Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Και άλλο θαύμα στο χωριό Γαλατσάδες Ευβοίας


 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/db/%CE%99%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82_%CE%9D%CE%B1%CF%8C%CF%82_%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85.jpg

Πατέρες, κι αλλο θαυμα απο τον αγιο Αθανασιο. Στο χωριο Γαλατσαδες με εκκλησια του Αγιου Αθανασιου, το βραδυ προχθες ειδοποιησαν τους νεους της επιφυλακης οτι η φωτια απο Μαρουλι κατευθυνοταν κατευθειαν στην πλατεια του χωριου. Εκει ειχαν μονο 2 βυτια με νερο και στο πανω μαχαλα αλλο 1 και τους σωληνες. Τιποτα αλλο.
 Και τι λετε εκαναν οι νεοι του χωριου (120 κατοικοι);
 
Και χωρις καμμια καθοδηγηση καθως στο χωριο δεν υπαρχει εφημεριος εδω και δεκαετιες.
 Πηραν εξω στο υψωμα, εξω απ την εκκλησια, την εικονα του αγιου Αθανασιου, εψαλαν το απολυτικιο, ενας ζητησε απ τον αγιο τι θελουν να κανει και με μεγαφωνο φορητο και απ τα αυτοκινητα επαιξαν το Τη Υπερμαχω να ακουστει σε ολο το χωριο. 
Βραδυ αργα. 
Η φωτια λιγες εκατονταδες μετρα μακρια απ το σημειο γυρισε προς τα πισω με πληρη απνοια! 
Το αλλο πρωι (χτες) γυρισε και πηγαν τα παιδια κι εκαναν λιτανεια στο χωριο την εικονα του αγιου και ξανα το τη Υπερμαχω και παλι γυρισε. 
Και αποψε ξαναγυρισε το μετωπο κι εκεινα εμαθα ετοιμαζονται να ξαναβγουν!!!
Αν αυτα δεν ειναι θαυματα αναλογα της πιστης των ανθρωπων και αν αυτη η φωτια δεν ειναι δαιμονικη ενεργεια και ως προς την προθεση των ανθρωπων και ως προς τον τροπο καυσης και των αποτελεσματων τοτε τι αλλο να περιμενουμε να δουμε;

Γαλατσάδες Εύβοιας 

μας τοστειλε το mail

8 σχόλια:

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Λες κι ο Θεός μας ...

μάς κάνει... φροντιστήριο...

κι όσοι... τού το ζητούν με πίστη
...
...κερδιζουν...ιδιαίτερα...!

bessie είπε...

Πιστη χρειάζεται, μόνο αγνη, αδολη πιστη. Δυστυχως σε κατι τετοια θαυματα δεν λειπουν οι ειρωνιες και οι χλευασμοι απο αθεους και οχι μονο.Αλλα δεν πειραζει.Το μυστηριο της ανομιας θα μας συνοδεύει εως την μέλλουσα Κρίση. Διαβαζοντας τα παραπανω νιωθω οτι υπάρχει ακομα ελπιδα για αυτο το λαο...

Άνω σχώμεν τας καρδίας είπε...

Εύγε σας που τα γράφετε και τα μαθαίνουμε. Τα έδειξε κανένα μεγάλο κανάλι; Τοπικό έστω; Δεν το νομίζω.. Δυστυχώς «πουλάει» μόνο η εικόνα της καταστροφής και του πόνου. Δεν θελουμε το Θεό στη ζωή μας και έπειτα απορούμε για τις καταστροφές που μας βρίσκουν.. Εύχεσθε αδερφοί..

eleni Tavla είπε...

Θαυμάστε τα έργα του Κυρίου
Ο Θεός αγαπά τα παιδιά του και τα προστατεύει..

Βαρβάρα-Εριφύλλη είπε...

Ζη Κύριος ο Θεός ημών!!

Βαρβάρα-Εριφύλλη είπε...

Ζη Κύριος ο Θεός ημών!!
Μακάρι να είχαμε τόση Πίστη που με την κάνεις κ την προσευχή μας να σημάνει την φωτιά εντελώς

Unknown είπε...

Αδέλφια με την βάπτιση μας ο Θεός μας εδωσε ολα τα χαρίσματα του Παναγίου Πνευματος.Οσοι εις ΧΡΙΣΤΟΝ εβαπτισθητε ΧΡΙΣΤΟΝ ενεδυσασθε αλληλουια.Μετανοια ειλικρινή χρειάζεται γόνατο και προσευχή και Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ θα κανει το θαύμα ΤΟΥ οπως αυτος θελει.

Αντωνία χαρά. είπε...

Μας κάνει κύριε αυτό είναι συγουρο! Εμείς τώρα έστω στα έσχατα ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας μετανοήσουμε,καλή δύναμη σας ευχωμαι.