomidis-kai-tou-emvolioudiavase-to/
από το Κατοχικά και ίσως βρεις απάντηση. Μην μένεις στην άποψη περί του σάιτ. Το αρθρακι έχει δεσμό για ότιδηπηποτε κάνει λόγο σε έγκριτο περιοδικό. Καλή ανάγνωση.

Ανώνυμος είπε...

Τους έχουν ήδη ελεγχόμενους τους πολίτες με το ΜΠΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα το προχωρησουν ακομα πιο περα. Ηδη μιλανε για 11/08 επιβολη συνταγματικης δικτατοριας. Σκεψου κοσμος να μενει σε κρατικες δομες με κρατικο συσσιτιο. You will not own nothing and you will be happy. Σκεψου το λιγο, οι τυποι δεν εχουν κανενα ηθικο φραγμο..