Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Φαίνεται να λησμονουν ότι :Ζει Κύριος ο Θεός ημών !

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

ΖΟΥΜΕ αναμφίβολα μια γενοκτονία σήμερα στην Ελλάδα! Κάποιοι συνειδητοί πατριώτες, κληρικοί και λαϊκοί, μέσα από το διαδίκτυο προσπαθούν να αφυπνίσουν τους ναρκωμένους, εθνικά και πνευματικά συμπολίτες μας. 

Το τραγικό είναι ότι στην νάρκωση του λαού μας συμμετέχουν -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- αμετανόητα οι διάδοχοι των Αποστόλων, δηλαδή το σώμα του ανώτατου κλήρου που για μια ακόμα φορά μένει πιστό στην σύγχρονη νεοελληνική του «παράδοση». 

Αναφέρομαι στην περίοδο της Επταετίας (1967-1974), κατά την οποία η ιεραρχία όχι μόνο δεν αντιστάθηκε αλλά άρπαξε την ευκαιρία να κάνει την δική της χούντα με την περίφημη «αριστίνδην σύνοδο» και να ταυτιστεί πλήρως με την άνομη τυραννία, εκτοπίζοντας, διαβάλλοντας, φιμώνοντας κάθε αντικαθεστωτική φωνή! 

Το ίδιο σενάριο ζούμε και σήμερα! 

Ανάμεσα στα κραυγαλέα παραδείγματα των τελευταίων ημερών θα αναφέρω τα πιο γνωστά, όπως την φωνή του πατρός Αντωνίου Στυλιανάκη, την οποία με συνοπτικές διαδικασίες κατάφεραν να «φιμώσουν» εκτοπίζοντάς τον από την έδρα του. 

Ακόμα και η κριτική επιστημονικού επιπέδου του πατρός Στυλιανού Καρπαθίου υπονομεύτηκε ως μεροληπτική και αγνοήθηκε, ενώ την μοναδική ορθοτομούσα και γι’ αυτό οικουμενική φωνή του Πανιερωτάτου Νεοφύτου Μόρφου κατάφεραν, ως έρμαια οι ταλαίπωροι των δαιμονόπληκτων συνειδήσεών τους, «θεσμικώ τω τρόπω» να αναστείλουν προς το παρόν. 

Φαίνεται, ο κατήφορός μας να μην έχει ακόμα τέρμα! Μοναδική μας ελπίδα η παρέμβαση του Κυρίου! «Ναὶ ἔρχου, Κύριε Ἰησοῦ»! (Αποκ. 22, 20).   

μας τοστειλε το mail

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε ήσυχη την Ιεραρχία της επταετίας.
Εξέλεξε τους καλύτερους επισκόπους και έκανε τεράστιο έργο.
Μακάρι να υπήρχε και σήμερα μια αριστίνδην να μας απαλλάξει από την Ιεραρχία του Ιερώνυμου του δεύτερου και των συν αυτώ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι, αφού το έθιξε κι ο φίλος από πάνω, προσθέτω κι εγώ τη φωνή μου. Είναι άστοχη η αναφορά στην επταετία, αλλά ας το αφήσουμε, είναι παλιά ιστορία και όλοι οι εμπλεκόμενοι πλέον στα χέρια του Θεού. Τώρα έχουμε άλλα προβλήματα!

Ως προς τα τωρινά λοιπόν, νομίζω ότι και ο π. Αντώνιος συνεχίζει στο youtube (πού και αν θα λειτουργεί δε γνωρίζω, αλλά εκπομπές κάνει ακόμα), ενώ και τον Μόρφου δεν τον βλέπω να σιωπά!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος που οδηγήθηκε να κάνει
την διαβόητη αριστίνδην σύνοδο

σύντομα κατάλαβε, οτι δεν μπορούσε να ελέγξει
τα πράγματα...

κι ότι ενώ οι ανάξιοι
παρέμεναν...
βράχοι αμετακίνητοι...

αφού επενέβαινανν υπέρ αυτών...
ισχυροί παράγοντες...

οι μή αρεστοί στό καθεστώς, ξηλώνονταν...

και έτεροι, αρεστοί στό καθεστώς προωθούνταν...

...κι έτσι,
απλά... έμεινε με τίς...
καλές του τίς προθέσεις
...

Βλέπετε πάντως,
πώς αυτά όλα...
δεν ξεχάστηκαν ...

όπως, πολύ περισσότερο
δεν θα ξεχαστούν τα σημερινά καμώματα

που η τάχα σύνοδος...
ώς... ασύνοδος...
παρασυναγωγή...

ώς απλή...ταπετσαρία,

απλά σιωπά... μπροστά
στήν χρήση της...

ώς απλού φερέφωνου...
και...φερετζέ...

τού ασπόνδυλου
ανθυπάτου

και γελοίου... αρχιβασανιστή μας...