Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Γέρων Φιλόθεος: [απομαγνητοφώνηση] το σκηνικό με τα "εμβόλια" είναι «οργανωμένο από τις σκοτεινές δυνάμεις με απώτερο στόχο την εγκαθίδρυση της Δικτατορίας του Αντίχριστου»

γέροντας Φιλόθεος Ιερά Κοινοβιακή Μονή Καρακάλλου Άγιον Όρος – orthodoxon  aritirion's Blog 
Ασφαλώς θα είδατε το ολιγόλεπτο βίντεο όπου ομιλεί ο Ηγούμενος της Μονής Καρακάλλου του Αγίου Όρους και λέει ότι όλο αυτό το σκηνικό με τα "εμβόλια" δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά οργανωμένο από τις σκοτεινές δυνάμεις με απώτερο στόχο την εγκαθίδρυση της Δικτατορίας του Αντίχριστου. Επειδή είναι πάρα πολύ σημαντικά αυτά που λέει ο Γέροντας και επειδή σε μερικά σημεία δεν ακούγεται πολύ καθαρά, έκανα απομαγνητοφώνηση. Υπ' όψιν ότι μέσα σε αγκύλες έχω βάλει λέξεις που εγώ τις έχω προσθέσει θεωρώντας ότι τις υπονοούσε, σαφώς, ο Γέροντας Φιλόθεος.
 πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Χιρς

 

Εμείς διαισθανόμαστε ότι ερχόμενη αυτή η Πανδημία δεν ήταν τυχαία. Και μάλιστα ότι είναι κατασκευασμένη. Και ήρθε στη συνέχεια το εμβόλιο, δήθεν «για να καταστείλει την Πανδημία», αλλά διαισθανόμαστε ότι είναι όλ’ αυτά κατευθυνόμενα, τεχνητά, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν, τον σπουδαιότερο σκοπό τους. Και βλέπουμε ότι με τον τρόπο που τώρα φέρνουνε το εμβόλιο έχουν απώτερο σκοπό οι σκοτεινές δυνάμεις. Γιατί είμαστε προετοιμασμένοι και από την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού, [αλλά] είμαστε [προειδοποιημένοι και] από τους αποστολικούς ακόμη Πατέρες που μιλούν για τις ημέρες του Αντιχρίστου.

Και βλέπουμε [ότι] αυτά είναι ένας τέτοιος σκοπός προκειμένου –πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε– να φέρουν [=να καταστήσουν] εύκολο τη σπουδαιότερη [επιδίωξη] που θέλουν να πετύχουν: Το μελλοντικό Σφράγισμα. Και από τώρα αυτοί προετοιμάζουνε όλα αυτά. Γι’ αυτό και βλέπουμε με τι δικτατορικό τρόπο προσπαθούν [να προωθήσουν] το εμβόλιο! Με τι πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα [Μαζικής Ενημέρωσης και] από τα διαδίκτυα! Και ξέρουμε ότι χρυσοπληρώνουνε τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και όλα αυτά. 

Δεν μας φαίνεται [πιστευτός] αυτός ο τρόπος που κόπτονται σήμερα για την Δημοκρατία, κόπτονται σήμερα για τα δικαιώματα του ανθρώπου, κόπτονται σήμερα για τόσα πράγματα! Πως ταιριάζουν αυτά; Με την πρόφαση βέβαια, δήθεν, της πανδημίας την οποία αναπαράγουν! Να, ήδη τώρα λένε για το μικρόβιο [του κορωνοϊού] ότι [το φθινόπωρο] θα ’ρθει με δυνατότερη έμφαση ώστε να μπορέσουν να επηρεάσουν και τον υπόλοιπο λαό! Όλ’ αυτά όμως μας προβληματίζουν και μας βάζουν –και δικαιολογημένα, βέβαια– [σε υποψίες]. Και γι’ αυτό βλέπουμε, πίσω, του Διαβόλου την ενέργεια μέσα απ’ αυτά. Πώς με τέτοιο τρόπο, παγκοσμίως, έχουν καταφέρει τα σκοτεινά αυτά κέντρα που υπάρχουνε… με τέτοια μεθοδικότητα!… 

Ελπίζουμε στον φωτισμό του Θεού και στην καλοπροαίρετη διάθεση πολλών Χριστιανών και νοήμονων ανθρώπων που το βλέπουν αυτό [και] αντιστέκονται και διαισθάνονται ότι κάτι συμβαίνει πίσω από όλα αυτά. Και όπως βλέπετε, πολλά πράγματα θα φανερωθούνε, θα τα φανερώσει η Χάρις του Θεού. 

Γι’ αυτό πονούμε και ανησυχούμε που βλέπουμε αυτήν την κατάσταση τώρα και παρακαλούμε τη Χάρη του Θεού [και] την Παναγία να φυλάξει το λαό της, το λαό του Θεού.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε!!!

ἐμπεσῶν εἰς λάκκον τις είπε...

Είθε ο Θεός να σκεπάζει
τον Γέροντα Φιλόθεο,
τον π. Πέτρο
κι εσάς...
που ακούραστα μάς
μεταφέρετε
τα...τρελλά... γιά τον κόσμο...

να ξέρουμε... τί μάς γίνεται...!

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφα λόγια, τι όμορφη εικόνα, ένας Αγιορείτης γέρων ταπεινά με το κομποσχοίνι και με λόγο πατερικό, Ορθόδοξο.... μας νουθετεί.... μας καθοδηγεί... εν αντιθέσει με τους υλιστές κοσμικόφρονες άφρονες δεσποτάδες και πατριάρχες που βάζουν την κοσμική γνώση και επιστήμη και υλική άνεση πάνω όλα, προσωπικά θεωρώ αδέλφια μου εν Χριστώ πως σήμερα άνθρωποι σαν τους γέρων Παρθένιο Αγιοπαυλίτη, γέρων Γαβριήλ, γέρων Ευθύμιο της Καψάλα, ιερομόναχο Αρσένιο της Παναγούδας και γέρων Φιλόθεο Καρακαλληνό κοσμούν και λαμπρύνουν το Άγιον Όρος!!!