Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Η ΠΛΉΡΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΉ_Ο ΑΧΡΙ-ΣΤΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ,ΑΡΧΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΡΙΟΣ...

   ☢️ Όλα έχουν το αντάλλαγμά τους άλλωστε στον μάταιο τούτο κόσμο...
 Ο Άχρι-στος  Τσιόδρας αφού με τις "ιατρικές του" γνώσεις κατέστρεψε την Ελλάδα με τα λοκντάουν και γέννησε τον υγειονομικό φασισμό,πέρα από το ταμείο που έκανε από τις φαρμακευτικές εταιρίες τώρα ,το  έρημο το Πατριαρχείο τον επιβραβεύει  γι όλα  αυτά !
 
🆘 
Χειροθετείται  λοιπόν στο Πατριαρχείο την Εκλλησιαστική Πρωτοχρονιά (1 Σεπτεμβρίου) Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Άρχων Οφφικιάλιος θα χειροθετηθεί o Σωτήρης Τσιόδρας"
Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε. Ο σεμνός Σωτηράκης της καρδιάς μας, μετά τα εξώφυλλα σε λάιφστάιλ περιοδικά, στέφεται διαγαλαξιακός αυτοκρατορικός Αρχάγγελος.
Η χειροθέτηση θα γίνει μετά τον Μεγάλο Εσπερινό της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Βαλουλκή τέλος του μήνα.
Η κλιματική κρίση των αψέκαστων επελαύνει.
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάντε την Παγώνη νεωκόρα και τον Βασιλακόπουλο διάκο!!!
Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο...
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην το κάνατε...

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

..."διαγαλαξιακός αυτοκρατορικός Αρχάγγελος"!!!

ίσως έτσι...
να μπορούσει να παίξει και στο
επόμενο...star wars...!

...κάτι μεταξύ...
...νταρθβεϊντερ...
και...γιόντα...δηλαδη...!

Βασίλης είπε...

Η αγιοποίηση του Φάουτσι που χρηματοδότησε παράνομα το κινέζικο εργαστήριο στο Γιουχάν στη Κίνα για να κατασκευάσει τον ιό και του Μπιλ Γκέητς που σχεδίασε το όλο εγχείρημα πότε θα γίνει ? Μόνο στους αντιπροσώπους τους εν Ελλάδι , προεξάρχοντος του Τσιόδρα, δηλαδή οι τιμές ; Πέρα ως πέρα άδικο !

Ασημίνα είπε...

Εκτιμώ πολύ το χιούμορ του αρθρογράφου καθώς και των σχολιαστών! Ωστόσο δεν μπορώ να μην αναφέρω -με πίκρα- ότι η περίπτωση αυτού τού ανθρώπου μου θυμίζει πλέον το "λύκος με δορά προβάτου" ... Ελπίζω να μην είναι, είπα μου θυμίζει και άλλη φορά να μην εμπιστεύομαι συναισθηματικό ψάλτη που έχει όμως για Θεό την επιστήμη....