Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Διαβάστε και φρίξτε ή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα


Πρόσφατο  έντυπο της Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας μεταξύ άλλων αντιεπιστημονικών και φαιδρών  αναφέρει ότι: 

«Οἱ ἐμβρυικές κυτταρικές σειρές προέρχονται ἀπό ἱστούς ἐμβρύων ἀπό θεραπευτική διακοπή τῆς κύησης….»

Αυτόν που συνέταξε την επιστολή πως  μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε; 

Εμείς τον λέμε διαβολάνθρωπο ,δεν θέλουμε να πιστέψουμε ποιος δεσπότης τοκανε...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σώσε μας από δαύτους! ! !

salos είπε...

και αποτέλεσμα της θεραπευτικής εκτρώσεως,
το μέγα θαύμα και υπερόπλο της επιστήμης

επιστήμης άνευ Θεού ευλογίας και φώτιση,
την οποία, συνεχίζουν, πώς και πρέπει και να ακούμε

κάλλιο πείνα και καρτέρι,
παρά διαβόλιο στο δικό μου χέρι

Ανώνυμος είπε...

Προδίδουν το Ευαγγέλιο και το Χριστο όπως ακριβως και ο Ιούδας..Το Πνεύμα το Άγιον έχει φύγει από όλους τους.Το να "κανουμε Υπακοή στην Εκκλησια" δεν υφίστανται πλέον. Τώρα πια θα ισχύει το " πειθαρχειν δη Θεώ μάλλον ή ανθρώποις"

Ανώνυμος είπε...

Σου λεει η Συνοδος (ή Συνοδος πολυτελειας του Καισαρα οπως την καταντησανε) πως η εκτρωσεις που εγιναν για το εμπολιο ηταν θεραπευτικες.



Τοτε σε ολες τις αμαρτιες να βαλουμε μπροστα αυτη τη λεξη.



ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....


..... κ.λ.π

Ανώνυμος είπε...

Για να μη ξεχναμε:τον Μάιο του 2018 η Εκκλησία της Ελλάδας είχε μοιράσει πάλι φυλλάδιο προς τον Λαό με το οποίο υμνούσε την Ευρωπαϊκή Ένωση για την οποία ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι είναι τόσο στυγνή δικτατορία που μόνο ο Διάβολος μπορούσε να σκεφτεί (βλ. βίος Αγ.Παϊσιου Ιερομοναχου Ισαάκ). Το φυλλάδιο αυτό έλεγε ότι μοναδικός δρόμος για την Ελλάδα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση δηλ. το κατά τον Άγιο Παΐσιο έργο και κατασκεύασμα του διαβόλου. Έγραφε ακόμα ότι χάριν αλληλεγγύης οι Ευρωπαίοι μας δάνεισαν τα χρήματα με πολύ ευνοϊκους όρους και ότι η μόνη δέσμευση που είχαμε ως χώρα ήταν να εκσυγχρονισθουμε!Για κατάλυση εθνικής κυριαρχίας και εξαθλίωση του Ελληνικου λαού που μιλάει ο Κασιμάτης δεν άκουσαν τίποτα.Είναι δε βασιλικοτεροι του βασιλέως διότι ακόμα και ο Γιουνκερ εκ των υστέρων δήλωσε ότι δεν επέδειξαν τη δέουσα αλληλεγγύη,ο δε Ομπάμα στο βιβλίο του λέει ότι τα μνημόνια μας επεβλήθησαν για να σωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες. Να τους χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Δημόσια Υγεία Σκωτίας: περισσότεροι πεθαίνουν μετά το εμβόλιο παρά από covid-19. 5.522 νεκροί εντός 28 ημερών μετά από το εμβόλιο! Μ’ αναγωγή στην Αγγλία που αρνείται να δώσει αντίστοιχα στοιχεία θα είναι 57.470 νεκροί. Στην Ελλάδα πόσοι;;;;

https://dimpenews.com/2021/07/22/δημόσια-υγεία-σκωτίας-περισσότεροι-π

Ανώνυμος είπε...

Αγιορείτης Ιερομόναχος Γέρων Γεώργιος (υπήρξε πνευματικό παιδί του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου): “Ο Χριστός δεν θεράπευσε κανέναν διά της βίας”.

https://www.youtube.com/watch?v=qX0ADFA9bis

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Αρε φιλε...
τί...εφτιαξες...

...ά π α ι χ τ ο ς...!



Ανώνυμος είπε...

