Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Υγειονομική τρέλα : H 48χρονη «έλιωνε» από τον θρόμβο μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson και της έλεγαν «Έχεις γαστρεντερίτιδα»!

H 48χρονη «έλιωνε» από τον θρόμβο μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson και της έλεγαν «Έχεις γαστρεντερίτιδα»! 

Κόντευε να πεθάνει από τον θρόμβο που της είχε δημιουργήσει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και στο νοσοκομείο της Θήβας της έλεγαν ότι έχει... γαστρεντερίτιδα!

Η αδερφή της 48χρονης από τη Θήβα η οποία εμβολιάστηκε με το Johnson & Johnson και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την άρνηση του προσωπικού του νοσοκομείου (κοινή εικόνα σε όλα τα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, προφανώς κατόπιν εντολών του υπουργείου Υγείας) να παραδεχθούν ότι είναι θύμα του εμβολίου.

Ευτυχώς μία παθολόγος επέμεινε να μην βγει από το νοσοκομείο και τώρα παλεύει για την ζωή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από την γαστρεντερίτιδα της έλεγαν ότι... έχει πιαστεί από «λάθος στάση στο διάβασμα»! κα Βίκυ, 52 χρόνων, αφηγείται την περιπέτεια της 48χρονης αδελφής της Κορίνας, που υπέστη θρόμβωση λίγες μέρες αφού έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

 Πως ξεκίνησε η περιπέτεια η συνέχεια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: