Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Πάει και αυτός τόκαψε...Επίσκοπος μαθητής του Χριστού ,δεσπότης κήρυκας του δαιμονισμού!

Δυστυχώς δεν μπαίνει μυαλό με το χωνί:Το μαύρο άσπρο ,και αναβίωση ιεράς Εξέτασης με αφορμή τους διαβολισμούς...

 Η ειδηση _Στην «πυρά»!!! Μητροπολίτης  Σταγών Θεόκλητος: «Αμαρτωλοί» όσοι δεν κάνουν το διαβόλιο!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

 Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό,  αναφερόμενος στους διαβολισμούς, είπε ο άφρων :

«Αυτό είναι βλασφημία. Δεν μπορείς να προκαλέσεις τον Θεό να σου κάνει το θαύμα. Αυτό είναι αίρεση και πλάνη.

Ο Θεός σου έχει δώσει μυαλό για να μπορείς να κάνεις αυτά που έχει κανονίσει με τους ανθρώπους.

Ο ίδιος ο Θεός έδωσε τους γιατρούς, έδωσε τα φάρμακα (σ.σ. τα εμβόλια του Bill Gates τα έδωσε άραγε ο Θεός;;;), ο Θεός έδωσε την επιστήμη.

Εσύ κάνεις τον ειδικό και λες θα σου αλλάξει το εμβόλιο το DNA;

Λες ότι έχουμε παρενέργειες; Ναι, έχουμε παρενέργειες. Και όταν παίρνεις DEPON έχεις παρενέργειες.

Όταν μπορείς να σώσεις την ανθρωπότητα με το εμβόλιο και δεν θα μεταδώσεις τον ιό σε άλλον, εάν δεν το κάνεις είναι αμαρτία».

 

«Αυτό είναι βλασφημία. Δεν μπορείς να προκαλέσεις τον Θεό να σου κάνει το θαύμα. Αυτό είναι αίρεση και πλάνη.»
Για ποιο θαύμα αναφέρεσαι;

«Ο Θεός σου έχει δώσει μυαλό για να μπορείς να κάνεις αυτά που έχει κανονίσει με τους ανθρώπους.»
Ο Θεός όντως μου έχει δώσει μυαλό, αλλά ποιος είσαι εσύ που θα πεις με πιο τρόπο θα ενεργήσει ο Θεός;

«Ο ίδιος ο Θεός έδωσε τους γιατρούς, έδωσε τα φάρμακα (σ.σ. τα εμβόλια του Bill Gates τα έδωσε άραγε ο Θεός;;;), ο Θεός έδωσε την επιστήμη.»
Δεν καταλαβαίνεις  ακριβώς τι εννοεί η Αγία Γραφή όταν λέει ότι   έδωσε τους γιατρούς και τα φάρμακα;
Τόσο σκοτισμένος εισαι να καταλάβεις ότι τότε ΔΕΝ υπήρχε ο δαιμονισμός της τεχνολογίας που καλπάζει σήμερα εναντίον των ανθρώπων...;;

«Εσύ κάνεις τον ειδικό και λες θα σου αλλάξει το εμβόλιο το DNA;»
Εσύ είσαι ειδικός και ξέρεις ότι δε θα σου το αλλάξει; Αν έχεις κάποιες έρευνες που το αποδεικνύουν, τότε παρακαλώ να τις δώσεις στη δημοσιότητα. Να τις μάθουμε εμείς, να τις μάθουν και οι παρασκευαστές αυτών των σκευασμάτων.

«Λες ότι έχουμε παρενέργειες; Ναι, έχουμε παρενέργειες. Και όταν παίρνει DEPON έχει παρενέργειες.»
Από τι στιγμή που έχει σοβαρότατες παρενέργειες (οι κατασκευαστές αναφέρουν ξεκάθαρα ότι μία από αυτές είναι και ο θάνατος) ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ότι πρέπει να αποδεχθεί κάποιος ένα τέτοιο ρίσκο;

«Όταν μπορείς να σώσεις την ανθρωπότητα με το εμβόλιο και τον άνθρωπο και δεν θα μεταδώσεις τον ιό σε άλλον, εάν δεν το κάνεις είναι αμαρτία».
Από που προκύπτει αυτό; Τη στιγμή που οι ίδιοι οι κατασκευαστές αυτών των σκευασμάτων αναφέρουν ότι ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει τον ιό αλλά και να τον μεταδώσει;

 

σχόλιο:παπα Γιάννης Ρωμανίδης :Ο διάβολος στις μέρες μας κάνει διακοπές το έργο του το έχουν αναλάβει οι Δεσποτάδες! 