Καὶ ζητοῦν καὶ νὰ τοὺς ἐμπιστευθοῦμε! Νὰ ἐμπιστευθοῦμε ποιούς; Αὐτοὺς οἱ ὁποῖοι, μεταξὺ ἄλλων, ἰσχυρίζονται ἐμμέσως πλὴν σαφῶς ὄχι μόνον ὅτι ὑπάρχει καὶ θεραπευτικὴ ἔκτρωσι (τὴν ὁποία ἐξωραΐζουν φραστικὰ βαπτίζοντάς την «διακοπή τῆς κύησης»), ἀλλὰ καὶ ὅτι ὁ φόνος (καὶ δὴ αὐτὸς ποὺ καταδικάζει ἀνθρώπους νὰ κουβαλᾶνε τὸ προπατορικὸ ἁμάρτημα καὶ στὴν ἄλλη ζωὴ) παραγράφεται ἔπειτα ἀπὸ κάποιο χρονικὸ διάστημα (παρότι ὁ φονιὰς οὐδέποτε μετενόησε) καὶ ἄρα νομιμοποιεῖται γιὰ τὸν Ὀρθόδοξο Χριστιανὸ ἡ ἀποδοχὴ προϊόντων ἐγκλήματος! Ἥμαρτον, Κύριε!

ROMIOS XO είπε...

Πολύ εύστοχο!

Ανώνυμος είπε...

Οι ρασοφορεμένοι υποτακτικοί τού Μητσοτάκη εξέδωσαν εγκύκλιο να διαβαστεί στούς ναούς προκειμένου οι πιστοί που αντιστέκονται να λυγίσουν και νά τρέξουν να εμβ#λιαστούν ......
Σε όσους ιερείς αντιδρούν ,λένε μην μιλάτε κατά τών εμβ#λίων γιατί το θέμα είναι ιατρικό και δεν σάς πέφτει λόγος, .....εσείς οι ιερείς να μιλάτε μόνο για πνευματικά θέματα.
Όμως αν είσαι υπέρ των εμβ#λίων, θεωρείσαι διακριτικός γέροντας που αξίζεις τιμή και δόξα, γιατί ασπάζεσαι τις απόψεις των επιστημόνων που προβάλει η κυβέρνηση και επομένως μπορείς και έχεις ευλογία να μιλάς για το θέμα, και γιατί όχι..... μπορεί και να σε προβάλουν και τα κανάλια......
Μακάρι με το ίδιο πάθος να εκδώσουν και μία εγκύκλιο όπου θά γίνεται αναφορά στην αναγκαιότητα για λιτανείες προσευχές , εξομολόγηση και συμμετοχή στο μυστήριο της θείας ευχαριστίας........
Αλλά τί να περιμένεις από ρασοφόρους που εκτιμούν ασεβείς πολιτικούς, και εξαγορασμένους γιατρούς?
Ενώ θα έπρεπε να σέβονται να εκτιμούν και νά στηρίζουν ιερείς γιατρούς όπως τόν π Στυλιανό Καρπαθίου,π. Αντώνιο Στυλιανάκη, π.Σάββα Αγιορείτη,
Και αυτοί γιατροί δεν είναι???
Τί συμβαίνει? Γιατί οι αρχιερείς δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τίς θέσεις ευσεβών επιστημόνων και καθηγητών, οι οποίοι αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα των εμβ@λίων!!!
Δεν τούς απασχολεί το γεγονός ότι κάποια εμβ@λια δημιούργησαν προβλήματα σοβαρά, αλλά και θανάτους έχουμε!!!!!
Και παρόλα αυτά, βλέπουμε αρχιερείς νά μιλούν για υποχρεωτικό εμβ*λιασμό, απειλώντας και βρίζοντας τούς πιστούς (παλαβούς , αμαρτωλούς).......
Τί κρίμα να βλέπεις Αρχιερείς να διαφημίζουν και να προωθούν τα σατανικά σχέδια τής νέας τάξης πραγμάτων......
Ενώ θα έπρεπε να αντιστέκονται στα αντίχριστα νομοσχέδια των ασεβών πολιτικών , και να τάσσονται υπέρ των αγίων γερόντων και επισκόπων, δυστυχώς εμμένουν αμετανόητοι και μάς αφήνουν με την απορία........ μήπως είναι αλήθεια ότι εξαγοράστηκαν!!!!Μήπως τούς κρατάνε με σκάνδαλα? Τί φοβούνται άραγε? Τί τούς τύφλωσε? Τί έκλεισε τα αυτιά τής συνειδήσεως τούς και δεν ακούν την φωνή των αγίων τής Εκκλησίας Τού Χριστού......?
Μάλλον δεν αγάπησαν ποτέ τούς τον Χριστό ούτε τήν Εκκλησία Τού..... την δόξα την εξουσία την αίγλη και την χλιδή που βρήκαν μέσα σέ Αυτή αγάπησαν ,για αυτό και ταυτίστηκαν με τούς ασεβείς πολιτικούς ενώ θα έπρεπε να ταυτίζονται με τους αγίους και τον λαό Τού Θεού ........ Από ότι φαίνεται δεν θέλουν τόν σταυρό Τού Χριστού!!!
«Ός άν βουληθή φίλος είναι του κόσμου, εχθρός του Θεού καθίσταται», Αυτά λέγει το Πνεύμα του Θεού διά γραφίδος Ιακώβου του Άδελφοθέου (8′ 4).(ΑΓΩΝΙΩΝΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

