Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Προς το περιβάλλον του γηραιού Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης : Κάτω τα χέρια ἀπὸ τον π. Αντώνιο --Ηφαίστειο η οργή του Λαού που θα εκραγεί!

Θα αρχίσουμε να δημοσιοποιούμε ονόματα  και δεν θα σας αρέσει!

Διάφορα – π. Αντώνιος Στυλιανάκης 
Επιτέλους ας συνέλθουμε, κλήρος και λαός, αν δεν  αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους διώκτες  των ΑΞΙΩΝ Αρχιερέων, Ιερέων και Λαϊκών αδελφών μας που  διακονούν την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Παραδοσή της,  είμαστε συνένοχοι και συνεργοί τους ! 
 
 Σχολιάζοντας την θλιβερή είδηση :

Πριν λίγες ημέρες έτυχε να δω κάποιον συνάδελφο, θρησκευόμενο.

Μου είπε ότι ενώ τελευταία εκκλησιαζόταν στον Άγιο Αντώνιο (ναός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εγνατία), εκκλησιαζόταν χωρίς μάσκα. 
Μια Κυριακή πρόσφατα, πολύ νωρίς το πρωί (πρέπει να ήταν πριν τις 8 πμ), ενώ δεν ήταν παρόν ο π.Αντώνιος Στυλιανάκης (προφανώς του απσγόρευσαν να πάει στην ενορία όπου λειτουργεί)
βγήκε ο άλλος ιερέας και απαίτησε όσοι πιστοί δεν φορούν μάσκα, να βγουν ΕΞΩ από την εκκλησία. Μάλιστα απ ότι κατάλαβα, ο ίδιος ο ιερέας πρωτοστάτησε να τους βγάλει έξω από τον ναό!

Από συγκυρία, ο συνάδελφος βρήκε μια εκκλησία να πηγαίνει (χωρίς μάσκες). 
Για την ακρίβεια καθώς εκδιώχθηκαν από τον Άγιο Αθανάσιο, μια κυρία που πρώτη φορά έβλεπε, και φαινόταν της εκκλησίας, τον πλησίασε και του είπε να την ακολουθήσει γιατί ήξερε κάποιο ναό όπου μπορούν να μην φορούν μάσκα. Έκτοτε την κυρία αυτή δεν την ξανασυνάντησε ποτέ. Προφανώς την έστειλε (χρησιμοποίησε) ο Θεός.
Μιλτιάδης

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ ο Ανθιμος παίζει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν ξέρει ότι έχουμε κορωνοϊό. Τα έχει εντελώς χαμένα εδώ και χρόνια, δεν ξέρει ούτε ποιος είναι, μάλιστα διηγούνται και διάφορα ευτράπελα.... Απλά η κλίκα που κάνει κουμάντο στη μητρόπολη τον έχει κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο και τον προφυλάσσει...

ΚΑΒΥΛΗ είπε...

Στον Άγιο Άθανάσιο εννοεί ασφαλώς. Δεν πειράζει όμως γιατί η λανθάνουσα γλώσσα έρχεται να μας θυμίσει ότι και στον Άγιο Αντώνιο υπήρξαν διωγμοί κορυφαίων ιερέων που δυστυχώς οι ινστρούχτορες της νέας εποχής μετά μανίας και τεχνηέντως τούκοψαν τη γλώσσα ή έτσι νόμισαν. Κι αν επιχειρήσουν και τη γραφίδα του, μεγάλος θα είναι ο μισθός του. Αλλοίμονο σε μας που σερνόμαστε πίσω από τη εωσφορική πλάνη, των εσχάτων ημερών μας. Αλοίμονο.