Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Active Member: «Πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους "τρελούς" απέναντι σας»

Active Member: «Πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλιώς θα έχετε τους  

Μήνυμα για το νέο Απαρτχάιντ και τον διαχωρισμό των πολιτών απέστειλε το γνωστό συγκρότημα Active Member, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κι επειδή το πράγμα γίνεται τόσο διχαστικό θέλω να κάνω την εξής δήλωση: Αν δε με αφήνετε να δουλέψω, να ταξιδέψω, να ψυχαγωγηθώ να ζήσω γενικά επειδή είμαι και θα παραμείνω ανεμβολίαστος (με οποιοδήποτε κόστος) ξέρω ακριβώς τι θα κάνω κι έχω τα άντερα να το κάνω. Λοιπόν επειδή τα πράγματα είναι απλά, πάρτε όλοι θέση απέναντι σε αυτή τη διχαστική λογική αλλοιώς θα έχετε τους <<τρελούς>> απέναντι σας και δε νομίζω ότι θα σας αφήσουν να χαρείτε τα προνόμια που σας δίνονται φίλτατοι παραχωρητές κι άμοιροι γείτονες μας."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφεριμ.Μπράβο στα παιδιά.Είμαστε έτοιμοι αν πάνε να μας βιάσουν με το εμβόλιο,ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!!! καλύτερα ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ . ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=nX3PHfzHLfw

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ
ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΝΩ - ΚΑΤΩ

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΙΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ. ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ! Αλλά...Ποια όπλα να πάρουμε ρε θείο;πας καλά; Επικοινωνείς; Με πορδές ΔΕΝ βάφονται αυγά!

Ανώνυμος είπε...

"Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων αλλοφύλων."(Σαμψων). ΑΝ πάνε να εμβολιάσουν την οικογένειά σου με το ζόρι τί θα κάνεις;;;; θα καλέσεις τους κυανόκρανους του Ο.Η.Ε.;;;;;