Του Γιάννη Παπανικολάου – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Έχει ξεφύγει η κατάσταση ! Καθημερινά Ιεράρχες βγαίνουν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και διαλαλούν ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για τον κορονοιό χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κόσμο που δεν το κάνει από πλανεμένους έως αιρετικούς !

Για να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση δίνουν ΄΄γη και ύδωρ΄΄ με έναν αισχρό τρόπο που ταρακουνούν ακόμα και τους υπέρμαχους χριστιανούς του εμβολίου .

Σήμερα ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου εξετράπη εντελώς αγνοώντας όσα αναφέρονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη για τον τσιπάκι λέγοντας ότι «κανένα τσιπάκι δεν μπορεί να ελέγξει τους βαπτισμένους χριστιανούς ».

Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι το εμβόλιο περιέχει μικροτσίπ αλλά η δήλωση του κ. Αθηναγόρα είναι άκυρη και αποτελεί μέγιστη γκάφα για έναν εκπρόσωπο Συνόδου που βγαίνει στην τηλεόραση και δεν ξέρει τι λέει …

Έχετε επιφέρει βαρύ πλήγμα στην Εκκλησία μας με την στάση σας για τις κλειστές εκκλησίες λόγω covid-19 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ένα μέρος του λαού. Μη συνεχίζεται έτσι λοιπόν!

Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα σε κανέναν, ο Θεός μας έπλασε με ελεύθερη βούληση και ο καθένας έχει τις συνέπειες των πράξεων του.

Σοβαρευτείτε επιτέλους !!!

Άνω σχώμεν τας καρδίας είπε...

Σύμφωνα με έγκριτους ιατρικούς κύκλους, η αυτοϊκανοποίηση ή συνουσία περισσότερες απο 21 φορές το μήνα (!!!) αποτελεί θεραπευτική (sic) αγωγή και προστασία κατά του καρκίνου του προστάτη. Και επειδή συνουσία 21 φορές το μήνα εντός γάμου, ως αριθμός, αποτελεί «όνειρο θερινής νυχτός», ιδιαίτερα μετά την παρέλευση των πρώτων ανθήρων ετών μεταξύ των νεονύμφων, να υποθέσω ότι η αυτοϊκανοποίηση ή οι εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τους μητροπολίτες μας, έχουν «διαγραφεί» απο τον κατάλογο των σαρκικών αμαρτημάτων, ως «θεραπευτική» αγωγή, συνιστώμενη μετ’ επιτάσεως εκ των ιατρικών κύκλων της χώρας! Χαράς ευαγγέλια δια τους απανταχού πρώην αμαρτωλούς! Η «θεραπευτική» πτυχή των σαρκικών αμαρτημάτων στις ημέρες μας… Εύχεσθε αδερφοί.

The Cave Dweller είπε...

Με μία λέξη : Σεργιανισμός

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Θά γράψω όπως θά τούς απαντούσε ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ.... νά πάτε νά κόψετε τόν λαιμό σας !!!!

Georgios Tatsis είπε...

Σεργιανισμος =ο σκοπός αγιάζει τα μεσα =Ιεραρχία χωρίς Χριστό. _(π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ,+02.09.1982)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ είπε...

Θα εκκλησιασθούμε Σάββατο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ''ΠΑΤΕΡΕΣ'' ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ρωτήσουμε τους Ιερείς που θα το μοιράσουν την Κυριακή να μας απαντήσουν τι εννοούν "θεραπευτική διακοπή κύησης"γιατί πλέον εμείς είμαστε αγράμματοι!!
Τι άλλο θα ακούσουμε...σε ποιους απευθύνονται....

Ανώνυμος είπε...

Πώς τους ξεσκέπασες έτσι. Εύγε αδελφέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαρσαλινος με ανάρτηση στο Facebook τους αδειάζει

Ανώνυμος είπε...

Καμία έκτρωση ξανά

Γεωργός... είπε...

Πολύ εύστοχος ο ανώνυμος 7.2 με το θεραπευτικό...σχόλιο του...
Όποια ενέργεια αντίδρασης ενάντια στην ανακοίνωση της ΔΙΣ θα την ανάγουμε και εμεις ως θεραπευτική..

Voufan είπε...

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Δεν έχει φύγει από όλους. Υπάρχουν επίσκοποι που βαστάνε