Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ο Guardian αναγκάζεται να δημοσιεύσει το προφανές: η συντριπτική πλειοψηφία πλέον των σοβαρών περιστατικών και θανάτων στις ΜΕΘ είναι οι 'εμβολιασμένοι'.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Η κρίσιμη μάζα έχει σχηματιστεί. 

Υπομονή χρειάζεται μόνο.

 Τα μεγάλα ποντίκια ένα-ένα εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει. Βγάζουν τον εαυτό τους απ' το 'κάδρο', διότι οι νομικές συνέπειες που έρχονται θα είναι σαρωτικές. 

Το υπουργικό συμβούλιο στη Βρετανία σταματάει κάθε συζήτηση για 'πιστοποιητικά' και διακρίσεις ως εξωπραγματική, και ο Guardian αναγκάζεται να δημοσιεύσει το προφανές: η συντριπτική πλειοψηφία πλέον των σοβαρών περιστατικών και θανάτων στις ΜΕΘ είναι οι 'εμβολιασμένοι'. 

 Η απάτη περί δήθεν 'μετάλλαξης Δ' (γελάνε και τα σαλιγκάρια, από τη στιγμή που καθε νέα μετάλλαξη ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ έναν ιό) ξεβρακώνεται στα μάτια και του πλέον ηλιθίου. Η Bild στη Γερμανία διαχωρίζει τη θέση της και δυναμιτίζει το καθεστώς Μέρκελ: η διεύθυνση της εφημερίδας ζητάει δημοσίως συγγνώμη για τα ψέματα και την προπαγάνδα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Εδώ, στην αποικία, ο διαταραγμένος χαφιές Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάζεται να παραδεχθεί: "Δεν γίνεται να υποχρεώσουμε για εμβολιασμό κανέναν. Κάτι τέτοιο θα έβγαινε αμέσως αντισυνταγματικό από όλα τα δικαστήρια". Γι αυτό το άθλιο αυτό τσίρκο πιέζει εμμέσως τους μαγαζάτορες και τάζει χαρτζηλίκια, έχοντας χάσει καθε έλεγχο και κάθε ψυχραιμία. 

Να θυμόμαστε πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχουμε υποστεί ως τώρα το έχουμε υποστεί λόγω άγνοιας, και γιατί το ανέχθηκε (ή και το στήριξε, ακόμα χειρότερα) μια μερίδα του κόσμου, οι οποίοι αποτελούν το χειρότερο μέρος του προβλήματος. 

Είναι πιο διαταραγμένοι, πιο παρασιτικοί και πιο ελεεινοί ακόμα κι από το καθεστώς που υποστηρίζουν. Διότι το διεθνές δίκαιο και τα Συντάγματα είναι πάνω από τον κάθε παράφρονα, όσο κι αν προσπάθησαν ορισμένοι για το αντίθετο. Έχουμε όλα τα νομικά εργαλεία στα χέρια μας, και το ξέρουν καλά. Και φτάνουμε στον πυθμένα της ανθρώπινης συνθήκης, τον ορισμό της προστυχιάς, το χαρτζηλίκι ως δέλεαρ για νέους ανθρωπους να 'εμβολιασούν' - ένα μνημείο χυδαιότητας. 

Κανείς δεν τσιμπάει. 

Διότι το να ανεχθεί κάποιος να του πετάνε ψίχουλα για να του καταστρέψει ο κάθε αλήτης το ανοσοποιητικό, δεν είναι μόνο παράλογο. Προϋποθέτει μηδενική αυτοεκτίμηση και ανύπαρκτο αυτοσεβασμό. Ένας τέτοιος 'άνθρωπος' θα ήταν ικανός για όλα έναντι μεγαλύτερης αμοιβής! Μια πάρα πολύ φτηνή πουτάνα, χωρίς κανέναν φραγμό. Ένας εν δυνάμει πληρωμένος δολοφόνος, ενδεχομένως.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα πάρει χρόνο. Όπως το χειμώνα είχαμε τον χειρότερο εγκλεισμό, έτσι και τώρα θα έχουμε τη χειρότερη πίεση, τα χειρότερα μέτρα και τις χειρότερες επιπτώσεις αν δεν τρυπηθούμε. Και άμα πάει κανείς να το σημειώσει αυτό, ότι παιδιά πουθενά δε γίνονται τέτοια και έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμών από μας, θα πέφτουν μερικοί μιλημένοι και καμιά χιλιάδα χεσμένοι να του την λένε. Καλή υπομονή & το ξαναματαλέω, όποιος μπορεί να φύγει από μεγάλη πόλη και να πάει σε επαρχία / χωριό / κωμόπολη ας το κάνει.

GeorGRE είπε...


Μεταδίδονται αυτές οι
ειδήσεις από τα
"λασπωμένα" κανάλια μας;;;

Σαν πρώτη σκέψη μου
πέρασε μήπως είναι της
Άστρα (λόγω της χώρας)
οπότε κάθε "κακιά"
είδηση για τους
εμβολιασμένους την
φορτώνουν στην
Άστρα Ζένεκα.

Αν όμως συνδυαστεί η
είδηση με τα γεγονότα
στο Ισραήλ που ΚΑΙ ΕΚΕΙ
δεν τους βγήκε το αφήγημα
(Pfizer) τότε υπάρχει
σοβαρό θέμα με την
ενημέρωση στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

https://www.efsyn.gr/kosmos/300866_paraitiseis-efere-epistimoniki-meleti-gia-shesi-embolion-thanaton
Παραιτήσεις για το θέμα των εμβολίων.

ΔΙΟΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

Μήπως ήρθε η ώρα για κοινή αντίδραση όλων μας;Πριν μιλήσει ασφαλώς Ο Θεός μας.

Ανώνυμος είπε...

Βρε GeorGRE, με συμπάθεια θα στο πω και παρακαλώ μη θυμώσεις, γιατί συνήθως ωραία τα γράφεις και συνήθως συμφωνώ. Και τώρα συμφωνώ και τώρα ωραία τα γράφεις, αλλά όμως αδερφέ μου "υπάρχει σοβαρό θέμα με την ενημέρωση στην Ελλάδα", τώρα το κατάλαβες εσύ; Τα τελευταία 200 χρόνια πού ζεις αδερφέ μου;

Συγγνώμη, δεν το λέω για να σε υποτιμήσω, αλλά ασφαλώς και υπάρχει σοβαρό θέμα με την ενημέρωση στη Νεοελλάδα και όσο αυτή γίνεται μετα-Νεοελλάδα, το εν λόγω θέμα γίνεται και θα γίνεται σοβαρότερο. "Σοβαρό θέμα με την ενημέρωση" to put it mildly, όπως θα έλεγε κι ο Ησίοδος. Βασικά μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και στην προπαγάνδα από πολύ πριν γεννηθούμε, κι αυτό ήπια έκφραση είναι σε σχέση με το τι συμβαίνει.

GeorGRE είπε...


Έχεις δίκιο αδερφέ.
Γιατί όμως ενώ διαπιστώνουμε
με επιχειρήματα λογικά,
ότι υπάρχει έλλειμμα στην
ενημέρωση για ένα τόσο
σημαντικό θέμα
ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ένας
εισαγγελέας;;;;

Μην μου πείτε ότι ΚΑΙ η
δικαιοσύνη έχει θέμα,
το ξέρουμε αυτό αλλά η
επέμβαση εισαγγελέα είναι
ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ. Δηλαδή
ΕΝΑΣ, μόνο ΕΝΑΣ να επέμβει
(όπως σήμερα για τον
φυγόδικο της Χ.Α. για το
ποιοί ήξεραν που κρύβεται.
Γιαυτό κόπτεστε κύριε
εισαγγελέα;;;)

Με συγχωρείτε,
για τόσα και τόσα αντιδρούν
ΓΙΑ ΑΥΤΟ της
σκάρτης ενημέρωσης ΚΑΝΕΝΑΣ;;;

