Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Δυστυχώς ,μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

 Την συμπάθεια μου για το παιδί σας κ. Δαμάλα αλλά δυστυχώς μόνο αυτήν "δικαιούστε". Ήταν τοις πάση γνωστό, ότι καμία εταιρεία ή κράτος ή γιατρός δεν φέρνουν ευθύνη. Όλοι δηλώνουν ανεύθυνοι εκτός από μας τους ίδιους. Επιτέλους ας αγκαλιάσουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν όλοι μας κι ας τους στείλουμε εκεί που δεν υπάρχει επιστροφή.....Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "12:29 MM damalas Όλα X Δημοσιεύσεις Άτομα Ομάδες Athanasios Damalas 42’.- KLife Είστε η ντροπή της δημοσιογραφίας! o γιος μου δε πέθανε από Ϲον,ούτε έμεινε διασωλημένος στη ΜΕΘ!!! Επίσης κανείς δε πήρε την έγκριση μας για να δημοσιεύσει τα στοιχεία του!!! θα κινηθούμε νομικά!!! Μπήκε στο νοσοκομείο και σε 5 λεπτά έφυγε, λόγω επιπλοκών,ενώ ήταν και πρόσφατα εμβολιασμένος!!! "Εφυγε" από τη ζωή γνωστός επιχειρηματίας της Κορίνθου... νικημένος από τον κορωνοϊό και ενώ έδωσε μάχη να κρατηθεί νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. July 24, 2021 Posted in Ειδήσεις"

3 σχόλια:

ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ είπε...

COVID-19 & καρδιαγειακά νοσήματα: κατευθυντήριες οδηγίες │Γρηγόρης Γεροτζιάφας
https://www.youtube.com/watch?v=W2RRKdCiMH8
Αξίζει να διαδοθεί η φωνή της λογικής για τις κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση λοίμωξης Covid. Δεν είναι μόνο τα εμβόλια....

Είναι ανόητο να μιλάμε για τείχος ανοσίας, απέναντι σε τέτοιους ιούς που μεταλλάσονται συνεχώς. Χρειάζεται και φάρμακο....

Ανώνυμος είπε...

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης (ήταν πλήρως εμβολιασμένος).

https://www.naftemporiki.gr/story/1754066/thetikos-ston-koronoio-o-adonis-georgiadis

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ήθελαν να εμβολιαστούν εθελοντικά πλήρως, θα έχουν εμβολιαστεί ως της 15 Αυγούστου.
Μετά θα αρχίσουν τα μη υποχρεωτικά - υποχρεωτικά, με ακραίους εκβιασμούς, εμβολιασου για να εργαστείς στον τουρισμό, αλλά είδαμε πόσο εργάστηκαν στον τουρισμό.
Οι παρακλήσεις, οι καθημερινές Θείες λειτουργίες, η νηστεία και η προσευχή προς την Παναγία τον δεκαπενταύγουστο θα καθορίσουν το τι θα έρθει μετά της 15 Αυγούστου. Το μετά μπορεί να είναι ο εμβολιασμός ή κάτι χειρότερο και πιο απρόβλεπτο από τον εμβολιασμό.