Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

"Στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας." - Μάρτιν Λούθερ Κινγκ


Μπορεί να είναι καρτούν 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ"
❗Και ναι οι υγειονομικοί μόλις μπήκαν σε τρίμηνη αναστολή. Ναί αυτοί που πριν εμφανιστούν τα εμβόλια θυσίαζαν την ζωή τους και την οικογενειά τους για όλους εσάς και τότε τους ονομάζατε ήρωες.❗
Ποιός νοιάζεται αν δεν θα έχουν να φάνε; Κι αν νομίζετε ότι δε σας άφορά τότε λυπάμαι αλλά δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τη ζωή, κάθε δειλία και εγωιστική πράξη στρέφεται εναντίον σας. 10.000 υγειονομικοί θα λείπουν από τα νοσοκομεία που ήδη είχαν πολύ λίγο προσωπικό. Θα τρέμετε να μη χρειαστείτε από Σεπτέμβριο για οποιοδήποτε λόγο να μπείτε στο νοσοκομείο γιατί θα γίνεται μπάχαλο και δε θα εξυπηρετηθείτε ποτέ . Τόσο πολύ νοιάζονται για την υγεία σας..
Ο καθένας έχει το προσωπικό του λόγο για να μην εμβολιαστεί, για παράδειγμα συγγενικό μου πρόσωπο, που δεν θέλει να εμβολιαστεί, έχει αλλεργίες ακόμα και στην αδρεναλίνη αλλά δεν το δέχονται σαν δικαιολογία. Μόνο αν έχεις παρουσιάσει αλλεργια στην πρώτη δόση επιτρέπεται να μην κάνεις την δεύτερη, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση αν τυχόν πάθει αναφυλακτικο σοκ να πεθάνει αφού ούτε την αδρεναλίνη ανέχεται ο οργανισμός του.
Οποτε μπήκε κι αυτός σε αναστολή και φυσικά τα τέσσερα παιδιά του θα πεινάσουν, αλλα ποιος νοιάζεται ;
Εγώ πάλι δεν μπορώ εμβολιαστώ, δεν το ριψοκινδυνεύω. Ένας απο τους πολλούς λόγους είναι οτι έχω ένα σπάνιο αλλεργικό σύνδρομο που ακόμα και ένα χάπι να πάρω με αρρωσταίνει για ένα μήνα, ωστόσο εγώ δεν μπορώ να αποδείξω εύκολα στην οπισθοδρομική Ελλαδα ότι έχω αυτό το σύνδρομο , γιατί οι έλληνες γιατροί που με κατάντησαν σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορούν εύκολα να μου δώσουν πιστοποίηση ότι το έχω ,(καθότι είναι πανασχετοι επί του θέματος) ενώ υπάρχει σαν σύνδρομο στην βιβλιογραφία, και πρέπει να πάρω χαρτιά από τους γιατρούς που με παρακολουθούν στο εξωτερικό, αλλά και πάλι δε θα τα δεχτεί το ελληνικό κράτος.
(Να επισημάνω ότι εξαιτίας τους έγινα έτσι, κι αυτο χρειάζεται αλλο ενα μεγάλο κείμενο για να αναλύσω την ασχετοσύνη της επιστήμης και τις σκοπιμότητες των φάρμακοβιομηχανίων και την διαφθορά στο ιατρικό σύστημα )
Στην καλύτερη θα το αποδείξω και στο τέλος θα μου πούν εντάξει έχεις αυτό το σύνδρομο, ωστόσο άλλοι με το σύνδρομο σου όμως εμβολιάστηκαν γιατί εσύ όχι;
Να εμβολιαστώ ενώ εχω δυσανεξία σχεδόν σε ολα τα φαρμακα και ένα απλό χάπι να πάρω με αρρωσταίνει ;
Δύσκολο να σκεφτούν οι "θεοί" επιστήμονες ότι σε κάθε ασθενή υπάρχουν διαφορετικά συμπτώματα, πως θα με βάλεις πανέξυπνε, αλάνθαστε επιστήμονα σ'ένα τσουβάλι με τον άλλον;
Αλλά ποιός νοιάζεται; Σε λίγο ούτε σουπερμάρκετ δεν θα μ’ άφηνουν να πηγαίνω κι εμενα κι άλλους πολλους που δεν θελουν να εμβολιαστούν, και όλοι απο τους ανεμβολίαστους λοιπόν έχουν τον λόγο τους,
και όποιος και να είναι αυτός πρέπει να τον σεβαστούμε σε μία δημοκρατική χώρα.
Προσωπικά, όχι ότι με νοιάζει και πολύ που θα μου απαγορεύσουν να κυκλοφορώ, έχω περάσει πολύ χειρότερα προσωπικά lock down για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Σε αυτό θα μασήσω;
Αφού γύρω στους 300 με 400 άχρηστους γιατρούς επί 30 χρόνια με αχρήστευσαν με τις λάθος διαγωνώσεις και αγωγές για κάτι απλούστατο που είχα.
( Φανταστείτε τι τραγικά λαθη κανουν με τις νεες τεχνολογίες και σκευάσματα, αφού ουτε κάτι απλό δεν μπορουσαν να μου εντοπίσουν επι 30 χρονια. Οι περισσότεροι δεν κατανοούν καν τι ειναι το εμβόλιο ,ουτε ξέρουν να μελετάνε έρευνες, γιατι καταρχάς δε διδάχτηκαν πουθενά το ερευνητικό κομμάτι, ωστόσο εμπιστεύονται τυφλά τις διεφθαρμένες φαρμακοβιομηχανίες και τους πολλούς διεφθαρμένους ανθρωπους που τις ελέγχουν).