Με αυτό το πνεύμα
αναφέρθηκα πριν στο
αυτονόητο θέμα της
μονόπλευρης ενημέρωσης.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γίνει στατιστικές μελέτες και ο κόσμος αντιδρά μετά από 14 μήνες, πχ αντίδραση lockdown. Οπότε το παραμύθι: τα εμβόλια λύνουν πάσα νόσο και ...., λήγει τον Φεβρουάριο του 2022!!! Τον μήνα που λήγει η αναστολή των κατασχέσεων 1ης κατοικίας!!!
Εγώ έχω εντυπωσιαστεί από τον μέσο Έλληνα. Υποτίθεται υπάρχει ο ανταγωνισμός λογικής-επιστήμης με την πίστη-θρησκεία. Αλλά τελικά ο μέσος Έλληνας επέλεξε να κάνει τα εμβόλια από εκτρωμένα έμβρυα(θρησκεία) και τα εμβόλια που δεν είναι πλήρως επιστημονικά ελεγμένα(επιστήμη). Και το πιο σημαντικό δεν καταλαβαίνει γιατί δεν υποχρεώνουν όλους να κάνουν με το ζόρι το εμβόλιο!!! Από την άλλη αδιαφορεί τελείως γιατί δεν εμβολιάζονται οι πρόσφυγες και οι παράτυποι μετανάστες. Επίσης δεν έχει ακουστεί υποχρεωτικός εμβολιασμός για στρατό και αστυνομία, και αυτό είναι πολύ ύποπτο, η ΕΜΑΚ που σπάνια έρχεται σε επαφή με κόσμο χρειάζεται εμβόλιο, ο αστυνομικός που είναι μέρα-νύχτα με τον κόσμο δεν είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί.

Ο μέσος Έλληνας δεν έχει άγνοια, ψήφισε το κόμμα "λεφτά υπάρχουν", το οποίο 10 χρόνια νωρίτερα του έφαγε τα χρήματα στο χρηματιστήριο και 20 χρόνια πριν σχεδόν μας χρεοκόπησε, ψήφισε το άλλο κόμμα που ο πρωθυπουργός του το 90-92 προκαλούσε μαζική αντίδραση του κόσμου με τις ανατροπές που ήθελε σε όλα και μετά επέλεξε να φέρει στην εξουσία τον γιο του ο οποίος έφερε μεγάλες ανατροπές, οπότε τώρα μένει να δούμε αν θα ξαναψηφίσουν το "θα χτυπάμε τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν".

Τελικά μόνο ο Χριστός σώζει και χρειάζεται προσευχή για να μην πάθουν ζημιά οι εμβολιασμένοι αλλά και για να μην κυνηγήσουν άγρια τους ανεμβολίαστους.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν λυσσάξει οι νεοδικτάτορες με τον κόσμο που δεν στέργει να εμβολιασθεί με τα προβληματικά εμβόλια των δέκα μηνών. Και σκληραίνουν τη στάση τους δυναμιτίζοντας οι ανεύθυνοι ολετήρες την κοινωνική συνοχή για την οποία κατά τα άλλα κόπτονται.
Καλλιεργούν τον εθνικό διχασμό.
Είναι εθνικοί διχαστές.

Blogarw είπε...

Που ηταν και η εφημερίδα των Συντακτων αυτον τον εναμισι χρονο; Καλα καθαρματακια και αυτοί.

Παυλος είπε...

Είναι και οι πολίτες αυτής της χώρας στουρνοι απερίγραπτοι και δεν βλέπουν ακόμα τι κτηνοι τους κυβερνάνε.Η απάτη περί τον Κόρονοιο όπου η ελίτ είχε τα δηλητήρια έτοιμα και βρήκε τον καλύτερο τρόπο να τα περάσει στο σώμα του ανθρώπου μέσω των εμβολίων,αλλά πώς να πείσουν τις μάζες;Σήκωσαν με τον άθλιο τύπο και τα ΜΜΕ και πολλούς πρόστυχους δικούς τους να εξαπατήσουν τον κόσμο με έναν Κόρονοιο που άμα τύχει της κατάλληλης περίθαλψης ο ασθενής έχει χαμηλωτατη θνησιμότητα .πχ άμα χρησιμοποιούσαν τα φάρμακα θα γλίτωνε το 70-80% οπότε το εμβόλιο θα ήταν άχρηστο.Οταν τελείωση η ιστορία αυτοί όλοι πρέπει να πληρώσουν πολλοί ακριβά .Κυβέρνηση,κόμματα εξουσίας,πολιτικοί και ανώτατοι υπάλληλοι,δικαστικοί που κάνουν τα στραβά μάτια.μμε κλπ θα πρέπει να συντριβουν

Παυλος είπε...

Αλήθεια κάποιοι που παρίσταναν χρόνια τώρα τους πολύ πολύ δημοκράτες π.χ. στην αριστερά τώρα που βλέπουν να ποδοπατούνται τα δικαιώματα των ανεμβολιαστων που βρίσκονται;Όταν περάσουν όλα αυτά με την βοήθεια του Θεού θα φανεί πόσο μηδενικά ήταν όλοι αυτοι