Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Σας βαρέθηκα και σας λυπάμαι.

Μπορεί να είναι κοντινή λήψη ένα ή περισσότερα άτομαΤέτοια προπαγάνδα από επωνύμους όλων των επαγγελμάτων, τέτοια λάσπη γι αυτούς που τολμάνε να πουν την δική τους άποψη, τέτοια τρομοκρατία θανάτου, τέτοια μάχη για έναν ιό μικρότερης θνητότητας κι από τη γρίπη, τέτοιος εκβιασμός για την ίδια τη ζωή, τέτοιος αγώνας για πώληση εμβολίων αμφιβόλου αποτελέσματος, τέτοιος φασισμός από τους υπέρμαχους αυτής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, τέτοιας ποιότητας συμπεριφορές στο όνομα του "εγώ έχω δίκιο", τέτοια ανελευθερία εφαρμογής ατομικών δικαιωμάτων, ειλικρινά δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. 
 
Δεν έχετε καταλάβει ότι διακυβεύονται ελευθερίες και δικαιώματα, που αποκτήθηκαν με αγώνες και αίμα. 
 
Δεν έχετε καταλάβει ότι ο φασισμός που τώρα επικροτείτε, θα σας έρθει μπροστά σας σε μια δεδομένη στιγμή, που και σε σας κάτι, δεν θα σας αρέσει ή δεν θα σας συμφέρει. 
 
Δεν έχετε καταλάβει ότι το δικαίωμα για την ελευθερία πρέπει να σας ενδιαφέρει και γι αυτό πρέπει να παλεύετε, είτε συμφωνείτε, είτε όχι. Αυτό δίνει αξία σε έναν άνθρωπο. 
Ο αγώνας για το δικαίωμα στη ζωή όλων. 
 
Δεν έχετε καταλάβει ότι όλο αυτό, δεν έχει καμία σχέση με ιούς και εμβόλια. Σας έχουν εκπαιδεύσει και καταστήσει πρόθυμους, άβουλους και δωρεάν στρατιώτες τους, για τα πάντα από τώρα και στο εξής, αρχής γενομένης από την "πανδημία". 
 
Τίποτα δεν έχετε καταλάβει. 
 
Σας αρέσει και σας εθίζει μόνο, που μπορείτε να εκδηλώνετε με χαρά, φασιστικές συμπεριφορές και να δείχνετε εξουσιαστική ικανοποίηση στο να υποτιμάτε και να εξευτελίζετε τους άλλους, που έχουν τα ίδια δικαιώματα με σας, απλά και μόνο επειδή είστε με την ισχυρή πλευρά. 
 
Νιώθετε την ηδονή της εξουσίας αντί να νιώθετε ντροπή. 
 
Η ανθρωπότητα ζει τις χειρότερες στιγμές της και ίσως και τις τελευταίες της, για τις ελευθερίες που ξέραμε ως τώρα. 
Κι εσείς βοηθάτε σε όλο αυτό. 
Δυστυχώς, θα το βρείτε μπροστά σας και δεν θα σας αρέσει. 
Οι υπόλοιποι το έχουμε ήδη βρει, το ζούμε και το βιώνουμε καθημερινά, αλλά, ευτυχώς, μαθαίνουμε να παλεύουμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ακόμη και για σας. Γιατί είμαστε ελεύθεροι, σκεπτόμενοι άνθρωποι και μας αρέσει περισσότερο το δίκιο από την μικροπρέπεια. 
 
Συγχαρητήρια για το μέλλον και το παράδειγμα που δίνετε στα παιδιά σας. Άρρωστα και φυλακισμένα, χωρίς δικαιώματα στη ζωή και στη γνώμη. Εύγε...
Ο σώζον εαυτόν σωθήτω και ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει πλέον...
Σας βαρέθηκα και σας λυπάμαι.

 Λένα Σεπτέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: