Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα στρώνουν το χαλί στον αντίχριστο. Αλίμονο στούς Δεσποτο-παπάδες με τις ουρές τους, που τα προσκύνησαν...

 

Κοζάνη: Πρόστιμο στον ιερέα για τη λιτανεία εικόνας της Αγίας Μαρίνας - Οι  παρουσίες που συζητήθηκαν

Κοζάνη: Πρόστιμο στον ιερέα για τη λιτανεία εικόνας της Αγίας Μαρίνας – Οι παρουσίες που συζητήθηκαν

Τα μέτρα για τον κορονοϊό δεν εφαρμόστηκαν και η λιτανεία στην Κοζάνη έγινε κανονικά. Τον λογαριασμό θα κληθεί να πληρώσει ο ιερέας της εκκλησίας…

Στην επιβολή προστίμου, ύψους 1.500 ευρώ, στον ιερέα του ναού της Αγίας Μαρίνας Τσοτυλίου, για την παράνομη (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού) διενέργεια λιτανείας, την παραμονή της εορτής της Αγίας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, για τη διενέργεια της λιτανείας (οι οποίες απαγορεύονται από τη σχετική ΚΥΑ σε ολόκληρη τη χώρα) υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση. Να σημειωθεί πως στη λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας στο Τσοτύλι έδωσαν το “παρών” τόσο ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, όσο και η βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία, μάλιστα, “ανέβασε” και σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ, στο Facebook.

Iδιαίτερη εντύπωση, φυσικά, προκαλεί το γεγονός πως η Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης επέτρεψε τη διενέργεια της λιτανείας, προεξάρχοντος, μάλιστα, του ίδιου του μητροπολίτη Αθανάσιου.

Όπως, τέλος, αναφέρεται στο σημερινό δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για τις παραβάσεις των μέτρων για τον κορονοϊό, “Δυτική Μακεδονία: 1.500 ευρώ πρόστιμο σε ιερωμένο για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων”.

πηγή
ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Α Ι Σ Χ Ο Σ ! 1.500 ευρώ πρόστιμο, σέ Ιερέα που έκανε  ("απαγορευμένη"...) ΛΙΤΑΝΕΙΑ γιά τήν Αγία Μαρίνα στήν Κοζάνη! ΟΥΑΙ  Φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

3 σχόλια:

Dimitris D είπε...

Ότι κάνουν και δημοσιεύουν για τον ιό είναι για να μας παραπλανήσουν από τα τρέχοντα προβλήματα όπως:
1. κατασχέσεις 1ης κατοικίας και πέταμα ανθρώπων στο δρόμο
2. χρεωκοπία, πέρυσι είχαμε λίγο τουρισμό, φέτος καθόλου, ο τουρισμός είναι το 1/3 του ΑΕΠ μας
3. αυξήσεις στα πάντα: πρώτες ύλες, καύσιμα, μεταφορές, τρόφιμα, ρεύμα, νερό
Φυσικά για όλα αυτά θα μας πουν:
α) αν κάνατε το εμβόλιο δεν θα είχαν συμβεί, εσείς φταίτε
β) και θα συνεχίσουν με το: αν πάρετε την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, θα συμμετέχετε στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και θα σας λυθούν όλα τα προβλήματα!!!

Νομίζω πως κατάλαβα τι σημαίνει το «Όλοι πίσω, όλοι πίσω, γυρίστε πίσω, πλανηθήκαμε.» του Άγιος Γέρωντος Πορφυρίου. Ο δρόμος σπουδάζω, λειτουργώ με την λογική, προσαρμόζομαι στην τεχνολογία, γίνομαι Ευρωπαίος οδηγεί στην σταδιακή υλική φτώχεια σε σημείο να τρώμε από τα σκουπίδια με πτυχίο PhD, κοινωνική απομόνωση, διάλυση της οικογένειας, και ψυχολογικά προβλήματα τύπου άγχος, κατάθλιψη κτλ. Η λύση που προτείνουν είναι περισσότερη επιστήμη, τεχνολογία, άπειρους νόμους και επιδόματα, το αποτέλεσμα μεγαλύτερη φτώχεια και δυστυχία, ακόμα και αν καταφέρεις να γίνεις πλούσιος.

Αντίθετα τι προσφέρει ο Χριστός, ότι χρειαζόμαστε για τα βιοτικά(ψωμί, όχι παντεσπάνι και smartphone), ψυχική υγεία, τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος(αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, καλοσύνη, αγαθότητα, πίστη, πραότητα, εγκράτεια) και την αιώνια ζωή.

ΥΓ: λιτανείες έπρεπε να κάνουμε κάθε μέρα από τότε που εμφανίστηκε ο ιός, αυτό είναι αυτονόητο για όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς στην Ελλάδα

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Στά πανεπιστήμια τής Ευρώπης

ο μυστικισμός πίσω από την πρόσοψη
τής..."ελεύθερης έρευνας"...

είναι προφανής
στίς "αδελφότητες", που μπαίνεις
κάνοντας "βάπτισμα" και οι οποίες
βοηθούν τα μέλη τους, με σημειώσεις αλλά και πολλά πολλά άλλα...

Κάπως έτσι, νομίζω, είναι και στο
αμέρικα...!

mike είπε...

Να φανταστώ τα στρουμφάκια αν γινόταν καμια πορεια από τους λιαζομενους επενδυτες θα έδειχναν τον ίδιο ζηλοτυπίας;