Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Λιτανεία το Ιερό σκήνωμα του Αγίου ΙΩ του Ρώσου


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος σας άκουσε, σας λυπηθηκε και επενέβη με βροχή για να σας σώσει από την καταστροφή της πυρκαγιάς. Εσείς όμως για να τον τιμήσετε φορεσατε τα ΦΙΜΩΤΡΑ για να μην κολλήσετε κορονοϊό από τον Άγιο.
Ακουμπάς την Λάρνακα με το Άγιο λείψανο και φοβάσαι ακόμα και μετά το θαύμα;;;; Φτάνει πια, έλεος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ είπα να μην το γράψω και λένε μα καλά αυτό σας πείραξε? Αλλά ναι αυτό δεν γίνεται να περιμενεις κάτι και να φοβάσαι μην κολλήσεις....

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...προφανώς πρόκειται
γιά εξαναγκασμένους
σε μασκοφορία...

που ενδεχομένως
μαρτυρούν οι ταλαίπωροι

κάτω ίσως από τήν ...
σιδηρά δεσποτεία...
τον έλεγχο...
και τον ψυχολογικό πόλεμο

τινός...
μασκοφόρου δυνάστη...!

Αύριο είπε...

Για ποιό εξαναγκασμό μιλάμε αφού η υποχρεωτηκοτητα της μάσκας ισχύει για εσωτερικούς χώρους!!! Το θέαμα είναι επιεικώς αχαρακτηριστο

Αύριο είπε...

Έχεις τον Άγιο αγκαλιά σου κάνετε λιτανεία γιατί πιστεύετε στην χαρη του και φοράς το φίμωτρο και χωρίς να σε υποχρεώνουν!!!!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

...το θέαμα είναι σίγουρα
ντροπιαστικο...

απλά... δείχνει καιτην πανουργια
του εχθρού...

να ελέγχει τους ανθρώπους

λίγο με τον φόβο...
λίγο με την συνήθεια...

...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα σχόλια δεν έχουν σκοπό να κρίνουν τους αδελφούς αλλά να τους ξυπνήσουν από τον πνευματικό λήθαργο που τους οδήγησε το άθεο κράτος μέσω της ψευτο-πανδημιας αλλά και η στάση της Ιεραρχίας που τους μετέβαλε σε κοιμωμενους χριστιανούς και αβουλα στρατιωτάκια.
Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ή πίστη των χριστιανών πρέπει να φουντώνει και να φαίνεται και όχι να κρύβεται. Η ενότητα στον φόβο του θανάτου που προωθήθηκε από την Ιεραρχία δεν είναι χριστιανικη αρετή. Η πνευματική ύπνωση που επικρατεί πρέπει να σταματήσει άμεσα.
Ο Απόστολος Παυλος προτρέπει λέγοντας: «νουθετεῖτε τούς ἀτάκτους, παρηγορεῖτε τούς ὀλιγόψυχους, στηρίζετε τούς ἀδύνατους, μακροθυμεῖτε πρός ὅλους.»

Ανώνυμος είπε...

Πίστευε μόνο. Μη φοβου. Αν ήταν να φύγεις θα έφευγες. Βλέπε μόνο στον Κύριο της ζωής και του θανάτου. Να φοβάσαι μόνο την αμαρτία.