Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΚΥΠΡΟΣ _ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !

Ματσάκης: «Θα τρελαθούμε με τους κορωνο-ειδικούς» , 24Sports & News
Ο φαρμακολογος, σύμβουλος της κυβέρνησης,κ. Διετης, σχολιάζοντας το πρωι στο ΡΙΚ τα σχετικα χαμηλα επίπεδα εμβολιασμων, εισηγήθηκε ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΊΝΗΤΡΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΕΙΠΕ , ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΚΟΥΠΟΝΙΑ ,ΛΟΤΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ " ! Μόνο παγωτά και γλυφιτζουρια δεν εισηγήθηκε Ο κ. Διετης.
 
Ο υπ. της υγειας βεβαίως ισως εισηγηθεί να δίδονται δωρεάν καφέδες στα καφενεία του ( gloria Jean's cafe): Ενας καφες για κάθε δόση εμβολίου. Διπλοί καφέδες για astra zeneca !
 
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ;; ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ" ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΡΙΤΉΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΕΞΑΓΟΡΑ" ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ "ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΤΤΑΡΙΕΣ" ;; ΕΛΕΟΣ !!
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ASTRA ZENECA ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ;
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑSTRA ZENECA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ .
Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστής
15/6/21

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: