Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Δεν έπαιξε πουθενά - Ξεσηκώθηκαν οι υγειονομικοί στην Λάρισα

Την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα εξέφρασαν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στις δηλώσεις ο Κώστας Λαρίσης από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και η συνταξιούχος βιοχημικός Μαριάννα Ευαγγέλου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος: Στην Εκκλησία δεν γίνονται αποδεκτά τα υποχρεωτικά εμβόλια, διότι καταπατάται η ελευθερία των ανθρώπων.

https://www.orthodoxianewsagency.gr/aytokefales_ekklisies/ekklisia_kiprou/ι-μ-λεμεσού/o-mitropolitis-lemesou-gia-emvolia-kai-ypoxreotikotita

Ανώνυμος είπε...

Πυρ κι από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_56.html


Κωνσταντίνος
Κομνηνός

k.Pittas είπε...

Στις ιδιωτικές επιχειρησεις γίνονται αδιανόητα πράγματα:οι υπάλληλοι εμμέσως και αμέσως εκβιάζεται να εμβολιαστούν επι ποινή απολυσεως. Αλλού,απειλούν με περικοπές τους εμβολιασμενους ...,για οσο διάστημα συνάδελφοι τους παραμένουν επιφυλακτικοι!!
Κύριε,σώσον ημάς γιατι ανάξιοι και αχρειοι εσμέν.

Ανώνυμος είπε...

Χειροπέδες στον Επιδημιολόγο Δρ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη (Κύπρος) πέρασαν οι Αρχές, όπως μεταδίδει το alphanews.live ως ύποπτο αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χιλιάδες πολίτες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο την περασμένη Κυριακή και είχε ως αποτέλεσμα τα βίαια επεισόδια που ακολούθησαν στον εκδοτικό οίκο «Δίας».

https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/xeiropedes-se-epidimiologo-os-diorganoti-antiemvoliastikis-ekdilosis

* * *

Οι σατανόπληκτοι που δημιούργησαν και διέδωσαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον κορωναϊό, κάνουν απελπισμένες κινήσεις για να τρομοκρατήσουν όσους αντιδρούν στα σατανικά σχέδια τους.