 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε δεσπότη μου την προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού και ασχολήσου με τη διαποίμανση του λαού.
Κάνουν οι παπάδες σου κήρυγμα καθόλου ή μόνο τελούν τα μυστήρια;
Στην πόλη της Καλαμπάκας, στην έδρα της μητρόπολη λειτουργούν πέντε ναοί. Σε πόσους από δαύτους οι ιερείς κηρύττουν πάνω στο Ευαγγέλιο ή τον Απόστολο τις Κυριακές και τις μεγάλες γιορτές;
Και γιατί διχάζεις το πλήρωμα;
Μεγάλη μερίδα του λαού για διάφορους λόγους έχει επιλέξει να μην εμβολιασθεί.
Μεταξύ άλλων και γιατί φοβάται να εμβολιασθεί με "εμβόλια" αδοκίμαστα σε βάθος χρόνου, που δεν διαθέτουν οριστική άδεια χρήσης,ουτε έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές μελέτες.
Σεβάσου τους δισταγμούς και τις ανησυχίες τους.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια του διχασμού.

Ανώνυμος είπε...

Κύριος έκτισεν εκ γης φάρμακα, και ανήρ φρόνιμος ου προσοχθιεί αυτοίς. [Ο Κυριος όρισε να φυτρώνουν φαρμακευτικά βότανα από την γην και ο φρόνιμος άνθρωπος δεν τα αποστρέφεται.] (Σοφία Σειράχ 38,4)

Και αυτός έδωκεν ανθρώποις επιστήμην ενδοξάζεσθαι εν τοίς θαυμασίοις αυτού. Και ιατρώ δος τόπον, και γαρ αυτόν έκτισε Κύριος, και μη αποστήτω σου, και γαρ αυτού χρεία. [Ο ίδιος ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους την ιατρική επιστήμη, ώστε να δοξάζεται με τα θαυμαστά Του έργα. Να προσφύγεις και στον ιατρόν, διότι ο Θεός τον δημιούργησε και τον ανέδειξε. Μην τον απομακρύνεις από κοντά σου, διότι έχεις την ανάγκην του.] (Σοφία Σειράχ 38,6 και 38,12)
_________________________________________
Αλλά τότε ΔΕΝ υπήρχε ο δαιμονισμός της τεχνολογίας που καλπάζει σήμερα εναντίον των ανθρώπων... Ας προσευχόμαστε να επέμβει ο Θεός για να μη πλανηθούν οι ποιμένες και ποίμνιο του Χριστού.

GeorGRE είπε...


Θέλεις να είσαι δεσπότης
που να ποιμαίνει ΟΛΟ το
πλήρωμα που σου εμπιστεύτηκε
ο Θεός ή να διχοτομείς και
να σπέρνεις διχόνοιες;;;

Άσε τα σαλιαρίσματα με την
εξουσία άλλη είναι η
"δουλειά" σου.

Συγγνώμη για το ύφος.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε στην Καλαμάτα για τον συγκεκριμένο.

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Τόσα... περίπου...

και τόσα..."δεν πειράζει"

τάχα... και...κατ' οικονομίαν...

συσσωρευμένα τόσα χρόνια
τώρα,
πέφτουν πλέον και πλακώνουν,

όσους -ελαφρά τή καρδία-

τα ανέχονταν... ή τα υπέθαλπταν...!

Βασιλική είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός από την θέση που κατέχει, και βρισκόμενος στην αυταπάτη ότι, ότι πει είναι και σωστό, άσχετα που είναι παντελώς αδιάβαστος, σίγουρα έχει και πνευματικά παιδιά οπότε θα πάρει πολλούς μαζί του στο γρεμό 🤔🤔🤔🤔🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Συγγνώμη, αυτός αμοίβεται πλουσιοπάροχα για να λέει αυτά πού λέει?

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταγών είναι το υπ' αριθμόν ένα φερέφωνο του Τζερόνιμο. Ό,τι θέλει να πει ο Τζερόνιμο αλλά προτιμάει να το πει κατ' αρχήν κάποιος άλλος, βάζει τούτον εδώ και το τσαμπουνάει. Αυτό για να μας βάζει σε κάποια προοπτική.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης Κούβελας, Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας:

Μάλλον καλή η μετάλλαξη δέλτα για αυτούς τους λόγους - Οι νέοι δεν θα νοσήσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=a1pXq8sDBqw

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων για τα εμβόλια

Με αφορμή δήλωση του κ. Θεοκλήτου ότι “όσοι δεν εμβολιαστούν είναι βλάσφημοι και αιρετικοί” οι “Ελεύθεροι εν Χριστώ άνθρωποι Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων” εξέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία αναφέονται τα εξής:

"Σεβασμιώτατε Ποιμενάρχα της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητε,

Την αφορμή γι΄ αυτή την ανοιχτή επιστολή έδωσε η πρόσφατη τηλεφωνική συνέντευξή σας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, κατά την οποία, ύστερα από σύντομη συζήτηση σχετικά με τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, δηλώσατε δημοσίως ότι τάσσεσθε υπέρ αυτού και προτρέψατε τους ανθρώπους τουλάχιστον του ποιμνίου σας προς εμβολιασμόν. Μέχρις εδώ όλα στη συνέντευξη έβαινον καλώς, καθώς ως ποιμενάρχης και ως ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος που επωμίζεται την ευθύνη των λόγων και των έργων του, θεωρήσατε ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η ωφέλιμη συμβουλή προς το ποίμνιό σας.

Όμως, στη συνέχεια, έκπληξις και κατάπληξις και μεγίστη απορία και αιφνίδιος αμηχανία επικράτησε σε όλους τους ακροατές σας, όταν χαρακτηρίσατε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν: ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ!

Ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι όχι ως «ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ», που μετέχουν, όμως, με την ευλογία και άδειά σας στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας (ω, της αντινομίας!), δημοσιεύουμε την επιστολή αυτή με σκοπό να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι μας άφησαν ενεούς. Τέτοιες εκφράσεις μάς είναι παντελώς ανοίκειες και σίγουρα δεν συνάδουν με τις πατρικές κατά τη χειροτονία σας δηλώσεις: «η αγκαλιά και το σπίτι μου θα είναι ανοιχτά και ως στοργικός πατέρας θα δίνω λύση, με αγάπη και κατανόηση στους όποιους προβληματισμούς και στις όποιες δυσκολίες»

Σεβασμιότατε, δεν θα προσπαθήσουμε με επιχειρήματα να αντικρούσουμε τέτοιες παρορμητικές, ίσως, δηλώσεις με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς. Άλλωστε ειπώθηκαν χωρίς καμία απολύτως θεολογική τεκμηρίωση, όπως και ο ίδιος εκ των υστέρων ενδεχομένως συνειδητοποιήσατε. Θα αρκεστούμε μόνο σε κάποιες απλές σκέψεις, που εύκολα μπορούν να γίνουν από τον καθένα μας.

Όσοι διστάζουν να κάνουν εμβόλια που βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, που δεν είναι απαλλαγμένα από σοβαρές παρενέργειες μέχρι και αυτή του θανάτου, που τη μια προτείνονται και την άλλη αποσύρονται, που άλλοτε χτίζουν το πολυπόθητο «τείχος ανοσίας» κι άλλοτε ίσως και να σε αφήνουν ακάλυπτο στην νέα επερχομένη μετάλλαξη, που άλλοι τα θεωρούν μονόδρομο κι άλλοι τα αντικαθιστούν με φάρμακα, που κάποιοι ειδικοί τα επαινούν ως ύψιστα τεχνολογικά επιτεύγματα, ενώ κάποιοι, πάλι ειδικοί, προειδοποιούν για σοβαρά θέματα βιοηθικής… όσοι, λοιπόν, διστάζουν δεν μπορεί να ονομάζονται τόσο άκριτα αρνητές των εμβολίων και μάλιστα βλάσφημοι και αιρετικοί. Εξάλλου, όλοι μας έχουμε κάνει όλα τα μέχρι τώρα προβλεπόμενα εμβόλια, τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά μας. (Έχουμε και πιστοποιητικά!). Όλοι μας εμπιστευόμαστε τους ιατρούς και δεχόμεθα την επιστήμη ως δώρο Θεού. Αλλά κι όλοι περάσαμε από τις τάξεις του ελληνικού σχολείου και ακούσαμε τους καλούς δασκάλους μας να επαναλαμβάνουν το: «πάσα επιστήμη χωριζομένης δικαιοσύνης και πάσης άλλης αρετής πανουργία ου σοφία φαίνεται». Όλοι προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι μέσα σ αυτή την πανδημία, μετρώντας τα πράγματα, κρίνοντας τους διοικούντες και τις προθέσεις τους, κρατώντας μάτια και αυτιά ανοιχτά σε ένα διάλογο χωρίς όμως αντίλογο. Γι ΄αυτό, φρόνιμο θα ήταν, ο δημόσιος λόγος που αρθρώνεται από επίσημα χείλη, ειδικά αυτές τις αλλόκοτες ημέρες, να είναι ενωτικός, διαλλακτικός, προσεκτικός.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως όλοι παρασυρόμαστε από το συρμό των συμφερόντων της διαπλοκής, που κατάντησε να επιβραβεύει με 150 € τους εμβολιασμένους πολίτες και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστεί στο μέλλον…

Σεβασμιότατε, ευελπιστούμε ότι, μετά την ανοιχτή αυτή επιστολή-διαμαρτυρία, θα ανακαλέσετε άμεσα και αντί για μύδρους και αφορισμούς θα απευθύνετε ως στοργικός πατέρας από την εξέχουσα θέση σας μήνυμα ενότητας και ανοιχτή πρόσκληση για προσευχή και μετάνοια.

«Τα δημοσίως λεγόμενα και πραττόμενα, δημοσίως και να ελέγχονται»

(Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, ΕΠΕ 23, 393)





Με τιμή

Ελεύθεροι εν Χριστώ άνθρωποι

Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων".


ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΧΑΤΖΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Ελαχίστη ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Θα ευελπιστείτε για πολύ, καλοί μου άνθρωποι.