Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Λέξεις που τις είχαν απεμπολήσει από το ελληνικό λεξιλόγιο, τώρα χρησιμοποιούνται καθημερινά από πολιτικούς, δημοσιογράφους, γιατρούς...

 

Κοίτα να δεις τι λέξεις πιάνουν στο στόμα τους οι νεοταξιτες:
ΕΘΝΙΚΟ επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμού!
ΕΘΝΙΚΗ εκστρατεία εμβολιασμού!
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ καθήκον το εμβόλιο!
ΑΜΑΡΤΙΑ ο μη εμβολιασμός!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμού κατά της COVID-19 Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για δαιμονική λύσσα.
Οι άθλιοι, άπιστοι και ορθολογιστές κυβερνώντες και "επιστήμονες" της συμφοράς, βλέπουν κάθε μέρα την ήττα που υπέστη η "θεά επιστήμη" από τον ιό και έχουν ξεσαλώσει.
Όσο για τα συγκεκριμένα εμβόλια, τα αδοκίμαστα σε βάθος χρόνου, που έχουν ουσιαστικά πειραματικό χαρακτήρα, που συνοδεύονται από πολύ σοβαρές παρενέργειες σε νέα άτομα, δεν μπόρεσαν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιασθεί.
Είναι διχαστές και τρομοκράτες.
Νοσούν πολλοί νέοι, έφηβοι και παιδιά κάθε μέρα, νοσούν και αποκτούν φυσική ανοσία και τι θα απογίνει το στοκ αφού αυτοί δεν πρόκειται να εμβολιασθούν;

Ανώνυμος είπε...

https://www.protothema.gr/greece/article/1143652/to-minuma-tsiodra-gia-fake-news-kai-adiemvoliastes-metaxu-ton-paragodon-mias-aneleutheris-zois-i-agnoia/
Μίλησε και ο αμπελοφιλόσοφος Τσιόδρας.
Για το ελεεινό απαρτχάιντ που θέσπισε η κυβέρνηση τσιμουδιά ο κύριος...

hpt300@gmail.com είπε...

Οι πόρνες της νέας τάξης....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δείχνει ότι είναι ρατσιστές, αντίευρωπαϊστές με βαθιά έλλειψη ανθρωπισμού και παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο, αφού δεν φροντίζουν για την υγεία και εμβολιασμό των μεταναστών.
Παλιότερα όποιος πήγαινε στρατό, χωρίς να τον ρωτήσουν, του έκαναν 5-6 εμβόλια. Κατά ένα περίεργο τρόπο σήμερα ο στρατός και η αστυνομία δεν είναι πρώτοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό(με νόμο ΦΕΚ) και αυτό είναι ύποπτο.
Οπότε αυτό που ζούμε δεν έχει καμία σχέση με ιούς και εμβόλια.
Ζούμε μια άσκηση τυφλής υπακοής, τεχνιτής οικονομικής καταστροφής, καλλιέργειας μίσους και διχασμού, και πειραματισμού στις ανοχές των Ελλήνων, γιατί τελικά ούτε οι εμβολιασμένοι πήραν πίσω την ελευθερία και την ζωή τους.
Κατά αυτό ξεκίνησε τουλάχιστον το 2009 όπου ξαφνικά για να μετακινηθούμε με τρένο, λεωφορείο και αεροπλάνο, για να πάρουμε σύνδεση τηλεφώνου, άρχισαν να ζητάνε ταυτότητα, ενώ οι παράνομοι μετανάστες ταξίδευαν ελεύθερα. Ταυτόχρονα η εφορία και η κυβέρνηση μπορούσε χωρίς εντολή εισαγγελέα να ανοίξει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων, να τους ελέγξει και να πάρει ότι θέλει, σαν να είμαστε ήδη εγκληματίες.

Αλντεμπαράν είπε...

https://wra9.blogspot.com/2021/07/blog-post_5.html Καλημέρα σε όλους σας!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το σηματάκι τους, μου θυμίζει τον πάκμαν που έτρωγε τα μπιλάκια.
Δρακουλάκης και σια και τα ανθρωπάκια.