Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! "Ο πατέρας μου πέθανε λόγω του εμβολίου..."

Ἀκοῦστε ἄψογη χρήση τῆς γλώσσας, δεῖτε συγκρότηση σκέψης καί θαυμᾶστε ἀνθρώπινη ἀξιοπρέπεια ἀπό τίς δύο γυναῖκες στή συνέντευξη!!!
Τί νά βγεῖ νά πεῖ μετά τό κάθε σούργελο - καθηγητής, ὁ κάθε πουλημένος δημοσιογράφος,γραφικός Δεσπότης ὁ κάθε χαφιές ὑπουργός; Φτάνει νά ἀκούσεις τίς δύο αὐτές γυναῖκες νά ἐκφράζουν τήν ἀνθρώπινη ποιότητα πού δυστυχῶς πλέον σπανίζει στόν λαό μας...
 Κώστας Καραΐσκος

"Ο πατέρας μου πέθανε λόγω του εμβολίου"Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνουν μητέρα και κόρη, αναφέροντας στον φακό του zougla.gr ότι ο σύζυγος/πατέρας τους απεβίωσε εξαιτίας παρενεργειών που σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.

Πρόκειται για τις Ανθή Ζήλη και Κατερίνα Γανοσέλη, που μίλησαν αρχικά στο zougla.gr σχετικά με το ζήτημα της πρώτης, η οποία γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ζει από το 1968 στην Ελλάδα, ωστόσο λόγω και δικής της σοβαρής αμέλειας, το ελληνικό κράτος δεν την «αναγνωρίζει», με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στις απαραίτητες για την επιβίωσή της δομές πρόνοιας. 

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή η Ανθή Ζήλη φιλοξενείται προσωρινά στην εστία της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών και η κόρη της θα μείνει μαζί της όσο χρειαστεί, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά της.

Και οι δύο περιγράφουν τα γεγονότα ως εξής: ο 80 ετών άνδρας, ο οποίος, πέραν ενός εγκεφαλικού που είχε περάσει, έχαιρε άκρας υγείας, έκανε το εμβόλιο -την πρώτη δόση του Pfizer- στις 10 Απριλίου. Δέκα μέρες αργότερα ένιωσε πόνους στο στήθος και έντονη δυσφορία. Πήγε στο ΙΚΑ Ζωγράφου, όπου οι γιατροί εκεί του έγραψαν παραπεμπτικά για εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να νοσηλευτεί.

Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του. Βρέθηκε νεκρός από τους γείτονες δύο μέρες αργότερα. Αιτία θανάτου; Θρόμβωση του μυοκαρδίου.

«Πέθανε λόγω της αναλγησίας των γιατρών, θα μπορούσαν να ήταν πιο υπεύθυνοι. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, γιατί λένε ότι τα λάθη των γιατρών τα καλύπτει το χώμα. Το ξέρουμε όμως ότι ήταν από το εμβόλιο» επισημαίνουν οι δύο γυναίκες στον φακό του zougla.gr.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία:https: //www.zougla.gr/greece/article/...

 

3 σχόλια:

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

Εκτός και από τις "καταγγελίες" καλά είναι να συμπληρώνεται και η κίτρινη κάρτα προς τον ΕΟΦ που βοηθά να αναγνωριστούν οι παρενέργειες.
https://kitrinikarta.eof.gr/

Ανώνυμος είπε...

Οι (εξαγορασμένοι με αρκετά κρατικά χρήματα, ή/και με χρήματα από τις μεγάλες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες) "ειδικοί επιστήμονες", πολύ πιθανώς θα λένε: "δεν έχει αποδειχτεί ότι ο θάνατος οφείλεται στον εμβολιασμό".

* * *

Μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία (εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι), έκαναν υποχρεωτικά κάποια συγκεκριμένα self tests (αυτοδιαγνωστικά τέστ) για τον κορωναϊό, κάθε εβδομάδα, για να μπορούν να κάνουν μάθημα στην τάξη. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί (εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι) έκαναν τον ΙΔΙΟ αριθμό των self tests.
Αυτό προφανώς υπονοούσε, αυτό που είναι επιστημονικά σωστό, ότι ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι ΜΠΟΡΟΥΝ να ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ τον κορωναϊό και στους άλλους ανθρώπους.

Σήμερα, μόνο δυο μήνες μετά, οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί απαλλάσσονται πλήρως από την υποχρέωση να κάνουν τα εργαστηριακά tests για τον κορωναϊό, δηλαδή σήμερα υπονοείται σαφώς ότι οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί ΔΕΝ μπορούν να μεταδώσουν τον κορωναϊό στους άλλους ανθρώπους.
Φταίει ο λαός, εάν ΔΕΝ πείθεται για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι το πρόβλημα του κορωναϊού;

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Οι Ρωμηοί τής Πόλης
όταν διώχτηκαν

από την πατρίδα τους

β ί α ι α

ωστε να εξαφανίσουν και τούς
τελευταίους Έλληνες
που ζουσαν έξω από τα στενά όρια
τού μικρού μας προτεκτοράτου

και να μην υπάρχουν

ζ ω ν τ α ν έ ς αποδείξεις

τού οικουμενικού Ελληνισμού

τότε... η ελεύθερη τυπικά πατρίδα
τους έβαζε χίλια εμπόδια
θεωρώντας τους τυπικά

ό χ ι Έ λ λ η ν ε ς ...

και πού... οι... μικιό...
που τάχα
βοηθουν τους μετανάστες...!