Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

«Αλκατράζ» η Αυστραλία..Ο Πρωθυπουργός της επέβαλε στέρηση εξόδου από τη χώρα στους πολίτες ώσπου να εμβολιαστεί το 80%.

Φυλάκισαν μια ήπειρο. Απέραντο στρατόπεδο καταναγκαστικών εμβολιαστικών έργων πειραματικού εμβολιασμού η Αυστραλία…

Η Αυστραλία θα ξανανοίξει τα σύνορα της για ταξίδια μόνο όταν το 80% του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός Scott Morrison. Τους πήρε τα κλειδιά της χώρας και τους επέβαλε απομόνωση…

Γκετοποίησε μια ολόκληρη χώρα ο δυνάστης τύραννος. 

Υγειονομική τυραννία. 

Πολιτική διαστροφή νοσηρότητα σαδισμός.

Οι Αυστραλοί σκεπτικιστές στα ψευδεπίγραφα εμβόλια γενετικού τύπου γονιδιακές θεραπείες επιβαλλόμενα σε υγιείς ανθίστανται και μόλις το 14% ως σήμερα είναι πλήρως εμβολιασμένοι…..

«Αλκατράζ» η Αυστραλία..

Από τον κατ΄οίκον περιορισμό στην κατά χώρα περιορισμό…Η πολιτική παραφροσύνη δεν έχει όρια η εκτροπή είναι έκδηλη…Απολυταρχισμός…

Το μέτρο εμπεριέχει και τιμωρητική διάθεση λόγω των γιγαντιαίων διαδηλώσεων anti-lockdown πριν λίγες μέρες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας…Η στέρηση εξόδου από τη χώρα είναι ποινή που τώρα επιβάλλεται άνευ τέλεσης αδικήματος από τον δεσπότη τύραννο σε εκατομμύρια πολίτες… Νέο δικαιικό σύστημα. Κι όλα αυτά ενώ η χώρα ανεμβολίαστη πάει θαυμάσια με την τελευταία εβδομάδα να έχει από 0-2 θανάτους το πολύ την ημέρα….. Σίγουρα υπάρχει μια συνομωσία εδώ εκ μέρους της εξουσίας κατά 30.000.000 πολιτών που περίπου είναι ο πληθυσμός της χώρας…Τους καλούν να εμβολιαστούν όταν σε μια χώρα ανεμβολίαστων το Υπουργείο Υγείας Αυστραλίας ανακοινώνει 141 νοσηλείες,43 στην εντατική. Όλοι εμβολιασμένοι!

 dimpenews.com 

σχολιο:Μην δίνουμε και ιδέες στον φασίστα μητσοτακ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτες είναι οι μοντέρνες χούντες με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Ανώνυμος είπε...

Οι μαθητες (φιλελεφτ γκλομπαλιστες) ξεπερασαν τους διδασκαλους τους (κομμουνιστες). Αποκαλυψη is loading