Εσείς όμως συνεχίστε να εμπιστεύεστε τυφλά την επιστήμη.
Είναι ο νέος σας Θεός.
Αλλά με συγχωρείτε εγώ δε γίνεται να μη νοιάζομαι για το συνάνθρωπο μου, δε γίνεται άλλο να ζω μέσα στην παρτακιστική κι ανερχόμενη φασιστική μας κοινωνία. Ο καθένας έχει το λόγο του που δεν κάνει το εμβόλιο, ας τον σεβαστούμε επιτέλους κι ας τον στηρίξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
Ένας ακόμα λόγος που αρνείται να μπολιαστεί κάποιος θα μπορούσε να είναι ότι ίσως να έχει δικό του άνθρωπο που έπαθε σοβαρή παρενέργεια ή και θάνατο από το εμβόλιο.
Εγώ προσωπικά γνωρίζω στον περίγυρό μου δύο θανάτους νέων ανθρώπων, 32 και 40 ετών, λίγες μέρες μετά, καθώς και μία ηλικιωμένη γυναίκα. Από τον κορονοϊό πάλι ξέρω μόνο δύο μεγάλους ανθρώπους που πέθαναν σε διάστημα ενάμιση έτους.(και χτύπησε και την οικογενεια μου, οπότε ξέρω απο πρώτο χέρι τι είναι ο ιός και τι κάνουν ή μάλλον τι δεν κάνουν για να τον αντιμετωπίσουν εγκαίρως και με τα σωστά πρωτόκολλα και μέσα..)
Δε γίνεται οι εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι επειδή δεν ήρθε η σειρά τους και δεν την πάτησαν άμεσα ακόμη με όλα αυτά τα τραγικά, παράλογα και φασιστικά μέτρα που γίνονται να μη μιλάει κανείς από αυτούς.
Δεν έχετε καταλάβει ότι κάθε εγωιστική πράξη , κάθε στενόμυαλη σκέψη και κάθε μικροψυχία στρέφεται εναντίον σας είτε άμεσα είτε έμμεσα;
Διαβάστε λίγο φιλοσοφία και ιστορία παραπάνω, μάθετε λίγο τι συμβαίνει στη ζωή, και πως λειτουργούν οι νόμοι αυτής. Γιατί δυστυχώς πολλοί έχετε μεταμορφωθεί στα τέρατα που επιθυμούσε η εξουσία να γίνετε. Ώστε να σας καθοδηγεί μέσα από τον φόβο, και την πλύση εγκεφάλου.
Δυστυχώς αν δεν αντιδράσετε όλοι, σύντομα στο τέλος δεν θα διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς που ακολουθούσαν τον Χίτλερ. Και ας γνωρίζουμε ότι είμαστε από τις λίγες χώρες που βιώνουμε τόσο φασιστικά μέτρα.
Από την άλλη υπάρχουν και οι υποκριτές που τους πιάνει ο πόνος με τους Αφγανούς και δίπλα τους ο γείτονας τους δεν έχει ψωμί να φάει κυριολεκτικά, αλλά κανείς από αυτούς δεν τον βοηθά. Γνωρίζω προσωπικά οικογένειες που δεν έχουν να φάνε κι αυτές θα πολλαπλασιαστούν τώρα που θα χάσουν τις δουλειές τους πολλοί περισσότεροι. Αλλά κατά τα άλλα είναι ανθρωπιστές...
Διαβάστε τα ψυχολογικά πειράματα που έχω ανεβάσει για να συνειδητοποιήσετε σε τι έχουν μεταμορφωθεί πολλοί άνθρωποι στην κοινωνία μας, για να καταλάβετε τι παιχνίδια παίζουν εν αγνοία σας .
Φανατίζεστε και συναινείτε ή και σφυρίζετε αδιάφοροι στην υποχρεωτικότητα για ένα εμβόλιο που βγήκε μέσα σε ένα έτος, για έναν πιθανών κατασκευασμένο ιό, όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι.
Για ένα σκεύασμα που αποδείχτηκε ότι προστατεύει μόνο τον εμβολιασμένο, και δεν γνωρίζουν απο ό,τι φάνηκε κατά πόσο προστατεύει και για τι χρονικό διάστημα.
Για ένα σκεύασμα που φαίνεται να έχει ένα σωρό παρενέργειες, που δεν καταγράφονται καν, για να δουμε στο τέλος αν όντως υπάρχει συσχέτιση και σε τι βαθμό. Αντ´ αυτού όλα αποδίδονται στην σύμπτωση .
Νομίζω πρεπει να βγεί ένα νέο ψυχολογικό σύνδρομο για τους εμμονικούς με τις συμπτώσεις.
Ο κόσμος είναι τυφλός, χρόνια τον προετοίμαζαν γι αυτή την νοητική , πνευματική και συναισθηματική «αναπηρία».
Ξεκίνησε πολύ πιο πρίν απο την οικονομική κρίση και τα μνημόνια στην Ελλάδα και εξελίσσεται με τον τρομακτικότερο τρόπο.
Στην ιστορία λίγοι έκαναν την επανάσταση και πήγαιναν τον κόσμο μπροστά, σε αυτούς τους λίγους ελπίζουμε και τώρα.
Άννα Δήμου

 

6 σχόλια:

Στέφος Κυκλάδης είπε...

Και πως θα βολευτούν τα γαλάζια παιδιά...;

GeorGRE είπε...


29 Αυγούστου Κυριακή θα πρέπει να
μαζευτούν εκατοντάδες χιλιάδες
κόσμος στις συγκεντρώσεις.

Πρέπει να υποστηρίξουμε τους
νοσηλευτές με όλες μας
τις δυνάμεις. Είμαστε,
δεν είμαστε άνθρωποι των
συγκεντεώσεων εδώ πρέπει
να το κάνουμε. Αξίζει.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...μαζική βιομηχανική "ιατρική"...

που με τον ... κύκλο εργασιών της
και την... οικονομική της δυναμική

επιβάλλεται...ώς...είς εκ τών
πλέον σημαντικών
σ τ υ λ ο β α τ ώ ν
τής "οικονομίας των αγορών"...

τών αγορών δηλαδή
που... ελεύθερες...από κάθε ηθική δέσμευση απεναντί μας

μάς σκλαβώνουν και μάς βασανίζουν

με πρόφαση τάχα την υγεία μας...
που αυτές όμως ο ρ ί ζ ο υ ν
διά τών τηλεεισαγγελέων τους

πότε και πού υπάρχει.. τάχα
κίνδυνος...γι αυτην

και ποιά τα...

σαρδαμιώδη τους...γ ε λ ο ί α...

α ν τ ι σ υ λ η π τ ι κ ά (!)
σ ω τ ή ρ ι α...λέει
μ έ τ ρ α...!


k.Pittas είπε...

Απ όλη την Πατρίδα,την Αναστασιμη Κυριακή του Αη Γιαννιού του Βαπτιστή και ακραιφνούς ασκητή,στο Σύνταγμα!!!
Κάτω τα χέρια απ τη Δημοκρατία!!

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να ειμαι προφητης ξερω απο τωρα τι θα γινει. 2-3000 ατομα, οι τσεοι θα προκαλεσουν, καποιοι θα τσιμπησουν και θα πεσουν χημικα. Εικονες για τα δελτια των 7&8. End of story.

Άνω σχώμεν τας καρδίας είπε...

Το εμβόλιο είναι η τελική (ίσως) δοκιμή πριν το σφράγισμα. Αδερφοί, είναι πλέον ξεκάθαρο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά την οδό υποταγής στο φόβο πάνω απο τη λογική. Είναι πλέον ξεκάθαρο και σε ένα παιδί πως καμία επιστημονική βάση δεν έχει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Η ώρα να αντιδράσουμε ήρθε. Με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί. Ο Άγιος Παϊσιος έλεγε, αν οι Χριστιανοί δεν αντιδράσουν, δεν ξεσηκωθούν, θα κάνουν χειρότερα (και μάλλον γρηγορότερα). Αδερφοί, δεν θα αλλάξει το σχέδιο του Θεού απο την αντίδραση μας ή όχι, αυτό που θα αλλάξει θα είναι η δική μας ενδιάθετη στάση απέναντι στον κοσμοκρατορα του αιώνος τούτου και ίσως, λέω ίσως, με την αντίδραση μας εναντίον του, γλυτωσουμε την επόμενη γενεά απο τη δυναστεία του. Αντίδραση ίσον ταπείνωση, προσευχή, αγάπη προς τον Θεό και τον πλησίον, σταθερό πατερική φρόνημα, αδιάλλακτη στάση απέναντι στις «σειρήνες» του κοσμοκρατορα (πρώτα το καρότο 150 ευρώ, τώρα το μαστίγιο διακοπή μισθού - έξτρα έξοδα για ιατρικά τεστ κλπ). Ότι επιτρέψει ο Πανάγαθος Θεός. Στώμεν καλώς αδερφοί. Εύχεσθε..