Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ξύπνα Έλληνα !

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "καί ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι εί μή ό έχων τό χάραγμα 中န (uCat)"

 
Ένα κλικ είμαστε πριν απαγορευθεί η είσοδος των ανεμβολίαστων και στις εκκλησίες . Θα στηθεί ωραία το σκηνικό ώστε σε κάποιο καλοκαιρινό πανηγυράκι , Δεκαπενταύγουστο, Αη Λιά , Μεταμόρφωσης να υπάρξει τοπική έξαρση κρουσμάτων και αμέσως θα τεθεί αρμοδίως το θέμα : «γιατί να μπαίνουν όλοι χύμα στις εκκλησίες και να μη γίνεται έλεγχος με barcode όπως στα θεατρα, τις ταβερνες και τους άλλους κλειστούς χώρους ;;».
 
Η απάντηση της διοικούσας Εκκλησίας ;  Είναι ήδη ειλημμένη...

4 σχόλια:

GeorGRE είπε...


Όπως πριν λίγο καιρό
πλήθος εντίμων ιερέων
γράψανε στα υποδήματά
τους, τις εγκυκλίους της
ΔΙΣ και των οικείων
μητροπολιτών, περί
9 ή 25 πιστούς στο ναό...

...έτσι και στο μέλλον αν
τολμήσουν να φέρουν τέτοιες
οδηγίες, ο απλός παπάς θα
πράξει κατά συνείδηση.

Οι εξουσιολάγνοι και
Μητσοτακολάγνοι ρασοφόροι
ας προσέξουν γιατί θα
διαιρέσουν το ποίμνιο.

Ας μην ακούν τον
αφορισμένο και
αμετανόητο - ανόητο
σούργελο.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε καλά σεβασμιοτατοι επίσκοποι, αν μας στερήσετε και πάλι τον εκκλησιασμό και το σπίτι του ΘΕΌΥ ΠΑΤΈΡΑ μας, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΛΌΓΟ, το κρίμα στο ΛΑΙΜΌ ΣΑΣ... Κάτι μου θυμίζει αυτό...

salos είπε...

αμιγείς χώροι, χμ...
ο αμιγής, έχει την έννοια του ..καθαρού;
κάτι σαν να λέμε, δεν επιτρέπονται οι ..μιγάδες;

τι; είπα κάτι ...ρατσιστικό;
εγώ;;...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ελπίζω κι εγώ, βέβαια εξαρτάται πόσο θα τους πιέσει ο δεσπότης, τι σχέσεις υπάρχουν με την τοπική αστυνομία, ακόμα τι θα γίνει τελικά στην πράξη με τα εστιατόρια και τα καφενεία, αν τα τελευταία τελικά θα εφαρμόσουν αυτά τα παρανοϊκά που εξαγγέλονται. Και βέβαια εξαρτάται και από ενορία σε ενορία, αν υπάρχει κανένας ορκισμένος εμβολιολάτρης που φωνάζει την αστυνομία, δεν ξέρω τι θα μπορέσει να κάνει ο παπάς. Ότι δυσκολεύουν τα πράματα, δυσκολεύουν, γι' αυτό ας κοιτάξουμε την Κυριακή να είμαστε πρωί πρωί γιατί δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορούμε.